Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ζητείται επειγόντως φουστανέλα


Οι Απόκριες είναι η αγαπημένη εποχή της ιστοσαλονίστ ειδικά αν συνδυάζονται με παντός είδους πάρτυ. Όπως αυτό που θα κάνει το xeblogαρισμα την ακριβώς επόμενη Κυριακή στην Αγορά της Κυψέλης με στόχο την ενίσχυση των μαμάδων και των μικρών παιδιών τους που βρίσκονται στις Γυναικείες Φυλακές της Θήβας.
Η καρναβαλίστ θα δώσει δυναμικά το παρών, όμως χρειάζεται τη βοήθειά σας για να βρει μια φουστανέλα. Ναι, ναι, αυτό θα είναι το φετινό θέμα αμφίεσης κι άμα μπεί κάτι στο μυαλό της τσιφ χαιρ στάιλιστ δύσκολα βγαίνει. Κι επειδή φέτος έχουμε οικογενειακώς καβούρια στις τσέπες (δεν είναι και λίγο να θέλεις 55 ευρώ κάθε τρεις ημέρες για το γάλα του φραντζολακίου και δυο μήνες τώρα να μην στο εγκρίνει το @$#@$#$ ταμείο σου), αποφασίσαμε να μην νοικιάσουμε στολή, αλλά να βγούμε στη γύρα για ευγενικές ενδυματολογικές χορηγίες. Αν λοιπόν σας έχει ξεμείνει στο πατάρι καμιά φουστανέλα από εθνικάς εορτάς και παρελάσεις, από παππούδες, μπατζανάκηδες και κάθε είδους προγόνους, σφυρίξτε μας κλέφτικα! Κι εμείς με τη σειρά μας θα σας χορέψουμε στο πάρτυ την Κυριακή κάτι ρέιβ καλαματιανούς θαύμα! Ελπίζω να τα πούμε εκεί!

16 σχόλια:

  1. See you there λοιπόν;

    (αν και απο φουστανέλες γιόκ, μονο κατι φανελάκια παραλλαγής έχουν μείνει :P αλλα μακριά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia fora otan imoun sto dimotiko se ena sketsaki me eixane ntysei kai mena tsoliadaki ti dramatiki empeiria thee mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ λυπαμαι πολυ..αλλα μονο 2 στολες γουρουνιου απο ενα παλιο καρναβαλι στην πατρα εχω!λιγο κατσιασμενες βεβαια γιατι φαγαμε πολυ βροχη θυμαμαι και η φλοκατη ηρθε και γαριασε! σνιφ!
    φετος θα ντυσω το μπουγατσακι αντι να ντυθω εγω...
    βρηκα σουπερ στολη πριγκιπισσα των λουλουδιων, με την οποια ανετοτατα μπορει να συμμετασχει και στο μπαλετο του φλωρινιωτη μαζι με την αννουλα και το γωγουλινι!
    hippie chic!
    οσο για φουστανελα..τι να πω...μηπως να απευθυνθεις στην ελληνοφρενια? κατι θα εχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το χεις βάλει σκοπό!!!

    Περιμένω πως και πως να σε δω!

    Γειά σου τσολιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααχ, κρίμα να μην το ξέρω νωρίτερα... Εις το πατάριον, επιμελώς φυλαγμένες, υπήρχαν 2 στολές τσολιά και 2 στολές Αμαλίας, οι οποίες έγιναν αντικείμενο χρησιδανεισμού (από αυτά, τα αγύριστα) στα ανηψάκια... Έκτοτε, οι στολές βάφτηκαν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, με κηρομπογιές - τέμπερες - ακρυλικό, οπότε αν θέλετε τη φουστανέλα του χίππη τσολιά, πολύ ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε...
    (Όσο θυμάμαι τις φωνές της μητέρας μου "μην λερωθείτε, μην τσαλακωθείτε" τόσο θέλω να τα δείρω... Τι σου είναι το μητρικό φίλτρο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει φουστανέλα φτιαγμένη από τη γιαγιά μου, αλλά είναι σε παιδικό μέγεθος. Αν είσαι κοντή και αδύνατη κάτι μπορεί να γίνει. Θα τα πούμε εκεί. Ελπίζω δηλαδή να πάμε κοινή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @balidor: να οργανωθούμε, αν είναι, για να συμπέσουμε. Φανελάκια παραλλαγής είπες; Μπρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @λολίτα: αυτό είναι που λέμε παιδικά τραύματα! Γιατί να μην μας ντύνανε disco queens; όταν πήγαινα δημοτικό η ντίσκο ήταν πολύ της μόδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @commom people: στολές γουρουνιού; Τι κρίμα να μένουμε τόσο μακριά!
    Φέτος το φραντζολάκι δεν θα το ντύσουμε ακόμα τίποτα, για του χρόνου όμως έχω μεγάλα σχέδια! Θα ήταν πολύ ωραία να ντυθούμε χονδροί Ελβις οικογενειακώς! (με τη φόρα που έχουμε πάρει με τις σοκολάτες εκεί μας βλέπω να καταλήγουμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @sally: ο σκοπός είναι ιερός! Φουστανέλα όμως δεν βρίσκω, από λεφτά για νοίκιασμα άστο καλύτερα, οπότε με βλέπω να ξαναμαναντύνομαι καρατέκα! (ε, τι τόσα χρόνια έχουμε τη στολή στο πατάρι και κάθεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @freedom: να μην στερήσουμε από τα ανιψούδια τις στολές... δεν μου πάει. (αν και χίπυ τσολιάς μου φαίνεται πάρα πολύ ανατρεπτίκ!) Από το πρωί παίρνω τηλέφωνα φίλους και γνωστούς, αλλά φουστανέλα γιοκ... (φαντάζεσαι, να χτυπάει το κινητό σου και ν' ακούς πρωινιάτικο μια τρελή να σου ζητάει φουστανέλα;;; Ετσι το βγάζεις το κακό όνομα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφεντικό το καλλιτεχνικό δεν το διαθέτω όπως ξέρεις και τζάμπα με πληρώνεις στο ιστοσαλόν, αλλά σκέφτηκα κάτι :
    μπορείς να φτιάξεις μια - ο θεός να την κάνει φουστανέλλα - από χαρτί , γκοφρέ ας πούμε ή κάτι άλλο πιο εξελιγμένο αν έχει βγει. Για τη φούστα αυτό, για το αποπάνω ό,τι υπάρχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου σας συμπονώ. Για να απαλύνω τον πόνο σας έχω να σας προτείνω γαστριμαργική έξοδο άμα τη επιστροφή σας από τα Λόνδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @so_far: αυτή η ωραία ιδεα περασε κι από το δικό μου μυαλό. Δυστυχώς όμως είμαι η θεά της ατσουμπαλοσύνης, ειδικά σε τέτοιου είδους κατασκευές. Από την άλλη, κι αν βρέξει, τι θα κάνω;;; Θα λιώσει η στολή και θα ξαναμαναγίνω ρεντίκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή