Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Γιατί αγαπώ το Μπόλιγουντ

Μαντάμ ε μεσιέ,
το Μπόλιγουντ είναι πάντα γεμάτο εκπλήξεις, εξωφρενικά χορευτικά, πονεμένους έρωτες που ντύνονται με τα ανάλογα άσματα που μετά φιγουράρουν και στα δικά μας τοπ τεν ως "ελληνικές αυθεντικές δημιουργίες". Υποδεχθείτε λοιπόν άλλο ένα εξαιρετικό κόσμημα της ινδικής φιλμογραφίας: τους Ινδούς -και απόλυτα ξεβιδωμένους- Beatles. Ιντζόι!

8 σχόλια:

  1. χα χα χα!
    Μου άρεσαν οι γυναίκες που είναι πολύ φευγάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :)))
    Πασταφλώρα ευφραίνει καρδίαν..
    (keep diving!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @sandy: καλό μου παιδί, εγώ πάλι έχω φάει κόλλημα με όλους τους ινδοπρεπείς τέντι μπόις της ταινίας. Ειδικά με τον ξεβιδωμένο Κώστα Βουτσά από τη Βομβάη. Θα πρέπει να ανησυχώ γιατρέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ιφιγένεια: εκλεκτή φίλη οι καταδύσεις στο Γιουτιούμπ θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς. Για την κουλτούρα, ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @So_far: βαθύτατα υποχρεωμένη! Κερνάω διπλή μερίδα Μπλακ Φόρεστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτός είναι ο εκφραστικός Mohammed Rafι, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής που έντυνε playback με το τραγούδι του, τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Bollywood. Aυτός και ο Moukesh αν το γράφω σωστά, έδωσαν πολλά τραγούδια που παραφρασμένα έγιναν επιτυχίες και εδώ, με Αγγελόπουλο, Βούλα Πάλλα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @κατερίνα: υποκλίνομαι! Και δηλώνω φαν του καλλιτέχνη! με τις ινδικές ταινίες έχω ένα κόλλημα: τα σενάρια, τα χορευτικά, οι φάτσες, οι ανομολόγητοι έρωτες. Και κυρίως τα τραγούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή