Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Βιάγκραμαν

Στους χαλεπούς καιροί που ζούμε δεν φτάνει που χάνονται δουλειές, εργασιακά δικαιώματα κι ένα σωρό ακόμα κεκτημένα, αλλά στο καπάκι ήρθε να προστεθεί και η πολυτραγουδισμένη λίμπιντο που μας κουνάει κι αυτή το μαντήλι του αποχαιρετισμού. Έτσι λοιπόν σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται οι πωλήσεις του Βιάγκρα μαζί και η διάθεση για πίτσι-πίτσι και για βουλέ βου κουσέ αβέκ μουά σε σουάρ.
Το ιστοσαλόν αντιστέκεται σθεναρά στον κατήφορο αυτό και με βαθύτατο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, βάζει το λιθαράκι του για την ανύψωση του ηθικού: λέιντις εντ τζέντλεμαν ιδού ο Βιάγκραμαν, ο ματσοσέξουαλ που θα κυριαρχήσει στους καιρούς της κρίσης χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία σε ράφτες, κομμωτές, στιλίστες και λοιπές παραγωγικές δυνάμες. Αρκούν ένα μίνιμαλ συνολάκι στο χρώμα του πάθους, μια περασιά φυσεκλίκια από το Μοναστηράκι, ένα πασχαλιάτικο πιστολάκι και μια σαίκση κοτσίδα για να κάνουν τη διαφορά. Ολέ ο ταύρος!

12 σχόλια:

  1. Η τεστοστερόνη ξεχειλίζει απ’ τα μουστάκια του! Ο δίδυμος αδερφός του Σον Κόνερυ είναι? Πάντως η μπότα είναι έντονο στοιχείο της θηλυκής πλευράς του άγριομαν.
    Μήπως να αντικαταστήσει τον Θρυλέων και να τον δούμε στα παρκέ?
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ο Κόννερυ, στο Ζάρντοζ νομίζω..(μεγάλο b-movie..)
    Θεός αλλά το κουστουμάκι θυμίζει τελειωμένο γκο γκο μπόϋ σε μαγαζί στη Χαμοστέρνας...
    βάλε ρε και κανα γκομενάκι..καμια Μπαρμπαρέλλα, κάτι τέτοιο :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι είναι αυτό?
    ο κόνερι γκέι?
    φοβερή φωτογραφία. ρε θηρίο που τα ξετρυπώνεις?


    υ.γ. τι κάνει το φασολάκι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η τρίχα, ε;
    Πουλοβεράκι σετ με κάλτσες φτιάχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζιζους κραϊστ σουπερ σταρ!
    τι ειναι παλι τουτο? ειναι οντως ο Σον? δεν ειναι καποιος χαμενος ξαδερφος? και τι κανει εκει στα νταμαρια ντυμενος YMCA?
    πολλες αποριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, πρόκειται περί του γνωστού 007 εξαιρετικά μεταμφιεσμένου με στόχο την παραπλάνηση του εχθρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @estarianQ "το κουστουμάκι θυμίζει τελειωμένο γκο γκο μπόϋ σε μαγαζί στη Χαμοστέρνας", καλύτερη περιγραφή δεν γινόταν! υποκλίνομαι και σας αφιερώνω το επόμενο ποστ με τη Ραφαέλα Καρά (εξίσου σαίκση με την Μπαρμπαρέλα θέλω να πιστεύω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ria: εκλεκτή φίλη, άλλοι συλλέγουν γραμματόσημα, άλλοι παλαιϊκές καρτ ποστάλ, άλλοι ιστορικά βινύλια. Η ιστοσαλονίστ συλλέγει τρας φωτογραφίες!
    Το φραντζολίδιον μεγαλώνει και τρώει το φορμάκι του διότι είναι ένα πολύ γκουρμέ βρέφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @spy: είναι μεταμφίεση για να παραπλανεί τους εχθρούς. Ο,τι πρέπει για ... ψυχρό πόλεμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @common people: αγαπητή αδερφή ψυχή, ναι, είναι όντως ο Σον! Ντυμένος πρωταγωνιστής σε μπι μούβι όπως επεσήμανε ο προφήτης Εσταριάν!
    Μέγας είσαι Σον και θαυμαστά τα εργα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω μια τεράστια (τόόόόόση) απορία:
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;;;;;;; xαxαxαxαxα
    Είναι εντελώς απίστευτος όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @wert: φίλτατε, η συλλογή μου από πχοιοτικά φωτογραφικά ενσταντανέ είναι ατελείωτη. Είπαμε, άλλοι συλλέγουν γραμματόσημα, άλλοι αναπτήρες και αυτοκίνητα αντίκες. Ημείς πάλι μαζεύουμε τα ξεκούδουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή