Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Νοίκιασε κι εσύ τον Ελβις σου


Krewe of Muses 2008
Originally uploaded by M Styborski
Η Pastaflora Productions συνεχίζοντας τις καρναβαλικές της προτάσεις, παρουσιάζει μια ακόμα κρεασιόν που θα σας μετατρέψει σε σταρ της βραδιάς. Το σετάκι Έλβις δε Κινγκ επί σκουτερακίου πρόκειται να φορεθεί πολύ φέτος καθότι είναι πάρα πολύ σικ, αποπνέει μια νότα ξεθυμασμένης νοσταλγίας, είναι εκδρομικό, διαθέτει το απαραίτητο γκλάμουρ και με τόση παγιέτα επάνω θα είστε ένα κινούμενο στρόμπο μπολ και ποιος στη χάρη σας.
Απροπό, το ξέρατε ότι στο μακρινό Αμέρικα μπορείτε να νοικιάσετε τον προσωπικό σας Έλβις, ο οποίος τραγουδάει, χορεύει και γενικός καλλιτεχνίζει φορ γιορ άις όνλι; Μάλιστα οι συγκεκριμένες υπηρεσίες γνωρίζουν μεγάλο σουξέ και σε κάθε πολιτεία θα βρείτε ένα σωρό Έλβις έτοιμους ανά πάσα στιγμή να εκτελέσουν για πάρτη σας το Jailhouse Rock, το Viva Las Vegas και τα λοιπά άσματα του βασιλέως. Λέτε να ανεβαίνουν και στην τρέντι Αράχωβα;

17 σχόλια:

  1. Αγαπητή άγνωστη, δεν θα γράψω αυτή την φορά, κάτι εκτός θέματος. Έχετε πάρα πολύ αστεία μύτη! Μα πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Omologo pos bika sto blog sou giati katalava apo ta endiaferonta sou pos exeis fovero humour ki afto to prodose i tavanoskopisi!!!Kai to epalithefsa me tin protasi: "O Elvis kai to skouteraki tou".
    Ipotheto pos ithela apla na sou po bravo!
    Se perimeno sto blog mou na mou pis tin gnomi sou gia mia psifoforia!

    Keep on walking

    Christie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @sportgay: αγαπητέ άγνωστε, και πολύ άσκημα ντύνεστε! Μα πάρα πολύ!

    @christina noe: μας κάνετε και κοκκινίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην γκλάμουρους Αράχωβα είναι της μόδας η στολή του πλανηταρχίδια μας Μπουγά...νοστάλγησε γκλαμουριά και ανέβηκε για μερικές εμφανίσεις σε τρέντυ μέρη μήπως και κονομήσει κανένα μαγαζάκι.Ήρθε σε επαφή με άλλους βλαχοΈλληνες και έγινε το δώσε και σώσε.Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...

    Εγώ θα ντυθώ πριγκίπισσα...είναι καλή στολή θεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ μπορώ να νοικιάσω τον Brad Pitt μου παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα ήθελα να γνωρίσω έναν Elvis imitator!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pastaflora μου,
    πολύ ωραίο αυτό με τον προσωπικό Έλβις, δεν τρελαίνομαι βέβαια, ούτε για τον αληθινό, ούτε για την Αράχωβα επίσης. Έχει και αλλού πολύ πιο ωραία, δεν χρειάζεται να προτιμάμε τα του συρμού (μέινστρημ). Δε διαφωνώ καθόλου, έγινε και ο Έλβις μέινστρημ, δια των μίμων.
    (Αχ τι μου κάνεις, είπα μίμος και μου ήρθε στο μυαλό ένας Λάκης που μιμείται τον ηθοποιό, αμοίβεται με χοντρά κονδύλια, και έχει καταφέρει να μιμείται ότι αρέσει κι όλας - τραγικό).

    Έκανα σήμερα ένα ποστ αφιέρωμα σε μια ιδιαίτερη μορφή, θα χαρώ αν περάσεις επίσκεψη και αν μπορέσεις και τη γνώμη σου για το νέο lay-out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @island: σαφέστατα οι γκλάμουρους τύποι κάνουν απίστευτο κέφι με την καλλιτεχνική και καλλικέλαδο τρόικα Μπουγά- Θώδη -Σαρρή. Θα έμενα μάλιστα έπληκτη αν μερακλώνανε στα Ηρώδεια, τις Επιδαύρους και τα Μέγαρα που τόσο φανατικά επισκέπτονται. Βλέπεις μιλάει το αναθεματισμένο DNA κι προσπαθούν να το ξεχάσουν ο ορεσίβιος προπάππος ζει και βασιλεύει.
    Οσο για τα καρναβαλικά, θα σου πρότεινα να ντυθείς καλύτερα Τραβόλτα. Πού να χορεύεις τώρα με μακριές φούστες, στέμματα και όλα τα πριγκιπικά παραφερνάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fevis: ναι, ναι, ναι! Γουέλκαμ του δε κλαμπ!

