Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Αντίδοτο στη δευτεριάτικη βιοχλαπάτσα

Δυνατά, αγωνιστικά και πχοιοτικά ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για το ιστοσαλόν. Κόντρα στο μιζεράμπλ κλίμα των ημερών και τη γενικότερη μιρμιρίαση, η τσιφ χαιρ στάιλιστ βάζει στο πικ απ τα σουξέ του Βάκη Γιαννούλη και σχολιάζει τις τρεις εξαιρετικές κομμώσεις που ακολουθούν.
Ξεκινώντας από τον Αλέκο Αρβανίτη που το Όνομά του είναι αγάπη, αξίζει να σταθούμε στο πολύ σικάτο άφρο λουκ του καλλιτέχνη, αλλά και το θεληματικό μάτσο μουστάκι που παραπέμπει στον σαμπαθικό κιθαρίστα Tony Iommi



Σειρά έχει ο ολ τάιμ κλάσικ αδερφός Χαϊτίδης. Ο λατρεμένος τροβαδούρος λανσάρει ένα επαναστατικό κομμωτικό λουκ που παντρεύει το στυλ των Παπαροκάδων, των Οικολόγων Πράσινων και των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με μια αντάρτικη τσαχπινιά.



Οι στυλιστικές επιλογές της ημέρες κλείνουν πανηγυρικά με τον Φάνη Πετρά και ένα λουκ που εκπέμπει μια εκλεπτυσμένη μπρουταλιτέ. Χάιλαϊτ του καλλιτέχνη η χρυσή αλυσίδα στο δασύτριχο στήθος και το τρέντι πουκάμισο αγορασμένο κοψοχρονιά από τον Πανταζώνα.

32 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και για τα τρία items. Να θυμίσω, απλώς, τη μεγάλη επιτυχία "κάλτσα", που τραγουδούν οι Αφοί Χαϊτίδη στην κοσμική ταβέρνα "Χαϊτίδης", κρατώντας στο χέρι (και κουνώντας μετά πάθους μεγάλου) μία... κάλτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητή ιδιοκτήτρια ιστοσαλόν και χαίαρ-στάιλιστ
    μας στείλατε πάλι κανονικά και με το νόμο και πολύ καλά κάνατε
    Το ιστοσαλόν προβλέπεται να ζήσει δόξες μεγάλες τους επόμενους μήνες, ειδικά αν επεκταθεί και στο 'ανδρικό μοδέρνο κούρεμα' συστήνοντας τα παραπάνω και όχι μόνο

    ΥΓ Πού τους βρήκες πάλι αυτούς;
    Καλημέρες πολλές και kisses στο πάρτυ άνιμαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οΥΆΟΥ...αφεντικό..!!!

    Που τον βρήκες τον πρώτονε τονε δίσκο; Αυτός μου θυμίζει εκείνον μωρέ που έλεγε το "helloooo...is it me you are looking for?" Μωρέ πως τονε λένε..;
    H επίδειξη των καλών αγγλικών μου τελειώνει εδώ... ρίξτε και καμιάν αύξηση να καταλαβαίνουμε και τον Apos..(α..το μιλάμε και το γαλλικό κομμωτριούλα ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω Βάκη τώρα.... (πούθε προέρχεται το υποκοριστικόν; Βαμβάκης--> Βάκης;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν μας λυπάσαι, δευτεριάτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πιο άμεση αναφορά στον κ.Αρβανίτη-Αγάπη είναι ο Lionel Ritchie.

    Αντίστοιχα, για τον κ.Χαϊτίδη, απορώ και ενίσταμαι γιατί δεν έχει αναφερθεί ως βασικό μοντέλο-πρότυπο ο Ρασπούτιν. Μα δεν βλέπετε;...

    Όσο για τον τρίτο κύριο, δεν μπορώ να κάνω καμία υπόδειξη, τη στιγμή που ο ιστοσαλονόλογος είχε τα guts (και τη μνήμη) να θυμηθεί τον αξέχαστο Πανταζώνα. Εύγε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΜΤ Ο ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ ΓΥΝΗ (ΟΙΚΩΛΟΓΡΙΑ) ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΙΤΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ (ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΤ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ)

    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eξαίρετο πόνημα !!!
    Αν και είμαι φάν του Γιαννάκι του Φλωρινιότη .[Δεν πειράζει το ξεχνώ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαϊτίδης Θεός!
    Δεν γνωρίζω κανέναν απότους κυρίους. Οπότε η ανάρτησή σου έχει για μένα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μουσική σας παιδεία καθώς και η ποικίλη δισκοθήκη σας με σκανδαλίζει και με σοκάρει κάθε φορά!
    Μανδαμ, σας θαυμάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα που τους βρισκεις αυτους?φοβερες φατσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οφείλω να παραδεχτώ πως για την εποχή του το σπάνιο πτηνό νάμπερ ουάν πρέπει να μέτραγε πολύ σα γκομενάκι. Το βάκης βγαίνει από το καραβάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @vapsomallias: εκλεκτέ συνάδελφε, η Κάλτσα αποτελεί ένα μουσικό ογκόλιθο, αν και το προσωπικό μου κόλλημα είναι αυτό το πχοιοτικόν βιδεοτεμάχιον
    http://www.youtube.com/watch?v=Xcd6U3fckec&feature=related
    Επίσης να σας συγχαρώ εκ βάθους καρδίας για τον μεγάλο βιτριολικό που συγγράψατε για τον Πάνο Προφιτερόπουλο. Θα μπορούσα να προχωρήσω σε μια μικρή αναδημοσίευση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @so_far: αγαπητή συνκολορίστ, το ιστοσαλόν σκοπεύει όντως να επεκταθεί καθώς πλησιάζουν και οι απόκριες. Περισσότερα από κοντά, θα φέρω μαζί και περιοδικά κομμωτικής για να συνεμπνευσθούμε. Ωρεβουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, το ιστοσαλόν θα γνωρίσε λαμπρές ημέρες με αυτές τις πρωτοποριακές κουπ (είπαμε πλησιάζει και καρναβάλι)
    Αύξηση είπατε; Θα πράξω τα δέοντα τώρα που οι τράπεζες μοιράζουν αφειδώς δάνεια. (αυτό ήταν μπλακ χιούμορ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @daria: μήπως από το Κουτσαβάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @apos: είμαι ανελέητη, ρούθλες, ρούθλες! (είπαμε, είμαι μέγας παλιοχαρακτήρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κοίτα βλέμμα, όλο τσαχπινιά, αλλήθωρο και γεμάτο πάθος ο Πέτρας...
    τον αγαπώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητή Πάστα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μα καλά, εννοείται για την αναδημοσίευση (τιμή μου, άλλωστε...). Πρέπει δε να εξηγήσω ότι γράφω "βιτριολικά", όπως λες (ή - για να το πω χωρίς την δική σου ευγένεια - χολερικά), γιατί αυτοί οι τύποι σαν τον Παναγιωτόπουλο δεν αντέχονται ούτε αφού έχεις πάρει τα χάπια σου. Θα ήθελα να σε βεβαιώσω ότι, κατά βάθος, είμαι καλού χαρακτήρος και αμέμπτου ήθους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. έρχομαι τελευταία και καταϊδρωμένη για να λύσω εν φοβερόν μυστήριον: ο αδερφός Χαϊτίδης είναι ύποπτα ίδιος με τον Θεόφιλο Σεχίδη.

    Φτου σκόρδα και μακριά από μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι η "κάλτσα" πρωτοερμηνεύτηκε στο θρυλικό πλέον Κανάλι 67 του προέδρου Λεβέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @costinho: μετρ, καλώς ήρθατε.
    Ορθώς ομιλήσατε περί του Ρασπούτιν, πλην όμως ο εν λόγω χαρακτήρας είναι αρκούντως τρομαχτικός. Ετσι προτιμήσαμε κάτι πιο τσαχπινογαργαλιάρικο καθότι ο αδερφός Χαϊτίδης ουδόλως τρομαχτικός είναι, αλλά αντιθέτως σφόδρα ψυχαγωγικός.
    Και μια απορία: ο Πανταζώνας δραστηριοποιείται ακόμα στους νεωτερισμούς; (θυμάστε το Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα κτλ κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @athena: αγαπητή, η Κάλτσα γαλούχησε γενιές και γενιές. Προσωπικό απωθημένο να την ακούσω και λάιβ στην οικογενειακή ταβέρνα που φιλοξενεί τους ακάματους και καλλικέλαδους αδερφούς Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @habilis: και του Γιαννάκη, αλλά και της θυγατρός Αννούλας, βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @lena: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πολύ χαίρομαι που το ιστοσαλόν επιτελεί ΚΑΙ παιδαγωγικό έργο! Λάβετε λοιπόν άλλη μία αύξηση μισθού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @κόκκινο μπαλόνι: καλό μου παιδί, με κάνετε και κοκκινίζω! Οφείλω μάλιστα να σας ενημερώσω ότι ο δίσκος του Φάνη Πετρά υπάρχει όντως στη δισκοθήκη μου! (ήταν δώρο από το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL στην πρώτη επέτειο της γνωριμίας μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @λολίτα: έχω πράκτορες παντού, οι οποίοι με βομβαρδίζουν με τα σχετικά μέιλ! Και πάντα με τον τίτλο, "για το αρχείο σου" και υπότιτλο "είμαι σίγουρος/η ότι μόνο εσύ θα το εκτιμήσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ethan: όντως, στα έιτις θα είχε μέγα σουξέ, ειδικά στο κοινό των βιντεοταινιών.
    Οσο για το μυστήριο βάκης έχω χάσει κι εγώ τον ύπνο μου ψάχνοντας να βρω από πού βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @balidor: βαλιδοράκο μου κι εγώ αγαπώ Πετρά. Όπως είπα και στο Μπαλόνι εχω και τον δίσκο του. Λες να τον κάνω κι αυτόν μπλουζάκι όπως έκανα με τον Τζον Τίκη;;; Πολύ τρέντι μου ακούγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @vapsomallias: εκλεκτέ συνάδελφε, ο Προφιτερόπουλος είναι κλασική περίπτωση μετωπικής με φαράσι. Μόνο που το ατύχημα αυτό δεν επηρέασε μόνο την κατατομή του πολιτικού αυτού ανδρός, αλλά και τη γενικότερη ιδιοσυγκρασία του. Ας όψεται ο Νανάς για την περαιτέρω εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @incontinentia: αγαπητότατη, ο θεόφιλος... σε πόσους νεανικούς τοίχους είχε τοιχοκολληθεί τότε η φωτογραφία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @αδιάβροχοι: όντως, θα ήταν παράλειψη να μην το αναφέρουμε. Τι μου θυμίσατε τώρα! Την πολιτική συγκέντρωση του Προέδρου στην Κάνιγγος στην οποία εν χορώ του φωνάζαμε" Είσαι είσαι ο πρωθυπουργός και όχι ο Μπορέλι ο αργεντινός"... Ωραίες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή