Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Τελικά αρέσει ή δεν αρέσει ο Καραγκούνης;;;



Α, μα πια! Πάλι τσακωθήκαμε με το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL, αλλά αυτή τη φορά η κόντρα μας δεν είχε να κάνει με τις απεχθείς δισκογραφίες που κατεβάζει, αλλά ευτυχώς δεν ακούει (βλέπε τα άπαντα των Europe και των λοιπών αποτροπιαστικών ποζεράδων, που ούτε θέλω να αναφέρω). Το σημείο τριβής ήταν ο Καραγκούνης και οι διάφορες κακοήθειες που ο συνήθης καταληψίας και οι παραλίες φραπεδόβιοι φίλοι του λένε γι’ αυτόν. Γιατί τα εν λόγω μπουμπούκια θεωρούν το Γιωργάκη κάτι μεταξύ σε διασταύρωση του Στάθη Ψάλτη σε αλλεργικό σοκ μετά από τσίμπημα μέλισσας, της Ταϋγέτης και του Τέρας του Λόχνες. Αν είναι δυνατόν!
Από την άλλη είμαστε το στρατόπεδο των κοριτσιών που τον βρίσκουμε αρκετά γούτσου με μια δόση μπρουτάλ μελαχρινής γοητείας: κάτι σε Σισιλιάνο της Νέας Υόρκης που πουλάει σαλάμια στο οικογενειακό παντοπωλείο στο Μπρούκλιν, αλλά πάντα ονειρεύεται να κατακτήσει τα σαλόνια του Μανχάταν.
Επειδή άκρη δεν βγάζουμε οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές, με άριστα το δέκα πόσο θα βαθμολογούσατε τον Καραγκούνη στο διαγωνισμό Μίστερ Κόσμος 2007;;;

14 σχόλια:

  1. αγαπητή Πασταφλώρα.

    ΕΙΠΑΜΕ

    ΙΣΜΑΗΛ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΕΛΟΣ

    τι μου τα χαλάς τώρα με τον καραγκούνα;;;; Που πραγματικά,ο Ψάλτης μπροστά του είναι τρομερά ελκυστικός...

    ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ, ΕΙΠΑΜΕ

    ΙΣΜΑΗΛ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είσαι καλά; Θες και βαθμό από το 1 εως το 10 για το "αυτό"; Τρία δίνω! Τα τρία μου στον γυρίνο! Ιδίως όταν βουτάει για να πάρει φάουλ και παίρνει αυτή την έκφραση στο πρόσωπο σαν να μυρίζει θκατά! Αναγούλιασα! Μπρλλουγκλχχχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ΗΡΩΑΣ ο συνήθης καταληψίας του οικογενειακού DSL, και οι Europe είναι συγκροτηματάρα! Τιμή και δόξα στους ηρωϊκούς συζύγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή κυρία Πασταφλώρα,

    Καταρχάς να συγχαρώ τον καταληψία του οικογενειακού Ντιεσέλη για τις μουσικές του προτιμήσεις.

    Αναφορικά με τη βαθμολογία τώρα, θα έβαζα στον Καραγκούνη περί το 4,5 για να είμαι δίκαιη. Αν και σωματαράς διαθέτει όντως φυσιογνωμία παραπέμπουσα σε βιδεοταινία του 80, λαϊκιστί σε κάλτ βλακόφατσα.

    Επειδή όμως δεν είμαι δίκαιος άνθρωπος σε ζητήματα τέτοιας φύσεως, ένα εξαμισαράκι θα του το έδιδα.

    Κιας είναι στραβοκάνης,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρχικά θα έλεγα ποιος είναι ο Καραγκούνης χιχιχι μετά την παρέμβαση κ το λινκ της Madame Sousou θα συμφωνίσω κ γω με Tink, Ζορό δαγκωτό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα ντάξει κάψιμο! τι να πω; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tinkerbell: ήταν μια στιγμή τρέλας! το ομολογώ! Ισμαέλ και ξερό ψωμί!

    @sportgay: αγαπητέ ξένε, θυμηθείτε μόνο ποια έπλυνε το ρυπαρό τετράτροχο κουβά σας με τα χεράκια της και αφήστε τις εξυπνάδες! τώρα που το σκέφτομαι, πάω να ταϊσω τις δεκαοχτούρες Friskies. και ξέρετε πάρα πολύ καλά τι θα συμβεί μετά από αυτό.

    @sousou: λατρεμένη φίλη, ο φέρελπις αυτός νέος όντως θα μπορούσε να συμπρωταγωνιστεί μετά του Στηβ Ντούζου στις ελληνικές υπερπαραγωγές των έιτις. Μάλλον γεννήθηκε σε λάθος εποχή τελικά...
    Καραγκούνις, Σιξ πόιντς, σι πουάν!

    @bitch girl: καλό μου παιδί, το σχόλιό σας με επαναφέρει στον ορθό αισθητικό δρόμο... Ζορό, Ζορό και τέρμα δαγκωτό!

    @έρωτας: όχι απλά κάψιμο, αλλά πλήρης απανθράκωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τον ξέρω τον Καραγκούνη. Αλλά μια που πιάσαμε τα ποδοσφαιρικά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είδα χτες το βράδυ στον ύπνο μου πως έπρεπε να κατέβω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στη στάση μετρό "Τραϊανός Δέλλας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποδοσφαιρικά: 8' (για την Ελλάδα δηλ μια χαρά και βάλε)

    Από άποψη ομορφάδας: Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. ΑΝ είχα κόρη και μου έφερνε τέτοιο γαμπρό θα τον φίλευα μπανάνες :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασταφλόρα μου, ως γυναίκα αριστερή και κρεββάτι και εδώ και μια δεκαετία και μάνα κοριτσιών συμφωνώ, τι συμφωνώ; ταυτίζομαι απόλυτα με τον συμπαθή καταληψία σας. Μουσικά πάλι απόλυτα μαζί σας.
    Καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @3parties: σύμφωνα με τον αλάνθαστο Καζαμία, το όνειρο έχει μεταφυσική σημασία η οποία σχετίζεται με τη σωστή παρασκευή του παστίτσιου. Ο Τραϊανός Δελλας συμβολίζει το σωστό νούμερο μακαρόνι. Για τα υπόλοιπα δεν κατάφερα να βρω κάτι.

    @zaphod: ΟΚ! άιβ γκατ δε πόιντ!

    @νερίνα: βασικά, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φημιζόμουν για το καλό μου γούστο... τα σχόλια όλων σας το επιβεβαιώνουν. Ο Μπλάνκο όμως είναι γούτσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποτε τον βλεπω μου ερχεται στο μυαλο ο Σλοθ απο τα Γκουννις αν τα θυμασαι απο τις ενδοξες video days των 80'ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κλασική brutalite έχει μόνο ο
    Gat(t)uso αφού μιλάμε για ποδοσφαιριστές.
    Ο Καραγκούνης πάλι τί να σας πω.. όταν είναι στο γήπεδο σε μακρινή λήψη κάπως τρώγεται.. στις κοντινές άστε το καλύτερα..

    ΥΓ Υπεράνω όλων νομίζω σε πολυσυνδυαστικό επίπεδο βρίσκεται ο Luis Figo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @tsioubiou: ο Σλοθ; μια χαρά ωραίο παιδί! (μουαχαχα!!!)

    @so far: θα συμφωνήσω περί Figo. Σπεύδω να ζητήσω από τον γούγκλη όλο το φωτογραφικό υλικό του Gattuso!

    ΑπάντησηΔιαγραφή