    @3 parties: αν κανονίσεις ένα ταξιδάκι κατά ΗΠΑ μεριά, είναι σίγουρο ότι θα τον πετύχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @sandy: σάντυ τσικς παιδί μου, ο βασιλιάς ουδέποτε υπήρξε αδυναμία μου και οφείλω να ομολογήσω, η βέβηλη, ότι πολύ περισσότερο διασκεδάζω με τους διάφορους τύπους που τον μιμούνται φορώντας την Αρτα και τα Γιάννενα πάνω από τα μπυρόκοιλά τους.
    Για τον κύριο Λάκη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθότι το μόνο πράγμα που παρακολουθώ, μετά από χρόνια, στην ελληνική τηλεόραση είναι τα Υπέροχα Πλάσματα. Πάντως η γηραιά μητέρα μου και οι φίλες της τον εκτιμούν ιδιαιτέρως, γεγονός το οποίο αποτελεί από μόνο του αποτρεπτικό παράγοντα για να τον παρακολουθήσω. (είναι οι ίδιες που βρίσκουν σέξι τον Αβραμόπουλο, καταλαβαίνεις τι δράμα ζω στην ίδια μου την οικογένεια).
    Με γειά το νέο λέι αουτ και τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανακάλυψη που ακούει στο όνομα Celia. Νομίζω ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επόμενα μουσικά διαλείμματα του ιστοκαλυβίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν αυτό μπροστά πάνω στο τιμόνι είναι θήκη για φραπέ θα το τιμήσω!!!

    Η απορία μου πάντα ήταν γιατί όλοι οι like Elvis είναι όπως στα τελευταία του και όχι όπως νέος και ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω παλι που τα εχω (ζητω συγνωμη για την μπαναλ εκφραση) φεει στη μαπα ολα αυτα φιλτατη πασταφλωρα θα αναζητησω καποιον Κωνσταντινο Μαρκουλακη εστω και σε μορφη Γιουνγκερμαν και εγω θα ντυθω κατι σε Ζετα αν τα καταφερω. Πρεπει αληθεια να σκεφτω σοβαρα τι θα κανω γιατι το Σαββατο εχω να παω σε μασκε και θελω κατι πρωτοτυπο. Εδω εχετε καλες προτασεις. Σας φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, εάν πίνουν φραπέ στο Mardi Gras στην εξωτική Ορλεάνη, θα υποκλιθώ! Η απορία σας πάντως περί της εμμονής στο στιλ του late Elvis, είναι και δική μου απορία. Κάτι μου λέει ότι όλοι κάτα βάθος έχουμε μια ανομολόγητη έφεση προς το κιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @δεσποινάριον: εκφραστείτε ελεύθερα, αγαπητή συμμαθήτρια! Τον φετινό Γιούγκερμαν δεν τον έχω παρακολουθήσει, η διάτρητη όμως μνήμη μου ανακαλεί, όλως παραδόξως, τον πρώτο διδάξαντα Αλέκο Αλεξανδράκη. Τον οποίο ψηφίζω με τη σειρά μου, καθότι τυγχάνω ντεμοντέ τύπος.
    Όσο για τις καρναβαλικές σας αναζητήσεις, θα πρότεινα να ντυθείτε κάτι σε Ζίνα ή σε μέλος metal συγκροτήματος. Μια καλή ιδέα επίσης είναι να τιμήσετε τα εθνικά χρώματα και να ντυθείτε Καραγκούνα. Είμαι σίγουρη ότι θα είστε η βασίλισσα του πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ο Φλωρινιώτης Έλβις ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @άννα: Και τι Έλβις! http://www.floriniotis.gr, σκετη απόλαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα το είδα, έβγαλε και αυτοβιογραφία με τίτλο Το τίμημα της δόξας. Ρισπέκτ λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή