Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ωραίος & σαίκση σε ρεβεγιόν και γραφείο

Οι ρηξικέλευθες εορταστικές προτάσεις πέφτουν σαν το χαλάζι στο ιστοσαλόν, το οποίο δεν θα αφήσει παραπονεμένους όσους αναγνώστες ταλανίζονται από χριστουγεννιάτικες στυλιστικές ανησυχίες. Κόντρα στη σοβαροφάνεια του μπλακ τάι και των συναφών παραφερναλίων, η χαιρ στάιλιστ προτείνει το απόλυτο άιτεμ που θα σας προσδώσει ένα ανάλαφρο λουκ και θα σας μετατρέψει στο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο πνεύμα του ρεβεγιόν αλλά και του γραφείου.


Με την ευκαιρία αυτή και διαβάζοντας ένα επίκαιρο κομμάτι της ιφιμέδειας, η ιστοσαλονίστ θυμάται τις εορτές εκείνες όπου κυκλοφορούσε στο γραφείο φορώντας ένα χάρτινο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κεφάλι. Μια πάρα πολύ σικ επιλογή, η οποία, για έναν περίεργο λόγο, έκανε όλα τα στελέχη της εταιρείας να σταυροκοπιούνται στο πέρασμά της!

14 σχόλια:

  1. ζητώ τα πνευματικά δικαιώματα για το χάρτινο χριστουγεννιάτικο δένδρο επί κεφαλής. και τα πατρόν επίσης, καθ'ότι άχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία μύτη!!!!!

    από την άλλη η δική μου είναι αρκούντως μεγάλη, ώστε σκέφτομαι μήπως την περάσω ένα χέρι κόκκινο φωσφοριζέ και γίνω διαμιάς λαμπερή και σαίκση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααχ Φλοράνς ενθυμείστε πόση εντύπωση κάναμε τότε; Μήπως να το τολμήσωμεν και στο υπερκομμωτήριο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ah! Σίγουρα θα κέρδησα και εγώ γιατί όταν έρχεται Χριστουγεννα φοράω δύο "κεταράκια" με φωτάκια σε σχήμα Αγιος Βασήλης!!!! θα σου στλενω μία φώτο και θα δείς!!!!
    Χαααα, χαααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ, μου θυμίσατε την προηγούμενη δουλειά μου… πάντα αυτές τις μέρες έμοιαζα με βοηθός του Santa Clause. Αξέχαστες μέρες (δυστυχώς, μακάρι να μπορούσα να τις ξεχάσω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @πρωτεύον θηλαστικό: θα σας απογοητεύσω, αλλά το ορίτζιναλ χάρτινον αξεσουάρ, χάθηκε σε κάποια μετακόμιση... Δεν πτοούμαστε όμως! Κάποια γελοιότητα θα βρούμε για να κοσμήσουμε και φέτος το κεφάλι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ιφιμέδεια: θα σας συμπαρασταθούμε και οι κατέχοντες μύτες γαλλικές και κονδυλενιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @αβάδιστη: μετά χαράς! Φανταστείτε να πέσουμε και πάνω στους Γερμανούς μάνατζερς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @green revenger: ντας ιστ ε βέρι ντίφικαλτ γουόρντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @mariw: εμείς πάλι κυκλοφορούμε με αγιοβασιλιάτικα σκουφιά και στο σπίτι! Και δεν ξεχνούμε τις ημέρες που περάσαμε στη γαλέρα φορώντας τα χαρτινά μας δέντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα, αν και στας Ρώμας είναι περιττό λόγω κρύου... η μύτη μου, ας πούμε, έγινε σήμερα το ίδιο κόκκινη με του κυρίου στη φωτογραφία!

    Μάλλον θα φορεθεί περισσότερο στο Ηράκλειο, που θα περάσω τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @hellenic potion: άξιος ο μισθός σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή