Τρίτη 3 Απριλίου 2007

Δρ. Φλάντζας, ένας ευπατρίδης του +βλόγκινγκ+


Φίλες και φίλοι, υποδεχθείτε έναν πραγματικό ευπατρίδη του +βλόγκινγκ+, τον άνθρωπο, τον καλλιτέχνη, τον επιστήμονα, τον πολυτεχνίτη Δρ. Φλάντζα και το καλλιεπές ιστολόγιό του. Ο συμβουλευτικός μας σύμμαχος, όπως αυτοαποκαλείται ο ίδιος ο πολυπράγμων Δρ. Φλάντζας, διαθέτει τις σπάνιες ιδιότητες του ιατρού, του τερματοφύλακα, του επιστήμονα, του αναλυτή, του ιστιολόγου, του συγγραφέα του μπεστ σέλερ «ΣΚΕΨΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΔΡΑΣΕ!» εκδ. ΦΛΑΝΤΖΑΣ καθώς και πολλών άλλων συγκλονιστικών επιστημονικών πονημάτων. Κυρίως όμως ο Δρ. Φλάντζας, ο άνθρωπος - ελβετικός σουγιάς της γνώσης, για την καταγωγή του οποίου ερίζουν η Σουηδία, η Κυψέλη και Της Γριάς Το Πήδημα, απαντάει σε όλα τα προβλήματα του πολυπληθούς αναγνωστικού του κοινού με συνέπεια, επιστημονική κατάρτιση και αφοπλιστική ακρίβεια. Δρ. Φλάντζας στα Τρίκαλα, Δρ. Φλάντζας στην Κακοράχη Κορινθίας και τώρα νέο κατάστημα Δρ. Φλάντζας στο εξωτικό Ντουμπάι.

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα κυρία Pastaflora

    Θα μου επιτρέψετε να σας προτείνω μία συνεργασία με τον Dr.Flantza καθώς διαπιστώνω ότι ομιλείται την ίδια γλώσσα με τον Dr. Φλαντζα και θα ήταν χρήσιμο να έχουμε δύο αξιόλογους συμβουλάτορες στο ίδιο blog …!

    Τις ευχές μου για καλές γιορτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @trelofantasmeni: καλό μου παιδί, η πρόταση σας με τιμά. δεν ξέρω όμως τι γνώμη έχει ο φίλτατος Δρ. Φλάντζας επί του θέματος. διότι ο δόκτωρ διακρίνεται για την πολυμάθειά του, ενώ η Πασταφλώρα άντε να δώσει καμιά συμβουλή στις ραγισμένες καρδιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kυρία Pastaflora

    Νομίζετε οτι είναι λίγες οι ραγισμένες καρδιές στην blogo-σφαίρα? Αν κάνετε μία βόλτα θα δείτε οτι είναι πολλές , περισσότερες απ΄οτι μπορείτε να φανταστείτε , άρα θα μας είστε πολύτιμη…φοβάμαι όμως ότι ο Dr. F. Δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό …και θα αρνηθεί ( έτσι είναι οι άντρες δυστυχώς θέλουν τις πρωτιές ) πάντως εμείς θα το θέλαμε πολύ να συνεργαστείτε και στο τέλος θα φανεί ο καλύτερος με δημοκρατικές διαδικασίες…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @trelofantasmeni: καλό μου παιδί, ούτε αποτολμώ να σκεφτώ τη σύγκριση με τον πολυμαθέστατο Dr. Φλάντζα: ο σεβάσμιος δόκτωρ είναι από μόνος του Η Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια. Εξάλλου παιδιώθεν αντιπαθούσα τον ανταγωνισμό τρέφοντας μία κλίση προς στην ευγενή άμιλλα. Τώρα όσο για τα ζητήματα της καρδιάς, θα συνιστούσα ανεφιφύλακτα τη στήλη της κας Κοντοβα στην Athens Voice. Η κοπέλα το έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (meanwhile, back at Karditsα...)
    Όλοι κυκλοφορούν με χαμηλά το κεφάλι και πεσμένο το ηθικό, γιατί η κουλτούρα και τα φώτα του πολιτισμού περάσαν για ακόμη μια φορά από απόσταση αναπνοής, αλλά φευ!,για τους Καρδιτσιώτες, ούτε μια τζούρα...
    (ήδη υποθάλπτεται vigilante εισβολή στα Τρίκαλα, με σκοπό την παραδειγματική τιμωρία των Τρικαλιωτών, με ριπές από γιαούρτι σακούλας και άλλα γαλακτο-κωμικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dawkinson: πιστεύω ότι η επέμβαση των Αισθητικών Σαμποτέρ πρέπει να είναι άμεση. Να κάνουμε τα περιφερειακά "πολιτιστικά κέντρα" παιδικές χαρές. Δεν ξέρω όμως από ποια ελληνική πόλη πρέπει να κάνει την αρχή κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aπ'όποια μας βρίσκεται πρόχειρη. Όλες τα ίδια χάλια κουβαλάνε. Δεν είναι θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @dawkinson: κάποτε ο Τσαρούχης είχε πει ότι θα ήθελε να ήταν παμπλουτος για να αγοράσει την Αθήνα, να την γκρεμίσει και να την ξαναχτίσει. Στις μέρες μας θα έλεγε ότι θα ήθελε να αγοράσει και όλες τις μεγάλες πόλεις της. Μπουλντόζαααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή