Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Γριά λαϊκής: οπλισμένη και επικίνδυνη!



Αν ζούσαμε στις ρομαντικές εκείνες εποχές της Άγριας Δύσης, οι γριές της λαϊκής θα είχαν εξοντώσει σε χρόνο dt ορδές και ορδές εξαγριωμένων Απάτσι. Πέντε γριές θα ήταν υπερ-αρκετές για να κάνουν τον Καθιστό Βούβαλο να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να ανοίξει παράνομο πιάνο μπαρ στη Νεβάδα.
Το ίδιο θα συνέβαινε και στην αυτοκρατορική Ιαπωνία όπου μια χούφτα γριές θα ήταν ικανές να σπρώξουν το άνθος των Σαμουράι στα βαριά ναρκωτικά, το Στοίχημα και το «νεανικό» τηλεοπτικό δελτίο του Star.
Με μοναδικό όπλο εξόντωσης το καρότσι – δολοφόνο, οι γριές της λαϊκής επελαύνουν ενάντια σε κάθε εχθρό που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τους προς τον πάγκο με τις τσακώνικες μελιτζάνες και τις πατάτες Τριπόλεως. Βρέθηκες εκεί που δεν έπρεπε; Το φονικό όπλο θα περάσει από πάνω σου! Γιατί οι γριές δεν αστειεύονται: μην σε ξεγελά η ξεκούμπτωτη ρόμπα, οι στραβοπατημένες παντόφλες και το καπέλο – κολυβοδοχείο. Όταν κάνουν την ηρωική είσοδό τους στη λαϊκή, τύφλα να’χει η έξοδος του Μεσολογγίου...

(Ιδού τα καλά της ανεργίας: πας Δευτέρα πρωί ανέμελος στη λαϊκή κι εκεί που διαλέγεις ήσυχα-ήσυχα τις μπάμιες σου, πέφτεις θύμα μετωπικής με ένα ωραιότατο τριαξονικό καρότσι που το οδηγεί οπλισμένη και επικίνδυνη γιαγιά-κίλερ! Ο τέμπορα, ο μόρες!)

8 σχόλια:

  1. Εγώ πριν από λίγο καιρό, εν μέσω καλοκαιριού και αρκετά μαυρισμένος (όχι πως δεν είμαι το χειμώνα), περιπατών ανέμελα εις τας έμμορφους αχανείς εκτάσεις μίας χαριτωμένης λαϊκής, έπεσα θύμα άλλου είδους επίθεσης.
    Με κοιτάει μία γιαγιά και μου λέει "Τις πατατούλες πόσο τις έχεις...;"...
    Βρε ασταδιάλα... ασταδιάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χτύπησαν, Πασταφλώρα μου;
    Πού να την βρω την παλιόγρια να την σκίσω στα δύο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ που εβλεπα μια γρια ολα τα λεφτα; που μιλουσε για τις εκλογες ..στον Λαζοπουλο ηταν;..θα τι θυμηθω..και τι δεν ειπε ο στομας της...
    εχετε δικιο Πασταφλωρα μου, δικιο ,ειναι εξοντωτικες σαν τα εντομοκτονα αν θελουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την επόμενη φορά λες αγανακτισμένη "που να σου κοπεί το ΕΚΑΣ!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σσστ
    μας παρακολουθούν
    είναι παντού γύρω μας
    και μας καταγράφουν

    δεν αστειεύετε κανείς με τις βιονικές γιαγιάδες
    ιδιαίτερα με τις θεούσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @jason: μια ωραία απάντηση θα ήταν: "μη μου πείτε, μανδάμ, ότι μπορείτε ακόμα και μασάτε". Και μετά βέβαια θα έπρεπε να το βάλεις στα πόδια πριν προλάβει να σου επιτεθεί με το φονικό καρότσι ή την εξίσου φονική ομπρέλα.

    @3parties: καλό μου, δεν έπεσα μόνο εγώ θύμα της γιαγιάς-καμικάζι, αλλά και καμιά ντουζίνα δυστυχείς επίσης. την έχω σταμπάρει όμως και την άλλη φορά θα ελιχθώ σαν τον Μαύρο Βαρώνο!

    @scarlett: νομίζω ότι ένα επίλεκτο τάγμα γιαγιάδων-κίλερ θα καταργούσε μια για πάντα ΛΟΚ, ΟΥΚ και τις λοιπές ομάδες καταδρομών.

    @άννα: την επόμενη φορά θα πάω στη λαϊκή φορώντας κράνος και γαλότσες! Η τρομοκρατία της γιαγιάς (και το καρότσι της επίσης) δεν θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.. Θα σε παραπέμψω στο προϊστορικό μου ποστ με τους 4+1 τρόπους για να έρθεις κοντά στην 3η ηλικία.. Vengeance is yours!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @στέφανος: είμαι σίγουρη ότι οι βιονικές γιαγιάδες θα είναι οι μόνες μαζί με τις κατσαρίδες που θα επιβιώσουν από μια πυρηνική καταστροφή!

    @mujahedin: το χειρότερο όλων είναι όταν βάζουν στη διαπασών την τηλεόραση. δυστυχώς το ζούμε και αυτό καθημερινά από τις 8 το πρωί... Φταίω εγώ τώρα να τους κάνω ένα ωραίο προγραμματάκι με Slayer, Cannibal Corpse και τα λοιπά μεταλ καλόπαιδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή