Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Τετράποδος καρνάβαλος

Εναλλακτικέ ζωόφιλε, εναλλακτική ζωόφιλη,
τώρα που μπαίνει και επισήμως ο Καρνάβαλος, διότι ως γνωστόν σ' αυτή τη χώρα τον γιορτάζουμε όλο το χρόνο, ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι θα ντύσεις ετούτες τις άγιες μέρες το ευγενές σου τετράποδο. Και για να μη χάσεις τον ύπνο σου ψάχνοντας την ιδέα που θα μετατρέψει το αγαπημένο σου πέτ στο αστέρι του πάρτυ, το Pastaflora Teleshopping έρχεται να σου προτείνει την στολή που θα σε κάνει περήφανο:



Ντύσε κι εσύ το γατί σου αυτοαναφλεγόμενο Μουτζαχεντίν κι αν έχεις χιούμορ και διάθεση για περιπέτεια πάρτο αγκαλιά και άρχισε να κόβεις βόλτες έξω από τη γνωστή πρεσβεία!

15 σχόλια:

  1. Αν και από το γραφείο δε βλέπω την εικόνα, επειδή όμως μου ήρθε mail χθες με αυτό το γατί σου λέω πως είναι άψογο!! Βρε το δύστυχο τι του 'μελε να πάθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα και άντε μετά η γάτα να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μόνο για pet?
    Υπάρχουν μεγάλα νούμερα για κάτι μουλάρια που θέλω να τους τις στείλω?
    Επίσης οι δυναμίτες θα μπορούσαν να είναι real για να έχουμε τη νύκτα του καρνάβαλου θέαμα?
    Αν ναι, μπορώ να τις πάρω επί αντικαβολή?

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ το τσαμενο το γατουλι αγαπητη πασταφλωρα. Τωρα μου εδωσες μια ιδεα για το καρναβαλι αλλα σε αντιθετη φορα. Λεω να μεταμορφωσω την εκρηκτικη εμενα σε γατουλα. Ακρως τολμηρο αλλα αποκριες εχουμε. Με υπερατλαντικους χεραιτισμους σε σενα και στην Αθηνα της αδρανειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ. Το ποστ σας αγαπητη ξυπνησε τον τρομοκρατη στους αναγνωστες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @pussy galore: φαντάσου να σκάσεις μύτη στο αεροδρόμιο JFK αγκαλιά με τον αξιαγάπητο αυτό γατούλη! Τρελά γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @stiliano: εν προκειμένω, άντε να αποδείξει ότι δεν είναι δάκτυλος του Μπιν Λάντεν και του Μουλά Ομάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @yoreekas: α, μα εσείς μας βάζετε δύσκολα φιλοσοφικά ερωτήματα, αγαπητέ. Μούμπλε, μούμπλε... Μπουμ φρομ Καμπούλ; Μπουμ μπουμ, καμπούμ! Έτσι ξηγιέται η Καμπούλ!
    (ΟΚ, το κόβω, έχασα το μέτρο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, μπορούμε να ράψουμε το εξαιρετικό αυτό κουστουμάκι και σε μεγάλα μεγέθη, αν και για μουλάρια δύσκολα θα βρούμε πατρονίστ και κοπτοραπτού δια τα περαιτέρω.
    Για να βρείτε πραγματικά πύρα θα σας συμβούλευα να κατεβείτε κατά Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου διάφοροι εξυπνάκηδες φίσερμεν ψαρεύουν ακόμα με δυναμίτη. Αν δεν βρείτε πυρομαχικά τουλάχιστον θα ψωνίσετε κανένα καλό ροφό που κάνει και ωραία σούπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @δεσποινάριον: Νιάου νιάου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα ή Κατ γούμαν; Ιδού η απορία! Χαιρετισμούς από την απεργιακή Αθήνα όπου τουρτουρίζουμε και αναμένουμε εναγωνίως ένα χιόνι για να δούμε άσπρη μέρα.
    Όσο για το σημερινό ποστ, χαίρομαι που άναψε τα αίματα μπας και ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η στολή περιλαμβάνει και τον πυροκροτητή;Να υποθέσω ότι σπαταλιέται μόνο μία ζωή της γάτας έτσι;Γιατί η γνωστή άγνωστη πρεσβεία θέλει πολλές ζωές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @island: Η στολή περιλαμβάνει και εγχειρίδιο για όλα τα συνοδευτικά τσιτσιπρέκια, από ό,τι με πληροφορούν από το κοντρόλ. Η γνωστή - άγνωστη πρεσβεία θα έλεγα ότι θα πρέπει να αποκτήσει λίγο χιούμορ, να κάνει ένα τσιγαράκι, να πιει κανά δυο Τζόνι και να κουλάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φοβάμαι ότι αν σκάσεις μύτη 500 μέτρα γύρω απο τη γνωστή πρεσβεία θα πας για παρατεταμένες διακοπές σε εξωτικό νησί - θέρετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @άννα: το ίδο πράγμα φοβάμαι κι εγώ. Καλύτερα να πάω στο ωραίο αυτό νησί με οργανωμένο γκρουπ και να πίνω κοκτέιλ με ομπρελίτσες ακούγοντας Benny More.

    ΑπάντησηΔιαγραφή