Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ε όχι και ροζ γούνα!

Η αλήθεια είναι ότι η ιστοσαλονίστ ουδέποτε υπήρξε σικ: ακόμα και στο μαιευτήριο κυκλοφορούσε με φόρμα γυμναστικής και μπλούζα με το δίδυμο Μπαγκς Μπάνι-Ταζ. Υπέρμαχος του αξεπέραστου λουκ "παρεό - σαγιονάρα" τραβάει απανωτά εγκεφαλικά με τα ροζ ημισυνθετικά και κατάτι κιτς φορμάκια που καταφθάνουν ως δώρα για το φραντζολάκι. Τα χειρότερα όμως ήρθαν με το προχθεσινό πακέτο το οποίο εκτός από το κλασικό ροζ φορμάκι περιλάμβανε επιπλέον και μια ροζ γούνα. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε μια ροζ αυθεντική γούνα από κουνελάκι που προοριζόταν για το βρέφος. Άναυδη η μάνα ρέιβερ παρατηρούσε το στυλιστικό αυτό τεμάχιο προσπαθώντας να καταλάβει πώς ένας εγκέφαλος αντιλαμβάνεται το καθημερινό ντύσιμο ενός μωρού: προφανώς πιστεύει ότι και τα μπεμπέ πρέπει να ντύνονται σαν μικρομέγαλες Πάρις Χίλτον. Φυσικά το επίμαχο αξεσουάρ αλλάχτηκε και στην αφελή ερώτηση της πωλήτριας "μα γιατί δεν το παίρνετε σε μεγαλύτερο νούμερο;" η ιστοσαλονίστ ψύχραιμα απάντησε "Γιατί είμαι χορτοφάγος!!!"
Βουαλά και κάτι ροζ για να μην λέτε ότι είμαστε τελείως ξεκουδουνάμπλ: ο πολυαγαπημένος Ροζ Πάνθηρας!

26 σχόλια:

  1. Έλεος ρε παιδιά...Ροζ γούνα για το μωρό;;;Άσε με να μαντέψω το δώρο περιελάμβανε και ροζ παπουτσάκια και τσαντάκι με παγιέτες;;;;Εκτός του ότι είναι κάργα κακόγουστο το καημένο το κουνελάκι τι τους έφταιξε;;;;

    Τι να πω...Την καλημέρα μου στην πιο γλυκιά χαζομαμά του μπλογκόκοσμου...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααχ...κρίμα.. που το αλλάξατε!
    Τώρα τι θα πάρετε...κυρία χορτοφάγε; Πανοφόρι από λαχανάκι Βρυξελλών;
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμενε να καταφτασουν τα δωρακια τζιν φορεμα- φουφουλα με λαμε ασημι φιογκους και δαντελα στα τελειωματα και μετα να σε δω!
    εγω ντραπηκα και να το αλλαξω ακομα! μα τους 1000 κεφτεδες ...ειναι τρελλες αυτες οι ρωμιες!
    και μου το περιεγραψε η αποστολεας ως "ενα καταπληκτικο φουστανακι, που βρηκααα....δε φανταζεσαι!"
    ναι...ομολογω πως αδυνατουσα να φανταστω μεχρι που το ανοιξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι μου λέει ότι θα σε φάνε οι δρόμοι στα καταστήματα για τις αλλαγές, οπότε φρόντισε να είναι γερές οι σαγιονάρες.

    (και pilates, πολύ pilates)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα γιατί το άλλαξες? Απόκριες και καρναβάλια έρχονται! Άντε τώρα να ψάχνεις τι θα το ντύσεις το φρατζολάκι...αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμμμ. Οι χορτοφάγοι έχουν μια κάποια επισφάλεια. Θυμάμαι, κάπου είχα διαβάσει για έναν χορτοφάγο από την κεντρική Ευρώπη. Είχε ένα αστείο μουστάκι και το χωριό του στα γερμανο-αυστριακά σύνορα λεγόταν Μπράουνάου αν Ιμ. Κάποτε αναμείχθηκε με την πολιτική κι αν δεν κάνω λάθος όσες μπριζόλες δεν έφαγε στη ζωή του τις καταβρόχθισε σε ανθρώπους. Αν θυμόμουν και ονοματεπώνυμο θα σε βοηθούσα περισσότερο. Α, ναι. Η γυναίκα του ονομαζόταν Εύα αλλά εκείνος δεν είχε σχέση με τον Αδάμ...
    Φιλιά στο μωρό, τρελή μαμά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τς, τς, τς...

    Εδώ δες τι θα αγόραζα εγώ για το μικρούλι σου...

    φιλιάααααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντάζομαι να της φοράς μαύρα πέτσινα με καρφιά!
    Να γίνω νονά μπας και πάρει άλλο σταυροδρόμι η μικρή; Είμαι καλό κορίτσι!!! Χιχι.
    Περιμένω το Μεγάλο Αφεντικό Ρεβύθι στο ιστοσαλόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ τι τραβάνε οι πωλήτριες στά σούπερ μάρκετ...
    και να πρέπει να εξηγούν , οτι και τα κουνελάκια είναι χορτοφάγα μόνο.

    Ευτυχώς που το φρατσολάκι για την ώρα ,
    έχει περισότερη σοβαρότητα ,
    εχει γράψει κανονικά τίς ενδυματολογικές ανησυχίες .

    Δεν έχει και άδικο ,εδώ που τα λέμε .
    Και τι δεν έχει ακούσει ?
    Σιγά μην πάει και για ac/dc .
    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως ο δωροθέτης (chic) παρακολουθεί φανατικά το Paris Hilton's BFF και λύγισε από το τόσο γκλάμουρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @σώμα που χορεύει: μια γλυκιά καλημέρα κι από μας! Όπως πολύ σωστά παρατήρησες ο ροζ γούνινος εφιάλτης συνοδεύτηκε και από άλλα "εξαρτήματα": ροζ φορμάκι, ροζ καμπαρετζίδικη λαμέ φούστα με τούλια και μπλουζάκι με στρας και ένα ραμμένο κλειδάκι (ό,τι πρέπει για να δολοφονήσεις ένα ανύποπτο βρέφος που μπορεί να το καταπιεί). Μα είναι τρελοί αυτοί οι φάσιον ντιζάινερς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, το ομολογώ: είμαι μια άπονη και πολύ κακοντυμένη μάνα! Και απειλώ: το καλοκαίρι το παρεό και οι καναρίνι σαγιονάρες θα πάνε σύννεφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @apos: querido comandante, ήδη οι δρόμοι με έχουν φάει και αρκετά φορμάκια (πάντα ροζ, πάντα ημισυνθετικά) δεν μπόρεσα να τα αλλάξω. Πού να δείτε που πρέπει να τρέχω στα Φάληρα για να αλλάξω μια ασημένια καρακίτς εικόνα...
    (το πιλάτες το ξεκινήσαμε χαλαρά καθότι είμαστε σαν σίγμα τελικό από τη χρόνια ακινησία... μεγάλη υπόθεση έχω να πω, σε κάνει άλλον άνθρωπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @petrokeraso: ξενιτεμένη φίλη, εμείς ως οικογένεια αποφασίσαμε φέτος να ντυθούμε Ελβις! Το φραντζολάκι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @αδιάβροχοι: εκλεκτέ φίλε και συναγωνιστή, χορτοφάγος ακριβώς δεν είμαι, απλά το είπα για να πικάρω την πωλήτρια. Σαφώς δεν τρώω κουνελάκια, λαγούς, αρνάκια, και κατσικάκια, αλλά στα χοιρινά και τα μπιφτέκια, έχω μια άλφα αδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @balidor: γουάου! γουάου! γουάου! Στους AC DC θα πας;;; Γιατί το βλέπω δύσκολο να καθίσω 3 ώρες στην ουρά για εισιτήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @lena: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, αυτό το λουκ είναι πολύ ντεμοντέ πλέον. Στα νιάτα μου βέβαια το είχα τιμήσει δεόντως συνδυάζοντάς το με μαύρα νύχια ενίοτε και με μαύρο κραγιόν. Τι γκόθικ εποχές κι εκείνες!!! (μήπως τελικά είμαι κακή επιρροή για το βρέφος;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @common people: ααααααααααααα, μανούλα, αυτό που περιγράφεις είναι ο εφιάλτης στο δρόμο με τα λαμέ, μα τα χίλια κουτσά ελάφια!!! Τι μας περιμένει ακόμα, σ' αυτή την ανεκδιήγητη χώρα του κακού γούστου! (εξαντλήθηκα ψυχολογικά από το σχόλιό σου, ειλικρινά... γράψε μου κι άλλα για να είμαι έτοιμη μπροστά στον αισθητικό Αρμαγεδδώνα που μας περιμένει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @habilis: ευτυχώς! το φραντζολάκι όλο με τις πυτζάμες με το Σνούπι μας βλέπει, οπότε παίρνει το καλό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ethan: ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ, κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή λέξη!!! Μάλλον ο μυστήριος αυτός άνθρωπος βλέπει, συν τοις άλλοις, τα παρατράγουδα της Πάνια! Γουί αρ φορ δε φέστιβαλς, έχω να καταγγείλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α, κάνετε μέγα λάθος!
    Το ροζ γουνάκι είναι τέλειο.
    Ειδικά από κουνελάκι (ε;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπημένη μάνα ρέιβερ
    Κουράγιο. Αν και μη χορτοφάγα, ποτέ δεν άντεξα να αγοράσω δερμάτινο αξεσουάρ, οπότε συμμερίζομαι απολύτως τη φρίκη σου διά το κουνέλιον. Η κατάσταση όμως θα μπορούσε να είναι απείρως χειρότερη. Η ροζ γούνα είναι στυλιστικό απόκτημα μπροστά σε εντελώς εξωπρωκτέ συνδυασμούς που έχω δει σε πιτσιρίκια κατά καιρούς (τζην μίνι φούστες και μπότες). Συμπαράσταση στα βρέφη που τα ντύνουν Στέλλες Μπεζαντάκες... Φιλιά στο μικρό μεταλλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πήρα ήδη βρε...
    θες να στηθώ για σένα... στην ουρά (φυσικά) ;;;

    :)

    Πάμε να χεντμπαγκίσουμε ...
    τι θα έχεις να λες στο μικρό φρατζολάκι όταν θα μεγαλώσει;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @wert: τώρα με εκμηδενίσατε! γιατί μου θυμίσατε και πάλι τα δυο κουνελάκια που είχα στο σπίτι όταν ήμουν μικρή. Τα κρατούσα στην αγκαλιά μου και τα υπεραγαπούσα... σνιφ μπουχουχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @freedom: καλό μου παιδί, αφήστε τα! Πραγματικά απορώ γιατί στερούμε από τα πιτσιρίκια με τόσο βάναυσο τρόπο την παιδικότητά τους... τέτοιοι τενεκέδες ξεγάνωτοι είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @balidor: ζηλεύωωωωω! θα προσπαθήσω να βρω εισιτήρια μέσω ίντερνετ (αν προλάβω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή