Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Δυο μήνες με το φραντζολάκι

Μετά από δύο μήνες συγκατοίκισης με το φραντζολάκι μας, έχω να καταθέσω τρεις κολοσσιαίες διαπιστώσεις:
α) είναι τόσο μα τόσο μα τόσο γλυκούλι
β) είναι τόσο πολύ αστείο
γ) δεν αντέχει με τίποτα τους Sex Pistols
Το ρεβυθάκι είναι απόλυτα εθιστικό! Καθώς σε κοιτάει με αυτά τα γεμάτα απορία ματάκια του το μόνο που θέλεις είναι να το τρελάνεις στις αγκαλιές και τα φιλάκια!
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι το φραντζολίδιον πέρδεται ασυστόλως με ένα ύφος τέτοιας ανεπιτήδευτης αθωότητας που προκαλεί τόσο στη μαμά ρέιβερ όσο και στο συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL ακατάσχετα γέλια. Μεγάλη υπόθεση να έχεις ένα μικρό Τσέρνομπιλ στο σπίτι σου!
Τέλος, μην βάλετε ποτέ σε ένα μπεμπέ Sex Pistols! Tις προάλλες που ακούγαμε παρέα την εκπομπή του Τζίμη Πανούση, μετά τα ελληνοπρεπή νταλκαδολαϊκά, ο μετρ πετάει ένα Anarchy in the UK και το βρέφος σπάραξε στο κλάμα. Αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στη μητέρα ιστοσαλονίστ που ήθελε να ξεκινήσει τη μουσική παιδεία του ανύποπτου νινί με τα άπαντα των AC DC.



(και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο: η τσιφ χαιρ στάιλιστ στην εξωτική Φιλοθέη προ 40ετίας)

35 σχόλια:

  1. το μωρο πρέπει να πάρει rave αρχες!
    να το νανουρίζεται με Trance παρακαλω πολυ!
    επισης καλο μηνα
    καλη εβδομαδα
    καλη μερα ειπαμε?
    φιλι δωσαμε?
    ολα μαζι λοιπον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh mummy mummy...
    H Πασταφλώρα χαζομαμά...
    Άκουσον άκουσον!!!
    I love you babe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η χρονική περίοδος είναι η καλύτερη της ανθρώπινης ζωής.
    Όχι μόνο μπορεί να κλάνει και να ρεύεται το βρέφος απενοχοποιημένα, αλλά το επιβραβεύουν κι όλας. (Μπράβο, μπράβο φρατζολάκι!)
    Αυτό είναι πολύ άδικο για τους ενήλικες, οι οποίοι όταν κάνουν το ίδιο γίνονται ρόμπα - πράγμα που καταγγέλω, ώς άνιση μεταχείριση.

    ΥΓ: Rage Against The Machine, δοκιμάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σέβη μου στην πιο «προχώ» χαζομαμά.
    Φιλί και από μένα προς φρατζολάκιον.

    (σούπερ η φωτογραφία-ντοκουμέντο. Αλλά και το καρότσι, όλα τα λεφτά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γλυκουτσικούλικη φωτογραφία! Εγώ ψηφίζω ambient σε νανουρίσματα ή στιγμές χαλάρωσης και tech-progressive house για την ώρα του παιχνιδίου, να καλλιεργηθεί και το μουσικό γούστο του πασταφλωρ μπεμπέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ -ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ- ΓΙΑ ΓΑΛΗΝΙΑ ΜΠΕΜΠΕ...

    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένη μου Πασταφλώρα, το φρατζολάκιον πλαντάζει διότι αφού γαλουχήθηκε με τις επιτυχίες των Sex Pistols πλήττει και θέλει να περάσει σε άλλο επίπεδο... Ένας συνδυασμός Slayer και Περικλή Περράκη θα του απογειώσει τη διάθεση του παιδιού... Και στο ανάμεσα, δείξτε του ενσταντανέ του Lemmy των Motorhead, θα με θυμηθείς, αλάνθαστη παιδαγωγική μέθοδος... Πολλά πολλά φιλιά στο μωρουλίνι πορδουλίνι (σας κάνει και συννεφάκι όταν του βάζετε πούδρα;) και να είναι πάντα γερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα Rockabye Baby έχετε υπόψιν;
    Η φωτο φανταστικότερη του φανταστικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προβλέπω το φραντζολάκι να έχει την πρώτη επαφή (με την καλή έννοια... χε) με τον θείο Angus έχοντας μαϊντανό στ' αυτιά χιχιχι (η φωτο σούπερ... μάνα ρέιβερ από καρότσι, νατσουραλ χάι :) :*)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό αφεντικούλι,
    δοκιμάστε να βάλετε Class και Madness... με αυτά μεγάλωσε ο ανηψιός μου όταν τον κράταγα!
    Βέβαια... έγινε λίγο υπερκινητικός, αλλά ίσως κάνει καριέρα σαν ντράμερ (μόλις απέκτησε μια ολόδικη του ντράμς και η μαμά του βλαστημάει τη στιγμή που γεννήθηκα...εγώ του την πήρα).
    Σας φιλώ, εσάς και το φραντζόλι σας και παρακαλώ ρίξτε του μια τσιμπιά στο παχούμιο αλα bjork μπουτάκι του!
    Υ.Γ. Το ντοκουμέντο, έχει ήδη σταλλεί για μεγένθυνση, θα κορνιζαρωθεί (μα τι γνώσεις) και θα αναρτηθεί στον κεντρικό τοίχο του κομμωτηρίου (όπως μπαίνεις, φάτσα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ αυτα τα 2 μηνων φρατζολακια!
    εγω παλι το δικο μας το λεω μπουγατσακι..καθως ειμαστε συμπρωτευουσιανοι!
    το μπουγατσακι μας λοιπον, καθε πρωι που τη μεταφερω με το αυτοκινητο στη γιαγια της (super parking!) σταματει να κλαιει μονο με το "rehab" της amie...!
    αβυσσος η ψυχη του μπουγατσακιου!
    επισης γελαει φωναχτα οταν ειναι ο απορροφητηρας στο τερμα, και το πιστολακι!
    αρα εχει μελλον για ιστο σαλον κι αυτο το ερημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @aunt donna: θεία μου καλή, με το μωρό χορεύουμε αραιά και πού Tiesto! Αυτό θα πει δυναμική διαπαιδαγώγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @lena zip: αγαπητέ βοηθέ πιστολακίου, ετοιμαστείτε! Σε λίγο καιρό το βρέφος θα βρίσκεται κι αυτό στο ιστοσαλόν μας, καθισμένο στο ριλάξ του, για να μάθει από τις μετρ του είδους πώς γίνονταιι τα εξτένσιονς και οι περμανάντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @trip: μανούλα, το καταγγέλω κι εγώ! Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τέτοιο ρατσισμό, όταν ως μωρά οι πράξεις αυτές επιβραβεύονται. Είναι τελείως παρανοϊκό, μα τον Τουτατίς! (όταν βρεθούμε θα σας διηγηθώ μια σχετική ιστορία με γιαπωνέζους! άβυσσος η ψυχή του ασιάτη!)
    Οσο για τους Range δεν το έχω αποτολμήσει ακόμα... είναι κατάτι extreme sport.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @apos: το καρότσι είναι βιντάζ! Κρίμα που δεν το κρατήσαν οι γονείς, τώρα θα είχε πολλή πλάκα να κυκλοφορούμε μ' αυτό. Με ορισμένες προσθήκες, βεβαίως, βεβαίως, όπως αυτοκόλλητα της ΑΕΚ, σημαίες της Τζαμάικα, κτλ κτλ.
    το φραντζολίδιον σας κουνάει το πατουσάκι και σας κλείνει το μάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ethan: πασταφλώρ μπεμπέ ακούει καθημερινά τους πολυαγαπημένους γκουρού του ambient William Orbit και Ulrich Schnauss. Tα σχετικά cd βρίσκονται στην κούνια του (τέτοια οργάνωση η μάνα ρέιβερ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @athena: α, και χατζιδάκι ακούμε! Παίζει στο πιάνο κάθε μέρα ο σπινοικοκύρης μας που μένει στον επάνω όροφο. Εκείνες τις ώρες όλες οι δραστηριοτητες στο σπίτι σταματούν και καθόμαστε μαγεμένοι να τον ακούσουμε. ( μεγάλη τύχη να νοικιάζεις σπίτι μετά μουσικής!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλιωσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......Χικ έλιωσα μιλάμε...Γλυκιά μου Πασταφλώρα να το χαίρεσαι το φραντζολάκι σου...Είσαι τρομερή χαζομαμά και πολύ καλά κάνεις....

    Σε φιλώ και σένα και φυσικά το φραντζολάκι...

    :-))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @freedom: καλό μου παιδί, μην το γελάτε καθόλου! Η μανούλα διαθέτει μπλουζάκι Motorhead, το οποίο φοράει συνήθως όταν κάνει πιλάτες. (είναι πολύ σικ!) Οπότε η επαφή του βρέφους με τους μεγάλους Motorhead είναι από την κούνια! Το τσερνομπιλάκι μας σας στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @wert01gf: Τι πατέντα ήταν αυτή που μου στείλατε!!! εύγε, εύγε, εύγε!!! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω! Ζήτω η μουσική βρεφοεπανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @bitch girl: και όμως! Χάρη στον καλό μας άνθρωπο wert ανακαλύψαμε τα άπαντα του Angus σε μορφή νανουρισμάτων για βρέφη. Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι (τσεκάρετε εδώ)
    http://www.rockabyebabymusic.com/ecom2/index.php/music

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, αν τα άσματα και αυτών των συγκροτημάτων υπάρχουν σε νανουρίσματα, κάναμε την τύχη μας!
    για κοιτάξτε εδώ
    http://www.rockabyebabymusic.com/ecom2/index.php/catalog/category/view/p/1/id/3/

    Υ.Γ. χαίρομαι που σας άρεσε το ντοκουμέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @common people: μανούλα, το μπουγατσάκι σας έχει εξαιρετικό μουσικό γούστο και οφείλω να σας συγχαρώ για τη μουσική παιδεία που της προσφέρετε.
    Για ρίξτε κι εσείς μια ματιά εδώ
    http://www.rockabyebabymusic.com/ecom2/index.php/catalog/category/view/p/1/id/3/
    θα ενθουσιαστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @σώμα που χορεύει: ναι, ναι, είμαι χαζομαμά! Εγώ, η φανατικότερη πρώην εργένισσα, ο ταλιμπάν της baby free ζωής! Σας στέλνουμε φιλιά και πατουσάκια οικογενειακώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χιιιιιιιιικ!

    γαμάτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...
    κι εγω με Ac/dc θα το ξεκινήσω...
    μετά πάμε σε Rammstein, RATM κλπ κλπ
    ξέρεις εσύ ;)


    Να σου ζήσει (ξανα-μανα) βρεεεεεεεεε
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΙΘΑΝΟ!!!
    (θα δώσω το λινκ στην ξαδέρφη μου μπας και καταφέρει να ηρεμήσει τον διάολο που έχει για 5χρονο γιό) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δυο μηνες φρατζολακι κιολας; Το καμαρι δε σταματαει πια,περιμενε τα επομενα κοσμοϊστορικα γεγονοτα¨το φρατζολακι καθεται (ιν φορ μανθς) το φρατζολακι μπουσουλαει και το φρατζολακι γραπωνεται απο τον καναπε και κανει βηματακια. Δε δινω αλλες λεπτομερειες. Εσυ μια χαρα βολεμενη στο λαντω σου. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mais, c'est pas possible! Το -ομολογουμένως- καταπληκτικό link στα καταπληκτικά μωροcds δεν περιλαμβάνει Iron Maiden!!! Σοκαρίστηκα η γυναίκα... Οποιαδήποτε υποψία μελλοντικής εγκυμοσύνης αίρεται αυτοδικαίως και μέχρι να εμπλουτιστεί η συλλογή. Βέτο. Με την καλή έννοια! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; Ένα ζουληχτό φιλί στο μικρό ατίθασο ροκάκι... τι όμορφο μπεμπέ και η μαμά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θεωρώ πως οι κολοσσιαίες διαπιστώσεις δεν θα σταματήσουν ποτέ, όσο και να μεγαλώσει!
    Το όχημα με τις σούστες και τους πλαϊνούς αερόσακους, θεϊκό!!! Διαπίστωση: είχαν τη χειρολαβή χαμηλά!
    Καλημέρα family!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @balidor: βαλιδοράκο μου, οι Rammstein είναι απαραίτητοι στη μουσική διαπαιδαγώγιση του μπεμπέ. Βέβαια έχει πάρει αρκετές δόσεις γιατί τους άκουγα πολύ όταν ήμουν έγκυος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, εμείς στο ιστοσαλόν επιτελούμε τελικά μέγιστο εκπαιδευτικό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @δεσποινάριον: τι ωραίες εκπλήξεις μας περιμένουν! (λαντώ, αυτό είναι! είχα ξεχάσει τελείως ότι λέγεται έτσι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @freedom: καταγγέλω επίσης την έλλειψη των Maiden από τον κύκλο της βρεφικής μουσικοπαιδείας. Ας αναλάβει ο μετρ Δημήτρης Κάτης (βλέπε Εξόριστοι) να πράξει τα δέοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, αθάνατα τα παλιά σκαριά! Πολύ χαίρομαι που οι διαπιστώσεις θα εξακολουθήσουν να έρχονται εσαεί, βλέπετε η στατικότητα είναι κάτι που με τρελαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε λίγο καιρό το ρεβυθάκι δε θα τρομάζει με Sex Pistols. Σας το βεβαιώνει ένα άλλο όσπριο, συν-ακροάτρια. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή