Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Μερικοί εκλεκτοί υποψήφιοι (Παρτ 1)



Φίλε ψηφοφόρε,
το blog αυτό έχοντας αβάδιστα ταχθεί στο πλευρό του εθνοσωτήριου κόμματος Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ.(ή τανκς), προχωρά σε λιτές παρουσιάσεις των βιογραφικών των υποψηφίων του. Η grande dame του Κολωνακίου Μαντάμ Σουσού αποτελεί την πρώτη εκλεκτή φιλοξενούμενή μας. Πρόκειται για μια εξέχουσα προσωπικότητα με υψηλότατους στόχους και κυρίως με όραμα! (και δεν εννοούμε το θέατρο του αγαπητότατου Κώστα Πρέκα στου Παπάγου)

"Η Μαντάμ Σουσού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κολωνάκιο. Σπούδασε Νομικά επί της Σόλωνος και Κομμωτική στον Αμάρανδο. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ήταν επικεφαλής συνδικαλίστρια των σπουδαστριών κομμωτικής με ειδίκευση στην περμανάντ και πρόεδρος φραπέ στο κυλικείο της Νομικής. Από το 1997 μέχρι σήμερα βάφει τα νύχια της με μεγάλη επιτυχία. Σε συνέχεια των σπουδών της εργάστηκε ως εκδότις σοφτ ερωτικών διηγημάτων καθώς και ως σχεδιάστρια κίνκυ εσωρούχων. Κατά τη διετία 1999-2000 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Αφροδισιακών Συνταγών και Σκευασμάτων (Ε.Α.Σ.Σ.). Οι οικολογικές και κοινωνικές ανησυχίες της Σουσούς δεν άργησαν να βγουν στην επιφάνεια. Ανέλαβε την οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων για εκπεσόντες ευγενείς συνεισφέροντας ενεργά στον πολιτικό αγώνα για την επαναφορά των τίτλων ευγενείας στην Ολλανδική Σενεγάλη. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι πρόεδρος της οικολογικής οργάνωσης "Τι να την κάνεις τη γούνα άμα δεν είναι Μινκ".

Όπως δε δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά "στην προσπάθεια του Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. να πάει η χώρα μπροστά είμαι έτοιμη να συμβάλω κι εγώ με τις γνώσεις μου για τον ιματισμό και την αισθητική καλιέργεια. Στην πολιτική μπήκα με βασικό κίνητρο την στυλιστική ανανέωση της Ελλάδας. Στην πολιτική παραμένω γιατί θεωρώ τρέ πασέ τη φαλάκρα και το προκοίλιο".

Για περισσότερες προγραμματικές δηλώσεις μπορείτε να ανατρέξετε στο φιλόξενο ρετιρέ της Μαντάμ Σουσού http://kolonakion.blogspot.com/

10 σχόλια:

  1. εάν - ντε και καλά! - Απολιτίκ, τότε ΜΟΝΟ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @malamas: κάτι μου λέει ότι το κόμμα αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ρυθμιστή ττης πολιτικής σκηνής της Ελλάδας...

    @zaphod: Συστράτευση για το ΦΛΑΝΤΖΑΣ! Ο σκοπός είναι ιερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑ!!! κυβέρνηση φτιάχνουμε πασταφλώρα μου, αλλά μας πιάνουν συνέχεια... στον ύπνο... γμτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @malamas: άστα, ο Νόμος του Μέρφυ σε όλο του το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟΣ,ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ....ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι μεγάλη fan της Σουσού. Παρακαλώ δεχθείτε και την δική μου, ταπεινή ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @φαντασιόπληκτος: καλώς ήρθες και καλή αρχή στο blog σου! φυσικά και μετράει και η δική σου ψήφος. Με τέτοιο ρεύμα βλέπω στις 17 Σεπτεμβρίου η ΦΛΑΝΤΖΑΣ να σχηματίζει κυβέρνηση!

    @3parties: πρόκειται περί μιας εξέχουσας πολιτικής προσωπικότητας! εξάλλου όλοι μας έχουμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την επαναφορά των τίτλων ευγενείας στην Ολλανδική Σενεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή κυρία Πάστα Φλώρα,

    Είναι τιμή μου που διαθέτετε την οικία σας για τον πολιτικό μας αγώνα και τις αφισοκολλήσεις των προεκλογικών μας ποστερίων. Το κόμμα σας είναι υπόχρεο.

    Για τα ρουσφέτια σας περάστε αργότερα εκ του ρετιρού μου,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @madame sousou: το κόμμα υπεράνω όλων! διότι ΕΝΑ είναι το κόμμα! όσο για τα υπόλοιπα, λέω να περάσω κατά τις 17 του μήνα από το φιλόξενο ρετιρέ σας δια τσάι, συμπάθεια και μια θεσούλα εκεί που ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή