Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Ύπνος ελαφρύς



Φίλε τηλεθεατή,
ήρθε η ώρα να πεις αντίο στα τήλια, τα υπνωτικά και τα ατελείωτα προβατάκια που μετρούσες για να πέσεις για ύπνο. Τώρα η ομάδα του ΑΜΑΝ Τελεσόπινγκ φέρνει τη νέα επαναστατική μέθοδο για ύπνο ελαφρύ: Ντιμπέιτ, εκεί που τελειώνει η λογική και αρχίζουν τα βαθύτερα χασμουρητά.
Ντιμπέιτ, για τον άνεργο, τον υδραυλικό, τον κολωνακιώτη, το μουσάτο. Ντιμπέιτ, κάθε τέσσερα, μπορεί και τρία μπορεί και λιγότερα χρόνια.
Ντιμπέιτ και Λευτεριά στο Βιετναμέζο Βελονιστή! (τι εμμονή πια κι αυτή μ' αυτόν τον απίθανο τύπο!)

6 σχόλια:

  1. Αγαπητή κυρία Πάστα Φλώρα,

    Η επαναστατική μέθοδος ύπνωσης που προτείνετε είναι πολύ αποτελεσματική. Τί κρίμα που δεν μπορούμε να έχομε ντι-μπεεεε-ητ κάθε μέρα και αναγκαζόμαστε να μετράμε πρόβατα.

    Πολύ βουκολική συνήθεια, δε βρίσκετε;
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα που ειμαι στο εξωτερικο και δεν τους ειδα να λεω δλδ. Τοσο βαρετοι?
    Γενικα ομως, παντα τα ντιμπειτ ειναι ο καλυτερος τροπος να κοιμηθει κανεις καθως ειναι οτι πιο fake υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. very kinky indeed!!

    άψογο το κρομμυοκρέβατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @madame sousou: λατρεμένη μαντάμ, αν και οτιδήποτε το βουκολικόν δεν είναι καθόλου σικ, θα συμφωνήσω μαζί σας. Εμπρός στον ύπνο που χαράξαν τα ντιμπέιτς λοιπόν!

    @nemo: α, δεν ξέρεις τι χάνεις. Είχαν τόοοοοοοοσο ενδιαφέρον τα όσα είπαν οι ομιλούσες κεφαλές, τόσο ώστε οικογενειακώς κοιμηθήκαμε σε καναπέδες, πολυθρόνες και γενικώς όπου βρήκαμε...

    @στέφανος: γιες, ιτ ιζ. ιτς ε βέρι γκουντ φότο, ιντίντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντιιπ-σλιπ λοιπόν.

    Έχω να παρατηρήσω ότι (όπως θα έλεγε και ο Ζαμπούνης) είναι αγενές να κοιμάται κανείς την ώρα που τα παιδάκια λένε το ποιηματάκι τους μπροστά σε όλη την τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @άννα: μα δεν μπορούμε να είμαστε πάντα σαλονάτοι και διακριτικοί! εξάλλου αυτοί μας βυθίσανε στα πιο βαθιά ροχαλητά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή