Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Η αθήνα της πίστας*



Φίλες και φίλοι περνάμε δραματικές στιγμές!
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, επίλεκτες μονάδες του γαλαξιακού δρακονιανού στόλου προσγειώθηκαν στους Άνω Τράχωνες, στο Βοτανικό και στην ταράτσα του Διογένης Palace με στόχο την κατάκτηση του πλανήτη γη. Το σατανικό σχέδιό τους έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή: ειδικά εκπαιδευμένοι δρακονιανοί κομάντο με τα κωδικά ονόματα Κουρκου-λή, Θεοδωρί-δου και Κοκ-κινού έχουν μεταμφιεστεί σε σκυλοπόπ βάρδους και μέσα από τα προγράμματα στις λαϊκές πίστες θα εξαπολύσουν την επίθεσή τους στους αθηναίους γλεντζέδες μετατρέποντάς τους σε εξωγήινα ζόμπι που ακούνε ισλανδική πόλκα και άλλα τέτοια αποτροπιαστικά.
Ο φακός του γνωστού φωτογράφου Μπάμπη Ζαβού, εξοπλισμένος με εξελιγμένα υπερόπλα Τέσλα κατάφερε να αποθανατίσει τη συνωμοσία των αιμοδιψών εξωγήινων και ιδού! Δρακονιανός πράκτορας με τη μορφή της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει εγκατασταθεί μέσα στο κεφάλι της γνωστής αοιδού και ετοιμάζεται να εφορμήσει στα πάλκα για να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο των αιμοδιψών και άμουσων εξωγήινων.
Φίλες και φίλοι, μην πανικόβαλλεστε! Υπάρχει αντίδοτο σε αυτή την αηθέστατη επίθεση και είναι απλό: φτάνει να ξεθάψετε τα παλιά σας πικ-απ και να παίξετε ανάποδα τα βινύλια του Γιώργου Νταλάρα και του Πασχάλη που έχετε κρυμμένα στις δισκοθήκες σας. Κάποιοι Ινδοί φακίρηδες ισχυρίζονται ότι το κόλπο πιάνει και με τα greatest hits του Νίκου Καρβέλα. Ας είναι. Εμείς θα προσπαθήσουμε! Και ο αγώνας εναντίον των δρακονιανών θα είναι σκληρός!

*29 ακόμα σχολιαστές (και άλλοι τόσοι κατασκευαστές πλυντηρίων) ξεκατινιάζουν την Αθήνα των πολιτιστικών κέντρων στο φιλόξενο ιστοκαλύβι του yoreekas. Εκλεκτέ φίλε, σας μερσί!

6 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα εχεις πλακααααααααα!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @candy's τετραδιάκι: θενκ γιου! μέι δε φορς μπι γουιθ γιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχεχε είπαμε πάνω από όλα η ποιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @yoreekas: πχοιότητα και ξερό ψωμί! όπως απέδειξε και το συγγραφικό πιστο-οδοιπορικό στη φιλόξενη ιστομεζονέτα σας!!! ;-) ήταν μεγάλη τιμή που έβαλα κι εγώ ένα τόσο δα λιθαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό αντίκειται στην αρχή ότι όλες οι εξωγήινες δυνάμεις προσεδαφίζονται στην Αμερική, κατά προτίμηση στη Nevada ή στο New Mexico.
    Ακόμα και στο (σπάνιο) ενδεχόμενο να βρεθούν στη θάλασσα (sphere) πάλι οι Αμερικανοί θα τους βρουν.
    Μήπως οι Δρακονιανοί προσεδαφίστηκαν στην εν Αθήναις πρεσβεία των ΗΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @άννα: λες; και μετά να ρωτησαν ποιες είναι οι τουριστικές ατραξιόν και να τους έστειλαν στις κατά τόπους σκυλαδερί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή