Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Με βιντάζ διάθεση

Στο πνεύμα των ημερών, βουαλά το απόλυτο εορταστικόν άσμα συνοδευόμενο από την πλέον γκλαμ αμφίεση. Διότι το ιστοσαλόν έχει βιντάζ διάθεση σήμερα και αντιστέκεται σθεναρά στις εγχώριες λαμέ καραβλαχαρίες που κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ραφαέλα, δεύρω έξω!

17 σχόλια:

  1. Αυτό το τίναγμα στο μαλλί, αυτό το ρούχο, αυτό το κορμί, αυτό το τραγούδι!!! Ένα δάκρυ κύλησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ραφαέλα κάνει εδώ και πολλά χρόνια καριέρα στην ισπανική τηλεόραση. Πέρυσι, είχε παρουσιάσει το σόου από το οποίο βγήκε ο τύπος που εκπροσώπησε την Ισπανία στη Eurovision.
    Κάνοντας σύγκριση με τα «εγχώρια» προϊόντα που παρουσίασαν το αντίστοιχο σόου, θλίβομαι. Ούτε στοιχειώδες χιούμορ δεν έχουμε.
    Αντε καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μου θυμίσατε τώρα φιλτάτη! βεβαίως, τα βλέπουμε αυτά με νοσταλγική διάθεση, πλην όμως την εποχή τους τα εκράζαμεν σθεναρώς ως ντιπ γιά ντιπ καρακλέδικα (που ήταν μεταξύ μας, libe, libe, libelai της τον ρίχνω και γελάει τραγουδούσαμε εν χωρώ τότενες) - καλή σαρακοστή και σε σας εκλεκτή μανδάμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα δεν το εκτελει ο εθνικος σταρ δεν εχει νοημα!
    αλλωστε δεν υπαρχει παρθενογεννεση στην τεχνη κι αυτο ειναι κοινως αποδεκτον!
    εμεις παλι λεγαμε libe,libe,libelai...μια κατσικα κατουραει :) (εμ...!η βλαχια δεν κρυβεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τη σειρά μου να παρατηρήσω την ωραία απόχρωση στο μαλλί της Ραφαέλλας, αλλά και την κοιλιά πλάκα. Μα πολύ πλάκα. Μα πάρα πολυ πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @λενα: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, αυτός είναι ο αγνός, ανεπιτήδευτος, αυθεντικός νόστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @apos: querido comandante, δεν το ήξερα ότι η Ραφαέλα παρεπιδημεί εις την Ιβηρική. Για τα γιουροβιζιονικά δεν έχω άποψη, καθώς το μόνο πράγμα που βλέπω στην τηλεόραση (καθότι εθισμένη του κερατά) είναι η ... Τόλμη και Γοητεία! (και δεν κάνω πλάκα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @κύριος σούφρας: φίλτατε συνΚΔΩΑΤΗ, τις εποχές που μεσουρανούσε η Ραφαέλα, η ιστοσαλονίστ ήταν ακόμα στο δημοτικό. Ως εκ τούτου αβάδιστα μερακλωνόταν με τα άσματα της αεικίνητης καλλιτέχνιδος σε μια πληθώρα παιδικών πάρτυ. Στα γυμνασιακά και λυκειακά χρόνια που ακολούθησαν μερακλωνόμασταν πλέον με Zeppelin, Motorhead και οι πιο προχωρημένοι με Cure. Ραφαέλα ξανακούσαμε πολύ αργότερα σε κάτι μασκέ πάρτυ. Και ως φίλοι του Jose Cuervo ρίξαμε κι εμείς τους πεντοζάληδες μας. Χικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @common people: αγαπητή αδερφή ψυχή, όλοι έχουμε τις στιγμές αδυναμίας μας. Πάρτε παράδειγμα την ιστοσαλονίστ που έχει χορέψει πλειστάκις ρέιβ τσάμικα υπό τους ήχους των κλαρίνων. Για τον εθνικό σταρ, θα συμφωνήσω. Πρόκειται περί εθνικού κεφαλαίου... Ευελπιστώ να δώσει μια σχετική περφόμανς στα εγκαίνια του νέου μουσείου Ακρόπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @σούλα γουόρχολ: φιλτάτη κολορίστ, καλώς μας ξαναβρήκατε. Θα παρακαλούσα θερμά να μας προσφέρετε πιο συχνά τα εύστοχα κομμωτικά σας σχόλια, όπως καλή ώρα πράττουν οι γνωστοί τηλεαστέρες στα δελτία των 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω! Χτες δεν μπόρεσα να δω το βίντεο.
    Σήμερα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με αυτό που είδα!
    Ετούτη δω η Ραφαέλα είναι που μας έκανε τη ζημιά;
    Και γιατί κάθε τόσο τραντάζονται τα 5.1 ηχεία μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχω ή 2 ή 3 βινύλια με Ραφαέλα.
    Αν θέλεις στα φέρνω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, όπως αντιλαμβάνεσαι παρακολουθώ σεμινάρια ασιατικής κομμωτικής στις τούνδρες και τις στέπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η Ραφαέλα έχει σημαδέψει τα μπεμπέ μου χρόνια!! ήμουν περίπου 2-3 χρονών όταν ήταν μεγάλο σουξέ το α φαρ λ αμορε και η μαμά φώναζε ενα κοριτσακι απο τη γειτονια και μου το τραγουδουσε για να φαω :) δεν το θυμαμαι ως γεγονός, αλλα μου το λενε ολοι οταν λεω οτι λατρευω Ραφαελα!!
    Καλή Σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @wert: πρόκειται περί ολ τάιμ κλάσικ άσματος. Αν ήταν μετοχή θα ανήκε στην υψηλή κεφαλαιοποίηση και στην κατηγορία των μπλου τσιπς (είδατε τι παθαίνει όποιος διαβάζει οικονομικές εφημερίδες;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @sofar: θα το επιθυμούσα σφόδρα, πλην όμως το οικογενειακό πικάπ έχει παραδώσει το πνεύμα και δεν έχω πού να ακούσω τα +ιερά+ βινύλια. Τους χαιρετισμούς μου εκεί στα παγωμένα ξένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @melissoula: κι εμείς το χορεύαμε τότε σε κάθε παιδικό πάρτυ. Αξέχαστες στιγμές, καθώς στην πίστα ήμασταν όλα τα κοριτσάκια ενώ τα αγόρια κοίταζαν τα κορδόνια τους!
    Πολλές σαρακοστιανές ευχές κι από μένα! (άραγε υπάρχει νηστήσιμο fondu;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή