Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Λίγος ακόμα πολιτιζμός

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε καρναβαλιστές, καρναβαλίστριες, θαμώνες "πολιτιστικών κέντρων", λάτρεις της πχοιότητας, υπουργούς Πολιτισμού, μπουμπούκους, μπουμπούκες, γκόντεν μπόις & γκερλς και φυσικές ξανθιές με μαύρη ρίζα. Όπως θα παρατηρήσετε το φυσικό ντεκόρ προσδίδει μια εσάνς απέριττης χλιδής στο χορευτικό νούμερο. Τα λέμε αύριο στο πάρτυ του ξεblogαρίσματος (παρόλο που δεν βρήκαμε φουστανέλα, είμαστε σίγουροι ότι μ' αυτά που θα βάλουμε θα είμαστε ο περίγελος της βραδιάς!) Ιντζόι!

12 σχόλια:

  1. Τοπ οφ δι τοπς!
    Αι λαβ δις βιντεο αμπσολούτλυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είσαι απίστευτη...Δεν λέω τίποτε άλλο...Τα φιλιά μου στο φραντζολάκι σου...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο πιο εντυπωσιακό πάντως είναι ο συγχρονισμός τους.
    Φωκάς Ευαγγελινός υποθέτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιου αρ μαη χιροην!
    ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ
    ζητω η πολιτιζμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως πάντα, προσπαθούσα να δω κάτι από αρχιτεκτονική και ακολούθως να καταλάβω σε τι διαολοταράτσα με πολεμίστρες ήταν οι Τουρκάλοι και οι Τουρκαλίδες. Στη συνέχεια, εντυπωσιάστηκα από το ασημί και το μαύρο ξώφτερνο. Όταν φύσηξε Βαρδάρης, οι "κοπελιές" ανατσουτσούρωσαν και πήραν τον αρκουδιάρικο λίγο πιο ζωηρά.
    Αλλά αν αυτό είναι που λένε "αισθησιακές χορεύτριες οριεντάλ" λέτε να πάρω το αίστημα το εσώκλειστο και να τον πάω στο chakra να γελάσει λίγο το χειλάκι μας;
    Μάνα ρέιβερ, μπορώ να σας φωνάζω υπουργό Πολιτιζμού; Πολλά πολλά φιλιά στη φρατζολίτσα ( η οποία μάλλον θα κάνει εμφάνιση-έκπληξη, διότι η στολή της παραμένει επτασφράγιστο μυστικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dimitris: καταρχάς να στείλω την καλημέρα μου στη λεβεντομάνα Μύκονο και να συμμεριστώ τη δίκαιη αγανάκτηση όλων για τα χαϊρια του εκάστοτε υπουργού τουρισμού. (είπαμε έχουν τόση σχέση με το αντικείμενο όσο κι εμείς με την κβαντομηχανική).
    Άι λαβ του διζ γιουνίκ βίντεο! Ιτς ιζ βέρι πχοιοτίκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @wert: Κάτι το ωραίον, όπως θα έλεγαν και οι παλαιότερες γενιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @σώμα που χορεύει: χαίρομαι που διασκεδάσατε με το ιερόν τούτο βιδεοτεμάχιον! Το φραντζολάκι σας χαιρετά και κουνά πονηρά τα πατουσάκια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @spy: Εγώ θα έλεγα ότι οι κορασίδες έχουν θητεύσει επί σειρά ετών στα Μπολσόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @aunt donna: αγαπητή θεία, νομίζω ότι μετά από το πολιτιζμικό αυτό τεμάχιον ήρθε η ώρα να γραφτούμε ομαδικώς στα Τζιν Κέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @freedom: εκλεκτή φίλη, η όλη εικαστική και χορευτική σύλληψη παραπέμπει σφόδρα και σε αντίστοιχες πολιτιζμικές δράσεις στην ελληνική περιφέρεια. Προφανώς τα 400 χρόνια οθωμανικού ζυγού είναι αδύνατον να ξεπεραστούν από κάποιους εγχώριους "καλλιτέχναι".
    Το φραντζολίδιον δεν θα συμμετάσχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις κατόπιν εντολής γιατρού (η τρίμηνη καραντίνα λήγει στις αρχές Μαρτίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή