Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Σκουπιδοκατάνυξη στο Gagarin



Εντάξει, το παραδέχομαι: το τρας μού είναι τόσο απαραίτητο όσο τα χαλιά Μπουχάρα στη Δέσποινα Μοιραράκη και η μάσκα του Ζορό στον Μπλάνκο. O υπολογιστής μου είναι πλέον μια κανονική χωματερή που ξεχειλίζει από σκουπιδομουσικές, σκουπιδοφωτογραφίες, σκουπιδοβίντεο και σκουπιδοταινίες. Σαβουροβιβλία, σαβουροβινύλια και φωτοτυπημένα αποκόμματα με γράμματα των αναγνωστών της Εστίας βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο το σπίτι. Επιπλέον, τις πιο απίθανες ώρες, σκάνε SMS όπου διάφοροι ενθουσιώδεις φίλοι με πληροφορούν για τις καλλιτεχνικές εμφανίσεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη, των Αδερφών Κατσάμπα και των Αδερφών Χαϊτίδη.
Εννοείται βέβαια ότι δεν έχω χάσει ούτε ένα Cult φεστιβάλ στο Gagarin και ότι μετράω τις ώρες μέχρι το αποψινό βράδυ όπου θα παρακολουθήσoυμε το αριστουργηματικό έπος του Φωκίωνα Μπόγρη που τιτλοφορείται «Φτηνά καθάρματα στο βούρκο της πρέζας». Ακολουθεί ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja και ο μυθικός Γιαγκόναν. Έχω μόνο να καταγγείλω ότι το διαμάντι της ελληνικής βιντεοπαραγωγής που ακούει στον τίτλο «Ο Σκυλάς» παίζεται στη 1 το πρωί της Κυριακής. Ευελπιστώ ο πρύτανης του τρας ΧουΖου να μας παραχωρήσει μια κόπια από την πολύτιμη συλλογή του (όλα τα λεφτά στο τρέιλερ, φίλτατε Χ.Ζ., το "Τι θα πάρετε; Ένα Τία Μάρια". Ακόμα κλαίω από τα γέλια!)

4 σχόλια:

  1. Πόσο σας ζηλεύω. Η αγοραφοβία μου μου απαγορεύει τέτοιες λαοσυνάξεις
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ιφιμέδεια: σας καταλαβαίνω απόλυτα διότι κι εγώ πάσχω από υψοφοβία. Ούτε στη σκάλα στο πατάρι δεν μπορώ να ανέβω. Ήταν πάντως πολύ χαρντκοριά το αφιέρωμα στον Φωκίωνα Μπόγρη. Του χρόνου πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pastaflora είχα πάει Gagarin και έχω αναρτήσει βιντεάκια!
    Κι έχω κι άλλα προσεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή