Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Ανοιχτή επιστολή προς το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL



Αγαπητέ καταληψία του οικογενειακού DSL,

Στην κοινή μας ζωή σου έχω συγχωρέσει πολλά: το τριήμερο στη Νέα Μηχανιώνα στο ανεκδιήγητο ξενοδοχείο με τα χαλασμένα υδραυλικά και την πισίνα - χωματερή, το θείο σου το Μιχάλη που μας έκανε ντίρλα μ' εκείνο το δολοφονικό τσίπουρο που έγραφε απέξω "αγιασμός", το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη τις ημέρες του καύσωνα με υποτονικό αιρ κοντίσιον, χαλασμένο το τζάμι του συνοδηγού και παρέα τον 87χρονο κύριο Γιώργο, τις Pizza fan 4X4 που απροκάλυπτα τρως μπροστά μου όποτε έχει ματς, τις ποζεράδικες αηδίες που ακούμε στο αυτοκίνητο και φυσικά τη συνεχή και θρασύτατη κατάληψη του οικογενειακού DSL!
Όμως να μου τάζεις και να μου δίνεις υποσχέσεις που δεν κρατάς, αυτό πάει πολύ! Και εξηγούμαι: μου υποσχέθηκες ότι θα μου αγοράσεις χειμωνιάτικες πιτζάμες με το Σνούπυ κι ακόμα περιμένω! Και δεν είναι μόνο αυτό. Χτες που ήμασταν στο κέντρο έκανες την πάπια όταν ξαναείδαμε το σαχλό τρενάκι για τους τουρίστι -που όπως πολύ καλά θυμάσαι σε έχω παρακαλέσει τόσες φορές να το πάρουμε και να κάνουμε μια βόλτα πέριξ της Acropolis.
Άλλες ζητάνε μονόπετρα, τσάντες Λουί Βουίτον, χλιδάτα τριήμερα για σπα, μεζονέτα στη Γλυφάδα, πρώτο τραπέζι πίστα στον Πετρέλη, προσθετική στήθους! Σύγκρινε και πάρε τις αποφάσεις σου. Και σου υπόσχομαι ότι στο τρενάκι για τους τουρίστι δεν θα φορέσω τα γερμανικά πέδιλα με τις κάλτσες!

8 σχόλια:

  1. Πιτζάμες snoopy? ? ?
    Εχω!!! (με ασορτί κάλτσες, τις οποίες φοράω απροκάλυπτα και στη δουλειά παρακαλώ.)
    Επιτέλους ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως πρέπει να ζητήσεις κάτι πιο λογικό.
    Ένα φαμπερζέ για το μπάνιο ας πούμε. (Δεν ταιριάζει θεϊκά πάνω στο πλυντήριο;)
    Ή ένα σετ του γκολφ από δέρμα αλιγάτορα 6 μηνών (να είναι τρυφεράδι) για να παίζεις στο διάδρομο!

    Κατόπιν τέτοιων -λογικών- απαιτήσεων, οι πυτζάμες θα έρθουν σούμπιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοιχτή απάντηση προς την Κα -μου αρέσει ο Καραγκούνης- Πασταφλώρα.

    Αγαπητό μου στεφάνι,

    Έχεις δίκιο, οφείλω να το ομολογήσω.
    Αν και ο κύριος Γιώργος είναι 88 και όχι 87. Μετά από πολλά πειράματα με τις θερινές πιτζάμες με τον &*@%σνούπυ, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
    Α) Αντέχουν! Θυμάσαι που με ρώτησες, πως έσυραν το υπέροχο αμαξάκι μου, όταν έμεινα από βενζινή, πέντε στενά μακρυά από το βενζινάδικο της γειτονιάς; "Μα αφού δεν έχεις σχοινί!" μου είπες.
    Είχα όμως τον $%@&σνούπυ!
    Β) Είναι αδιάβροχες! Ποοοόσο καιρό έχεις να μου παραπονεθείς για την υδροροή; Ε; Αυτό το ενοχλητικό "ντλόϊνγ ντλόϊνγκ" κάθε φορά που έσταζε; &%$@σνούπυ! Το τέλειο ηχομονωτικό για τις υδροροές!
    Γ) Τροχίζουν τα νυχάκια του "Ντεμίνιο". Τέρμα πια οι γρατζουνιές σε καναπέδες και κουρτίνες. @%$*&σνούπυ! Η λύση. Διαποτίζουμε τις &^%$πιτζάμες με τον *&(%@σνούπυ, με ζουμί απο γατοτροφή. Αυτό ήταν! Καθαρίσατε! Κάθεται επάνω το καλό γατάκι, τις γλείφει μέχρι να ξεβάψουν, και τις ξεσκίζει με τα γλυκά του πατουσάκια!

    Όσο για το τρενάκι στο Μοναστηράκι, δεν μπορώ να δικαιολογηθώ. Ούτε θα χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, το ότι κάθε φορά που το έχουμε αντικρίσει, με έχεις φορτώσει 25 κιλά παραφίνη και ότι άλλο σου γυάλισε στο δρόμο, και θες "άλλη μια στάση για δύο λεπτάκια" για να σου πάρω και τις πιτζάμες με τον ασπρόμαυρο κοπρήτη, καλούμενον τινά και σνούπυ.

    Ναι αγάπη μου, με έπεισες! Θα σου πάρω τις πιζάμες με τον σνούπυ και θα σε πάω και βόλτα με το τρενάκι, την ημέρα που θα κατακτήσει ο ακατονόμαστος το champions league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @me:moir: επιτέλους! μια αδελφή ψυχή! να μπει ο Σνούπυ στους χώρους εργασίας και στις κρεβατοκάμαρες!

    @άννα: είναι πολύ σικάτο ένα φαμπερζέ επί του πλυντηρίου. ειδικά σε ένα μπάνιο σαν το δικό μας το οποίο θυμίζει τοπίο από ταινία σοσιαλιστικού ρεαλισμού!

    @τοστεφάνιμου: απαντητική επιστολή προς το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL.
    1) επιτέλους σηκώθηκες από το κομπιούτερ κι άφησες και κανέναν άλλον (την εξής μία) να γράψει καμιά αράδα!
    2) δεν είπα ότι μου αρέσει ο Καραγκούνης, απλά δεν είναι τόσο τέρας όσο τον παρουσιάζεις (εσύ που κυκλοφορούσες με αναπτήρα Samantha Fox, κακόγουστε τύπε!)
    3)όσο για τα όσα τρομερά γράφεις για τις αγαπημένες μου πιτζάμες πρέπει να σου αποκαλύψω ότι το αγαπημένο σου λερό και καταμπαλωμένο μπλουζάκι από το στρατό που τόσο καιρό έψαχνες, έγινε κρεβάτι για το μικρό χνουδωτό Ντεμίνιο. ξέρεις, αυτόν με τα χαριτωμένα πατουσάκια.
    4) ο ακατανόμαστος δεν πρόκειται ούτε το 3015 να φτάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το είδα στη μαγική μου σφαίρα! Είναι θέμα διαιτησίας!
    5) α και από αύριο το μενού θα έχει καθημερινά μπάμιες. Με τις υγείες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πού υπογράφω ως ένδειξη συμπαράστασης στη διαμαρτυρία? συνμπλογκικοί χαιρετισμοί! volveremos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον καταληψία του οικογενειακού σας DSL:
    Ρε γαϊδούρι! Κάνε τα χατίρια του κοριτσιού που το αφήνεις και παρακαλάει δημοσίως.

    ...Και ο αντίλογος: Έτσι μπράβο λεβέντη μου! Με μικρά δωράκια ξεκινάνε και μετά ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα. Ο σκοπός είναι να μην τις καλομαθαίνεις. Από εκεί και πέρα, όποια σε αντέξει είναι η γυναίκα της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @dawkinson: μπιενβενίδα συντρόφισσα και πολύ σ' ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Η σνουπο-τρομοκρατία δεν θα περάσει!

    @mujahedin: μπουρλοτιέρη μου, διακρίνω ένα διχασμό προσωπικότητας. Και σας το έλεγα, το πολύ το μέταλ προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ετικέτες αγανάκτηση¨
    Όχι απλά αγανάκτηση, ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. Εγώ τι να πω που μονόπετρο από τον Καίσαρη ζήτησα, πυτζάμες με το Σνούπη μου έφερε. Και τώρα που το σκέφτομαι, ξεφτισμένες ήτανε, περίεργα μυρίζανε και μια μούχλα να το πω την είχαν. Ρε λες;
    Μήπως σου βρίσκεται κανά άχρηστο μονόπετρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή