Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Τόπο στους καρναβαλίστ!

Ως μάχιμη καρναβαλίστ έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ ευτυχής που άνοιξε και επισήμως το Τριώδιο (διότι ανεπισήμως αυτή η χώρα βρίσκεται σε μόνιμες Απόκριες 365 ημέρες το χρόνο). Και είμαι ευτυχής γιατί επιτέλους, θα γίνει και κανένα πάρτυ της προκοπής και θα ξαναγίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες παρέα με το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL. Πέρσυ τα καταφέραμε μια χαρά με την πολύ σικ αμφίεση "Γερμανοί τουρίστι": με τις βερμούδες μας μέσα στο καταχείμωνο, τα πέδιλα με τις άσπρες κάλτσες, τις ταλαιπωρημένες σακούλες Lidl και τις τόσο τρέντι μπλούζες με την Ακρόπολη, γίναμε η ψυχή (και ο περίγελος) μιας πλειάδας καρναβαλικών κοινωνικών εκδηλώσεων. Φέτος πάλι που κάνει πάρτυ στην αγορά της Κυψέλης το ξεblogαρισμα στις 22 του μήνα λέμε να ακολουθήσουμε το λαμπρό αισθητικό παράδειγμα των γειτόνων μας από την όμορφη και όμορη FYROM (που παραπέμπει βέβαια και στο όλον στάιλινγκ της τόσο σικάτης επταετίας 1967-1974). Δώστε βάση, παρακαλώ, στα υποδήματα των στρατηλατών και ιδιαιτέρως στη συγκλονιστική σαγιονάρα του μετρ πίσω δεξιά.

19 σχόλια:

  1. Αν φορέσω το περσινό μου καπέλο και έρθω στο πάρτυ δε θα μπορώ να σε αγκαλιάσω και να σε φιλήσω. Γενικά δε θα μπορώ να σταθώ δίπλα σε κάποιον σε απόσταση μικρότερη των 50 εκατοστών. Μιλάμε για πολύ καπέλο! Κάτι πιο βολικό θα βρω για φέτος και θα προσπαθήσω να έρθω να σε δω βρε θείτσα Πασταφλώρα! Να δεις και το καινούριο μου εμπριμέ μαλλί! Φιλιά πολλά και καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παρακαλώ αγαπημένη φίλη, θα πάθω τίποτα από τα γέλια και θα με βρουν μετά από μέρες πεσμένη πάνω στο πληκτρολόγιο. Θα αναρωτηθούν από τι το έπαθα, κι ύστερα θα κουνήσουν το ποντίκι.

    Μόλις δουν τις περικεφαλαίες-playmobil και τις ελβιέλες/σαγιονάρες θα καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξω οι σαγιονάρες απ' τη Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο προηγούμενο posting, αυτός ο τύπος πίσω από το συνθεσάιζερ, επιληψία έχει ή κατουριέται άσχημα;

    Τι ηθέλει να πει μ' αυτή τη "γλώσσα του σώματος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ESEIS NTY8HTE OTI 8ELETE ARKEI TO MORO NA EINAI NTYMENO RAVER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι το πρότυπο μου!
    (γαμώ τα βαφτίσια μου...θα λείπω στις 22...φτου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ΚΑΙ αυτή τη φορά θα καταπλήξετε τα πλήθη!

    ΥΓ. Με το παιδί... Δοκιμάσατε Black flag;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τώρα... Κάτι το Ωραίον...
    Έχεις υπ΄όψιν σου τον δίσκο "Ο Χριστός της Αγάπης", του Ντένη Παππά;
    Αν όχι, ψάξε να τον βρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βερμούδα στο καταχείμωνο; Αυτό θέλει πολλά guts έστω και για αποκριάτικη αμφίεση...Κρίμα, κρίμα, χαμένο πήγε το γουναρικό, να ντύνατε το φρατζολάκι lady Γιάννα...
    Για το πετυχημένο ενσταντανέ που κατάφερες να εξασφαλίσεις για τα μάτια μας μόνο, έχω να πω ότι δεν με εντυπωσίασε τόσο η σαγιονάρα όσο το μπασκετμπολιστικό αξιόμαχο του σκοπιανού (με περικεφαλαία) με την σκονισμένη απομίμηση Reebok στη δεύτερη σειρά.
    Σκόπια-Γαυγάμηλα: 55-54. Εκτός έδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @lena: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, το καπέλο σας μου θύμισε δυο περιστατικά τα οποία είχαν λάβει χώρα στην πρωινή μου εργασία στο σοβαρό γραφείο όπου έβγαζα τον επιούσιο: το πρώτο ήταν κάτι χριστούγεννα που είχα φορέσει στο κεφάλι ένα χάρτινο χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλως τυχαίως πέρασε και με είδε το αφεντικό το οποίο άρχισε να σταυροκοπιέται.
    Το δεύτερο συνέβη κάτι Απόκριες όπου εμφανίστηκα στο σοβαρό μου γραφείο με καπέλο μάγισσας και με ξαναματαείδε το αφεντικό το οποίο ξαναματασταυροκοπήθηκε.
    Οπως καταλαβαίνετε με τα αστεία καπέλα έχω ένα θέμα και μηδενικούς ενδοιασμούς! Ανυπομονώ να τρακάρουμε τα καπέλα μας στο πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @inco: πολυαγαπημένη φίλη, πού να δείτε εγώ κάτι γέλια που έκανα όταν είδα όλο το φωτογραφικό σετ με τα καπέλα πλέιμομπιλ. Σπεύδω να σας τα στείλω ηλεκτρονικά! Και σας παρακαλώ επιδείξτε αυτοσυγκράτηση όταν ανοίξετε το μέιλ σας. Είμαι σίγουρη ότι τα γέλια σας θα φτάσουν μέχρι τη γείτονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @pols: φίλτατε γκασταρμπάιντερ, και οι σαγιονάρες είναι ελληνικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @lefteris: στο προηγούμενο ποστ ο μετρ είναι μάλλον καταπιεσμένος μπρέικ ντάνσερ. Το υπογράφω αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @athena: α, με τόσα γελοία ροζ φορμάκια που έχουμε μαζέψει μπορούμε να το ντύσουμε ροζ αισθητική Χιροσίμα! Ανυπομονώ για το πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, είμαι απλά ένας απλός άνθρωπος! (σας ετοιμάζω στο επόμενο ποστ συγκλονιστική φωτό με νταλίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @3parties: νομίζω ότι ΚΑΙ αυτή τη φορά θα γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες (και πολύ χαίρομαι γι' αυτό!)
    Black Flag, μα πού τους θυμηθήκατε!!! Και τι μου θυμίζετε τώρα, κάτι πάρτυ στα Εξάρχεια προ αμνημονεύτων...
    Οσο για τον Ντένη Παππά, μεγάλη φωτιά μου ανάψατε! Θα στείλω μήνυμα στους σκουπιδιαραίους φίλους - συλλέκτες για να δούμε τι ξέρουν και θα σας απαντήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @freedom: Ναι, ναι, βερμούδα στο καταχείμωνο διότι είμαστε πωρωμένοι καρναβαλίστ! Όσο για την εύστοχη παρατήρηση σχετικά με το Ρίμποκ, να προσθέσω με τη σειρά μου και τη σαγιονάρα Μπάφαλο στον έξω αριστερά επί της πρώτης σειράς. Χλιδή!
    (για τη λέιντι έχω να σας πω ότι κάθε καλοκαίρι που κλείνουμε εισιτήρια για τα γκρικ άιλαντς δίνω πάντα το όνομα Γιάννα Αγγελοπούλου! Αν βρω κανένα παλιό απόκομμα θα σας το σκανάρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το περσινό δικό μου ήταν ένα τεράστιο καπέλο σερίφη. Ροζ από αφρολέξ. Η διάμετρος του ήταν άνετα 1 μέτρο. Αν κυκλοφορούσες εκείνη τη μέρα στου Ψυρρή θα με είχες δει σίγουρα. Όλοι με κοιτούσαν και δεν καταλαβαίνω το γιατί! Θα τα πούμε στο πάρτυ. Με κάποιο άλλο ευφάνταστο καπέλο αυτή τη φορά.

    Υ.Γ. Το amore που με συνόδευε φορούσε μάσκα και γάντια πράσινου εξωγήινου. Τα είχε από το δημοτικό. Ανεπανάληπτες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεν τον βρουν, εγώ είμ' εδώ... Γι αυτό υπάρχουν άλλωστε οι φίλοι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή