Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Τρίχες. Και πάλι.

Βουαλά ένα φωτοτεμάχιον το οποίον θα συμβάλλει στην τόνωση του πεσμένου ηθικού των ελληνοπαίδων που τόσο βάναυσα βάλλονται από τις λεκτικές -και όχι μόνον- χοντροκοπιές των κουτόφραγκων. Το αποκλειστικόν αυτό ενσταντανέ από ηλιόλουστον νήσο του Αιγαίου αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Έλληνες είμεθα  πάρα πολύ σικ, τόσο σικ ώστε ακόμα και οι κόμες των αμνοεριφίων φέρουν κάτι από τις μεγάλες πασαρέλες των Παρισίων και του Μιλάνου.
 Λάβετε και ολίγον φινλανδικό ρεαλισμό ανάκατο με μια αξέχαστη μοναστηριακή κουπ...
*Θερμές ευχαριστίες στη Lucha Libre δια την εξαιρετική φωτό.

4 σχόλια:

 1. Καλημέρα σας.

  Ένα νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για όλους αυτούς που αγαπούν την αλήθεια της πίστης μας αλλά κυρίως για όσους είναι ακόμη μακριά της. Ο ιστοχώρος “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” είναι μια προσωπική προσπάθεια προβολής αυτής της αλήθειας όσον αφορά την πλάνη της αθεΐας με σεβασμό και αγάπη προς κάθε άνθρωπο. Επισκεφτείτε το χώρο μας και καταθέστε τις απόψεις σας. Όποιος θεωρεί ότι εκφράζεται από το περιεχόμενο του, παρακαλώ ας το προωθήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

  Ευχαριστώ

  http://eatheia.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιλάμε το κατσίκι είναι κομμώσεις μπροστά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @memoir: πρόκειται περί πιονέρου στη στυλιστική αναβάθμιση των εν ελλάδι αμνοεριφίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο φινλανδός πρέπει να παίξει στο φινλανδικό remake του Ονόματος του Ρόδου (Ruusunnimi). Κόμμωση-θεά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή