Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Υπερκομμωτήριον, εβδομάς τρίτη...



Τρίτη εβδομάς στο υπερκομμωτήριον και η ιστοσαλονίστ νιώθει έτοιμη για μια ακόμα εργασιακή ανακεφαλαίωση: οι ανακοινώσεις εναντίον του υπερμάνατζερ εξακολουθούν να κοσμούν τους τοίχους του μαγαζιού χωρίς να ενοχλούνται οι Γερμανοί μάνατζερς. Προφανώς θα νομίζουν ότι πρόκειται για προγράμματα εταιρικών προσκυνηματικών εκδρομών.
Το πιστολάκι της ιστοσαλονίστ είναι τόσο πεπαλαιωμένης τεχνολογίας ώστε αρνείται να εκτελέσει βασικές ιντερνετικές λειτουργίες. Ως αποτέλεσμα της γραφειοκρατίας, η ιστοσαλονίστ αποφάσισε να παραγγείλει μόνη της τα απαραίτητα ανταλλακτικά σοκάροντας το υπόλοιπο προσωπικό του καταστήματος. Επίσης, η ιστοσαλονίστ ΔΕΝ διαθέτει ΑΚΟΜΑ τηλεφωνική σύνδεση διά να κλείνει τα ραντεβού για περμανάντ και ισιονάντ, γεγονός το οποίο φαίνεται να σοκάρει μόνο την ίδια.
Η λέξη "παραγωγικότητα" είναι άγνωστη στο προσωπικό του υπερκομμωτηρίου, το οποίο μελετά προσεκτικά ιατρικά εγχειρίδια προς άγραν μυστηριωδών ασθενειών που θα του προσφέρουν την πολυπόθητη αναρρωτική.

6 σχόλια:

  1. Πάντως ο σκύλος στη φωτό μοιάζει να έχει πιάσει το νόημα της παραγωγικότητας. Μην σου πω και των Γερμανών μάνατζερς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβα αφεντικο ! αλλη συχνοτητα οι Γερμανοι αλλοι οι υπολοιποι ! Ωραιο κλιμα !
    Τελος παντων, το θεμα ειναι οτι ο Μπουκλας σκοραρε, ολα τα υπολοιπα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @apos: νομίζω ότι πιάσατε 100% το συμβολισμό της εικόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @sofar: σκόραρε! λέτε να τον κάνουμε μεταγραφή στον 13ο όροφο που κατοικοεδρεύουν οι υπερμάνατζερς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @green revenger: σουίτ χόουμ Χορτερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή