Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Ένα μικρό τσιλ άουτ



Φίλε της τέχνης, των γραμμάτων, της ποίησης, της υψηλής διανόησης

μετά από τόση κουλτούρα και τόσες παραστάσεις στο Μέγαρο (με Νόνικα ή χωρίς), ήρθε η στιγμή να κάνεις το απαραίτητο τσιλ άουτ.
Αβάδιστα λοιπόν σου προτείνουμε να εγγραφείς στο Σύνδεσμο Φίλων του Σταμάτη Γονίδη, ένα κλαμπ που έρχεται να σου κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα, να σου εξασφαλίσει καθαρά Τζόνι από τα γραφικά Χάιλαντς και να σου χαρίσει δεκάδες πανέρια με λέλουδα εισαγωγής για να'χεις να πετάς όταν μερακλώνεις στον καλλιτέχνη.

Μαέστρο, πιάσε ένα ζεμπέκικο κι ας είναι και Τερλέγκας!
(απολαύστε τον Έλληνα Μπαρίσνικοφ της πίστας, τα πολλά λόγια είναι περιττά)

10 σχόλια:

  1. χμμμ kαλουτσικα το χορεψε ο τυπος το ζεμπεκικο...Ο Τερλεγκας ειναι για ειδικες αποστολες ,τις οποιες και φερει εις περας αψογα...Τυνχανω μελος του συνδεσμου και ειμαι βαθια συγκινημενος που επιτελους ενα post αναφερεται [με αυτον τον ομορφο τροπο] σε αυτον το μεγιστο καλιτεχνη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεμένη φίλη,

    Με συγκινείτε που προβάλλετε το ζεϊμπέικικο του συγκαμμένου. Είναι εκ των αγαπημένων μου! Θα το παρουσιάσω στους μαθητές μου στα μαθήματα χορού. Ελπίζω να εγγραφείτε στο εντατικό τμήμα!

    Εξακολουθώ δε να πιστεύω ότι η κυρία με τον Μπέρμπερη ήταν η Λιάνη.

    Για το σύνδεσμο φίλων του Σταμάτη πού υπογράφω;
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα,

    Παρά τας ηρωικάς προσπαθείας σας, είναι εμφανές
    ότι αι πινακίδαι του Gonidismobile, (Κατά το Batmobile) είναι εκ της νύμφης του ευωδιάζοντος λεβάντα και μοσχοκάρυδο Θερμαϊκού.

    Συμπτωματικόν?

    Δεν νομίζω. Η πολιτιστική ανωτερότης της συμβασιλευούσης έναντι του χαμουτζήδικου είναι εμφανής.

    Ευχαρισθώ,

    Κάρολος Πολσεμαάνογλου χομπίστας ζεϊμπεκίστας - Μακεδονομάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @habilis: εκλεκτέ φίλε, χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο προσηλωμένο φαν του Σταμάτη. Μισό λεπτό να φέρω το πανέρι με τα λουλούδια και τα Τζόνι!

    @sousou: αγαπημένη φίλη, ίσως θα έπρεπε να μετακαλέσετε τον Έλληνα Μπαρίσνικοφ στο χοροδιδασκαλείο σας. Θα αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα ύφους και τεχνικής για τους μαθητές σας. Οσο για την κύρια με το Μπέρμπερη έχω κι εγώ τη βεβαιότητα ότι πρόκειται περί της κυρίας Λιάνη. Αν και η μανδάμ στο βίδεον ήταν καλοντυμένη, σε αντίθεση με τις εξτράβαγκαντ εμφανίσεις της αισθητικά παραστρατημένης Δημητρας.

    @polsemannen: αγαπημένε μακεδονομάχε γκασταρμπάιτερ, αν και χαμουτζήδες, τρέφουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα τρίγωνα Πανοράματος, τη μπύρα Βεργίνα και τα τσουρέκια Τερκενλή. Παρατηρώντας δε τις πινακίδες του Gonidismobile (όπως πολύ εύστοχα παρατηρήσατε) ξυπνάει η θύμηση από τα όμορφα καλοκαιρινά αρώματα της θάλασσας που τόσο στοργικά αγκαλιάζει τη νύμφη του θερμαϊκού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς δεν είχα την υπομονή να τον απολαύσω μέχρι το τέλος!
    Η απορία μου είναι αν τελικά πήγε σπίτι του με σκισμένο παντελόνι! Τα καθιστικά του ήταν εξαιρετικά έως και αισθησιακά!
    Τον βλέπω σε λίγο καιρό Dream Boy σέ περιφερειακά μαγαζιά!

    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τυχαιότητα είναι η μαμή της ιστορίας αγαπητή αναγνώστρια του Douglas Adams. Μέσω του Estarian ανακαλύψαμε το υμέτερον βλογ και το απολαύσαμε ολωσδιόλου πατοκόρφως - ειδικα΄τον υπερποιητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @radio marconi: λέτε να επέστρεψε σπίτι με σκισμένο παντελόνι; εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι έφυγε από κει με ξεγυρισμένο λουμπάγκο!

    @adiavroxoi: μιλ μερσί για τα καλά σας λόγια και τα ωραία σας γνωμικά. Μας καταλάβατε εξ' απήνης και δεν προλάβαμε να σας κεράσουμε ένα φοντανάκι, βρε αδερφέ, για την ευγενική σας επίσκεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καποτε εκραζα σε καποιο σκυλα τον Τερλεγκα και μου λεει... ρε'συ αυτος ξερει βυζαντινη μουσικη ελα ρε του λεω απο που?... ηταν ψαλτης στο χωριο οταν ηταν μικρος......ΙΣΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΩ

    ΤΣΙΟΥ απο το μαγευτικο Βολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @tsioubiou: να προσέχετε εκεί στο Βόλο τις αποπειρες δολοφονίας με τσίπουρο! και μην ξεχνάτε ότι σας αναμένουμε δια σουαρέ όταν με το καλό επιστρέψετε.
    όσο για τον Τερλέγκα και τις κρυφές πτυχές του που μου αποκαλύψατε ένα θυμόσοφο ρητό θα πω μόνο: απορία ψάλτου βηξ. Καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ti na po me eheis steilei gia alli mia fora. Kaneis ta post pou eho eho ksehasei na kano merikes fores, etsi aisthanomai. Tora gia terlegka ti na po (Den tha se frikaro me afton den eho paiksei, an kai to repertorio to douleuoume kathe vradi edo sta loumpen skiladia tou londinou). Poso mallon gia gonidi. Pastaflora eisai h pio intelectual kai avant garde persona tou diadiktiou. Perimeno afieroma sti zempekia loumpagko (i gnosti zempekia pou pefteis gia igoura kai den ksanasikonesai, poli kalo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή