Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Να μπουν οι Αδερφοί Κατσάμπα στο Υπουργείο Πολιτισμού!



Ο Μιχάλης Λιάπης στο Υπουργείο Πολιτισμού! Ολέ ο ταύρος! Λαμπρές ημέρες δόξας και πχοιότητας ανατέλλουν στον πολιτιστικό μας ορίζοντα.
Όμως καλός υπουργός χωρίς τους σωστούς συμβούλους γίνεται; Δεν γίνεται! Για το λόγο αυτό παίρνω το θάρρος να προτείνω στον κ. Λιάπη μια πλειάδα εκλεκτών καλλιτεχνών που είναι επιβεβλημένο να τον πλαισιώσουν στο κοινοφελές έργο του:
1. Αδελφοί Κατσάμπα, μια ολ τάιμ κλάσικ επιλογή. Εχουν πάει και στο νούμερο ένα του ισπανικού τοπ τεν ως Los Hermanos Cachamba. Hole!
2. Αδελφοί Χαϊτίδη. Πώς να αρνηθείς μια θέση στους δημιουργούς της μυθικής "Κάλτσας".
3. Καλή Φέρρη. Γιατί δεν ξεχνώ το "Ζαμάν φου, ζαμάν φου, όλα τα καίω στη φουφού", και το αισθησιακό βίντεο με το Γιάννη Φλωρινιώτη.
4. Περικλής Περράκης. Και μόνο ο δίσκος - παρακαταθήκη "Τα Ντισκολαϊκά" επαρκεί για να τον τοποθετήσει στο πάνθεον της ελληνικής δισκογραφίας και στα σαλόνια του Υπουργείου Πολιτισμού.
5. Κατερίνα Σνάιντερ, η Βαλκυρία της Κυψέλης στην πρώτη θέση του πολιτιστικού Επικρατείας.
6. Τάσος Μπουγάς. Ο Πλανητάρχης τώρα και υπουργικός σύμβουλος. Έλα στον παππού λέμε!

Για να δούμε ποιους θα θέλατα εσείς για τις θέσεις - κλειδιά του υπουργείου... Κάτι μου λέει ότι οι προτάσεις μας σύντομα θα εισακουσθούν!

14 σχόλια:

  1. Α καλα μονοουκι στους αδερφους Κατσαμπα..διακτινιζονται καθοτι ιδιοι και εχουν και το περουκινι οταν ψιχαλιζει ...ψιχαλες εννοω!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκης Αλεξάνδρου
    Τζων Τίκης
    Τέρρης Χρυσός
    Τόνης Βαβάτσικος (πίσω απ' το ποτάμι που τρέχει, είναι μια πηγήηηηηη)
    Κρίμα που πέθανε ο Θάνος Λειβαδίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά...ετοιμάζομαι για το πρώτο διεθνές φεστιβάλ μπαρμπα-Μυτούση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @scarlett: είναι εξαιρετικοί! ειδικά όταν τραγουδούν στα ισπανικά. τους φαντάζομαι ήδη να περνάνε από τους διαδρόμους του υπουργείου με τις κιθάρες τους τραγουδώντας στο Μιχαλάκη.

    @3parties: ο Θάνος Λειβαδίτης ήταν μια λατρεμένη περσόνα. Να προσθέσω και τη Νάντια Κωνσταντοπούλου;;;

    @malamas: ΜΕ τον Κλούβιο και την Σουβλίτσα σε ρόλους-υπερπαραγωγή! Και γκεστ σταρ το Μανώλη το Μανάβη, τον Αιμίλιο το Μήλο και τη Μάτα την Ντομάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προπυσογράφω!

    Και νιώθω άκρα συγκίνηση με την υπενθύμιση των Αφών Χαϊτίδη! "Η κάλτσα" -και κυρίως το βίδεο-κλιπ- είναι αριστουργημάτων αριστούργημα!

    Τι μου θύμισες...

    Έχεις δει έναν τύπο που τραγουδά εξαιρετικόν ασμάτιον με τίτλο "Κάρεν";

    Βρες το και δες το, οπωσδήποτε! Κι αυτός στο Υπ.πο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxa tora to akousa apo sena gia ton liapi. Na min eisai kala. Mlkia pou dne psifisa nd. Tzampa panagies katevasasa proeklogika. Elpzizo na me kalesei sto grafeio tou o kirios liapis na tou paikso to kainourio mou kommati "tha sas gamiso olous tin panagia " s stihous kai mousiki dika mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @christophorus: γέροντά μου, δεν σου κρύβω ότι έχω μπει πλειστάκις στον πειρασμό να πάω στην οικογενειακή χασαποταβέρνα που άδουν. Μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει. Οσο για την Κάρεν, δεν έχω ιδέα! για δώσε περισσότερες πληροφορίες... Την επόμενη Δευτέρα ίσως;;;

    @kafouroutsos: προβλέπονται τρελά γέλια με τον Μ.Λ. Και τρελά κλάματα επίσης... όπως λέει ο ποιητής "και διηγώντας τα να κλαις..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. me aformi to post sou ekana kai go ena paromoiou tipou edo
    http://salllonica.blogspot.com/2007/09/blog-post_2580.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ααα η κάλη φέρη... τι ωραίο βίντεο, πολύ αισθησιακό. ιδίως εκεί που ήταν αυτή με το κομπινεζόν και ρίχνανε γλωσσόφιλα. αυτή την περίοδο όμως ακούω μόνο Καίτη Μαζόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή κυρία Πασταφλώρα,

    Έξοχες οι προτάσεις σας. Παραλείψατε βέβαια λαμπρές φυσιογνωμίες όπως την Τζίνα Βαρώνη, τον Γεώργιο Ταμπάκη, την Έλενα Βέρτη, τον Κρις Σφέτα και μερικούς ακόμα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό.

    Καταραμένο αλτσχάημερ,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @καφουρουτσος: σωστόςςςς!

    @yo!reekas: Καίτη Μαζόχα;;; Γρήγορα, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό ταυτότητας, πού παρκάρει, σε ποιο μαγαζί κάνει κονσομα... ε, τραγουδάει ήθελα να πω. Για δώσε μια χείρα βοηθείας τώρα που μας άναψες τέτοιες φωτιές!

    @madame sousou: όπως επίσης παρέλειψα- και γι' αυτό είμαι ασυγχώρητη- την οικογένεια Φλωρινιώτη. Και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άσε μεγάλη, γιατί τον συγκεκριμένο τον γνώρισα όταν ήμουν 14 χρονών και θα ήθαλα πολλά να σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προτείνω για πρόεδρο του Ελλ. Κέντρου Κινηματογράφου τον Γκουσγκούνη. Ταιριάζει μια χαρά με όλους τους παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @dawkinson: να μου τα πεις! είτε από κοντά, είτε ηλεκτρονικά. το mail το έχεις, πράξε τα δέοντα.

    @άννα: Πλάκα-πλάκα, ο Γκουσγκούνης είχε κάποτε φωτογραφείο στο Χολαργό. Άρα κάτι σκαμπάζει ο μετρ από καλλιτεχνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή