Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Αγαπημένα τσιτάτα

Το Κράτος είμαι εγώ, Η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, Καραμανλής ή τανκς, Κιθαρίστας ή ντράμερ... Πολλά και διάφορα τα τσιτάτα που κατά καιρούς ακούμε, όμως ποια είναι εκείνα που πραγματικά μάς σημάδεψαν ως ανθρώπους, καλλιτέχνες και επιστήμονες; Η ιστοσαλονίστ έχει καταλήξει σε δύο τσιτάτα-ογκόλιθους τα οποία και σας παρουσιάζει:
Δεν πιστεύω στα θαύματα, στηρίζομαι σ' αυτά. Πρόκειται περί βασικού αξιώματος του Νόμου του Μέρφυ, το οποίο καλύπτει μια γκάμα σημαντικών δραστηριοτήτων: από το παρκάρισμα στην Κυψέλη έως την ανεύρεση θέσης στο πλοίο που πάει Τήνο-Μύκονο Δεκαπενταύγουστο δίπλα στον Βασίλειο Κωστέτσο και ουχί στις τσεμπεροφορούσες γραίες-μπαρακούντα.
Και Βου
Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην βγάλει κανά μάτι. Ο θυμόσοφος Αντώνης Πανούτσος θέτει το θέμα της προσωπικής ελευθερίας στις πραγματικές του βάσεις και ο κύριος στη φωτογραφία που ακολουθεί επανατοποθετεί το ζήτημα "στυλ" σε μια νιου έιτζ και αρκούντως αισθητικά ντιρλανταντά θεώρηση.


4 σχόλια:

  1. Εμείς βρίσκουμε πάντα πάρκινγκ στην Κυψέλη.
    Μήπως να με μισθώνουν για γουρλού στο παρκάρισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ, εδώ δεν βρίσκεις να παρκάρεις στην Κατερίνη… Αφού όταν ξεκινάω για το σπίτι , πριν ανάψω τη μηχανή κάνω τον Σταυρό μου και παρακαλώ τον Θεό να μου βρει παρκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @lena: είστε καλός άνθρωπος, γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @mariw: ζητήστε από τη lena zip να σας πει το μυστικό της, λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή