Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Το παιδί και ο μητέρα



Ο «τυφώνας» Ντέμης ενέσκηψε στο σπίτι μας ένα κυριακάτικο μεσημέρι που ψήναμε παϊδάκια στον κήπο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! Ο μικρός ζημιάρης έγινε από εκείνη την ημέρα «το παιδί», ενώ ο συνήθης καταληψίας του οικογενειακού DSL είναι πλέον «ο μητέρα»: ο Ντέμης κοιμάται επί ώρες στην αγκαλιά του, βυζαίνει την αθλητική του φόρμα, βλέπει μαζί του ποδόσφαιρο και μοιράζονται κάθε Τετάρτη μια Pizza Fan 4X4 περδόμενοι ασυστόλως. Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο μητέρα έδωσε στο παιδί το όνομα του προέδρου! (τι ποιος πρόεδρος; Ένας είναι ο πρόεδρος!)
Η μανούλα τώρα είναι επίσης ξετρελαμένη με το παιδί, πλην όμως υποφέρει από αλλεργικό άσθμα. Έτσι η θεία Πασταφλώρα ζει ένδοξες αθλητικές στιγμές σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες στα συνεχή φτερνίσματα. Παράλληλα αναθυμάται όλα όσα έχει κάνει αυτά τα χρόνια για να ξορκίσει την κακιά αλλεργία, φυσικά με αξιοσημείωτη αποτυχία: κορτιζόνη, ομοιοπαθητική, ρέικι, φενγκ σούι, ιάματα Μπαχ, ταβανοσκόπηση, ενεργειακή θεραπεία με την πορφυρή πλακέτα του Τέσλα (!!!), συν τα διάφορα εξωφρενικά ματζούνια που έχει κατά καιρούς δοκιμάσει (νέα πατέντα το υπερσούπερ σαλέπι που φέραμε από την Τουρκία-άλλη μια παταγώδης αποτυχία, μα γιατί;). Σήμερα σειρά είχαν τα αγιουρβεδικά φάρμακα τα οποία θα παίρνει η μανούλα για το επόμενο τετράμηνο. Δεν μπορεί, κάπου θα βρεθεί η άκρη, δεν θα βρεθεί; Αψού!

16 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κίνδυνο να φανώ χαζορομαντική -αλλά μια αδυναμία στις γάτες την έχω· τι να κάνω;- θα πω πως είναι ένα κουκλάκι και μού 'ρχεται να του δαγκώσω τη μουρίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι υπέροχος!
    Λατρεύω τις γάτες, και κυρίως τις τρελές γάτες:
    http://me-moir.blogspot.com/2007/07/ladies-and-gentlemen-meet-lucky.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δοκιμάσεις ομοιοπαθητική: να αναπτύξεις αλλεργία στις αλλεργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @3parties: είναι κούκλος ο μπαγάσας! που ν' αρχίσει να σου κάνει και πατουσάκια ή να σου στήνει καρτέρια κάτω από τις καρέκλες. Αψού! (πες μου πώς βάζεις άνω τελεία;;; με πια συντόμευση στο πληκτρολόγιο; τι κακό κι αυτό που τις κατήργησαν)

    @me:moir: φοβερή η ιστορία του Lucky. Κανονικός Survivor ο μικρούλης!

    @adiavroxoi: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδέα! πρέπει να βρω τώρα ένα τζίνι να μου την πραγματοποιήσει. ή μήπως ... να πειραματιστώ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου άγνωστη! Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, ο κύρΙος με ιώτα κεφαλαίο, ο καταπληκτικός καταληψίας του οικογενειακού DSL, με έχει συγκινήσει με τον αλτρουϊσμό του. Όπως κάθε σωστός άνδρας, δίνει μέχρι και το γάλα του, για ένα ανυπεράσπιστο πλασματάκι. Μπράβο του! Ελπίζω σύντομα να μάθει τον γατούλι να κατακρεουργεί, εκτός απο τα τίμια στιβαρά χέρια του, την αηδιαστική πιτζάμα με τον ^&%$*@σνούπυ. Με τις υγείες σας! Μπουάχαχαχαχα ή κοινώς νιάου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασταφλωράκι,

    δεν ξέρω κοριτσάκι μου τι θα κάνεις και τι λύση θα βρεις αλλά αφού το ψάχνεις και το παλεύεις είσαι άξια γατομάνα κι εσύ. (είναι η δεύτερη φορά που συγκινούμαι σ αυτό το μπλογκ, την τρίτη θα σε κόψω στο λέω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sportgay: αγαπητέ ξένε, ο μητέρα δελεάζει το παιδί με πίτσες και ζαμπονάκια για να τον αγαπάει περισσότερο. Γνωστό και ύπουλο κόλπο, αλλά δεν θα του περάσει. Όσο για την πιτζάμα με το Σνούπυ λίγα τα λόγια σας, ε; για να μην μιλήσω για τη ριγέ συμφορά που φοράτε πριν πέσετε για ύπνο η οποία παραπέμπει σε κατάδικο του Σινγκ-Σινγκ!

    @3parties: ντανκεσεν! ·

    @tinkerbell: γατο-μάνα κουράγιο!
    (άνευ πλάκας, επίσης με συγκινείς...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε εμένα είχε καταβάλλει η αλλεργία σε αντίστοιχη περίπτωση...

    είναι κούκλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ακούσεις "τον μητέρα" να ψιθυρίζει στο αυτί του γατούλι "ποιόν αγαπάς περισσότερο, τη μανούλα ή εμένα που σου δίνω πίτσα" και μετά να χασκογελάει, ...πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή φίλη Πασταφλώρα,

    Πολύ ωραίος γατόνης ο Ντέμης σας!! Έτσι μου 'ρχεται να τον ζουλήξω!

    Οι ιονιστές βοηθούν καθόλου την κατάστασις με το αλλεργικό άσθμα;
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @navigator: τρίτη μέρα αγιουρβεδικής θεραπείας και έχουν υποχωρήσει σχεδόν όλα τα συμπτώματα. λες να παίζει ρόλο η πολύ καλή ψυχολογία;

    @radio marconi: εκείνος μπορεί να δελεάζει το παιδί με πίτσα. Η μανούλα όμως του δίνει παριζάκι. Τρεμε μητέρα!

    @sousou: αγαπημένη φίλη, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο επίσημο σουαρέ που θα παραθέσουμε για να γνωρίσει όλη η καλή κοινωνία το παιδί. Σας ενημερώνω από τώρα για να έχετε χρόνο να ραφτείτε γι' αυτή την τόσο εξαιρετική περίσταση.

    Υ.Γ: ναι, οι ιονιστές έχουν αποτέλεσμα. φοβερή αυτή η τεχνολογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και είπα όταν σε είδα στις γάτες, αυτό το καλό παιδί κάτι μου θυμίζει...
    Καλά φτερνίσματα
    Υ.Γ. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς του Μαντού (του γάτου μας) στο Ντέμη (το γάτο σας εννοώ όχι το πρόεδρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @νερίνα: ο Ντέμης ανταποδίδει χαιρετισμούς στον Μαντού! Να δεις τι ωραίες φωτό θα ανεβάσω στις γάτες από αμοργιανά νιαρναράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή