Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Προσωπικά φετίχ



Δεν ξέρω αν έχετε φάει ποτέ κόλλημα με κάποιον επώνυμο, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι μια εποχή με είχε πιάσει ντελίριο με το Γιώργο Μπουλουγουρά και το Λάκη Γαβαλά. Τα τελευταία χρόνια έχω παραμείνει πιστή στις σταθερές που λέγονται Ζωζώ Σαπουντζάκη και Σπύρος Μπιμπίλας.
Η Ζωζώ είναι το φετίχ μου και η αδιάσειστη απόδειξη ότι η ζωή έχει πάρα πολύ χιούμορ. Καιρό τώρα ψήνω το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL να πεταχτούμε μέχρι την Κινέττα για να φωτογραφηθώ έξω από το σπίτι της και στο δρόμο που έχει πάρει το όνομά της. Ενώ κάθε καλοκαίρι που η Ζωζώ κάνει τα γκράντε θεματικά πάρτυ της -όπου εμφανίζεται ως Κλεοπάτρα, βοσκοπούλα κι ό,τι άλλη εξτραβαγκάντσα βάλει ο νους - σκάω από το κακό μου: θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι καλεσμένη και να πάω ντυμένη Κάρμεν Μιράντα με εκείνο το εξωφρενικό καπέλο με τα φρούτα. Μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει, όσο ζω όμως ελπίζω: κάποιο βουλευτή θα βάλω κι εγώ μέσο για να αποκτήσω την πολυπόθητη πρόσκληση για το πάρτυ!
Μπορεί η περιέργεια να σκότωσε τη γάτα, όμως η θεία Πασταφλώρα θα σας ξανακάνει τη γνωστή ερώτηση: τα δικά σας προσωπικά καλλιτεχνικά φετίχ ποια είναι;

11 σχόλια:

  1. "Είδα μια γυναίκα με δερμάτινα πόδια" ατάκα από τη γνωστή ελληνική ταινία όπου η Ζωζώ έχει εμφανιστεί με σορτσάκι και ψηλές δερμάτινες μπότες. Ακόμα με κυνηγάει η ανάμνηση-πρότυπο...
    Στην Κινέτα πρέπει να πάτε οπωσδήποτε αγαπητή Πασταφλώρα και γιατί όχι να φωτογραφηθείτε μαζί με τη Ζωζώ ( όχι δεν θα πει το υπογράφω )...
    Ζωζώ η βασίλισσα των early 70's
    Τα υπόλοιπα και περί Ζωζούς από κοντά σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με σεβασμό στην μεγάλη Θεά Ζωζώ και ως αναφορά σε εκείνη, προσωπικά καλλιτεχνικά μου φετίχ είναι:
    1. ο Γιώργος Σταυρόπουλος aka Εθνικά Μπούτια που ΛΑΤΡΕΥΩ γιά τις ατάκες του και γιά την ντανιά του.

    2. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο μπαλέτο του οποίου είναι κρυφός μου πόθος να ενταχθώ. Ευχηθείτε μου παρακαλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @so_far: καλή μου φίλη, οι πληροφορίες που μου δώσατε περί του κομμωτηρίου της με έχουν κάνει να νιώθω ωσάν τον αστυνόμο Μπέκα! Γλυτώνω και το ταξίδι μέχρι την Κινέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ιφιμέδεια: καλό μου παιδί, όλοι θα ευχηθούμε για έναν τέτοιο ευγενή σκοπό. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι και η μεγάλη Καιτούλα Γαρμπή από τα μπαλέτα Φλωρινιώτη αναδείχθηκε.
    Όσο για τον Μίστερ Εθνικά Μπούτια, υπήρξε είδωλο της μητέρας μου επί σειρά ετών. Το φαντάζεστε; Μια εξηκοντούτις, τότε, γκρούπι, που δεν έχανε Ερωτοδικείο για Ερωτοδοκείο και μου αναμετέδιδε όλες τις ατάκες του μετρ. Ξέρουμε πού βρίσκεται σήμερα ο λαμπρός αυτός εστεμμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα Πασταφλώρα μου το ξέρεις , αγαπώ Αλέξανγο Πετγίδη, διασκεδάζω.
    Και που λες σου ετοιμάζω σύντομα, βίντεο λυσσαλέο για μία από τις αγάπες σου που αναφέρεις εδώ, δεν προδίδω ακόμα, γιατί έχουν σειρά άλλα να βγουν.
    Σε φιλώ, καλό weekend sweetheart!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @sandy cheeks: Α-Ν-Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Ω! Άι κις γιου του ντάρλινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λαμπρός εστεμμένος όπως ορθότατα τον προσφωνείτε κάμει γκεστ εμφανίσεις (alas σπάνιες) στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη τα Σάββατα και έχει ήδη εκδώσει τον πρώτο τόμο της αυτοβιογραφίας ιδίοις εξόδοις μ διανομή από το βιβλιοπωλείο Παπαδήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ιφιμέδεια: πού να σας στείλω την ανθοδέσμη, φιλτάτη; Και μόνο στο άκουσμα ότι ο λατρεμένος Μίστερ έχει γράψει την αυτοβιογραφία του, μετράω τις ώρες μέχρι αύριο το πρωί που θα βρίσκομαι στο κέντρο και θα περάσω από το βιβλιοπωλείο Παπαδήμα. Για την τέχνη, τον πολιτισμό και τα μπούτια, ρε γαμώτο!

    ΥΓ: ποιος είναι ο κύριος Καμπούρης; Πού τραγουδά; Από πού εκπέμπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κύριος Καμπούρης εκπέμπει εκπομπήν κάθε Σάββατον μετά τα μεσάνυχτα στο τηλεκανάλι Extra 3!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ιφιμέδεια: μερσί, σερί. θα συντονιστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή