Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Sea, sex, sun, souvlaki

Τον ατελείωτο έχει πια αυτή η βροχή, η οποία μάς προσδίδει ως πόλη μια εσάνς Λονδίνου (αρκεί να μην γίνει τρέντυ να πίνουμε κι εμείς την μπύρα χλιαρή). Μέσα λοιπόν στην υγρασία και την καταχνιά, οι ανέμελες καλοκαιρινές εικόνες επανέρχονται μαζί με τα τέσσερα ακαταμάχητα S που χαρακτηρίζουν στο διηνεκές το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Sea, sex, sun, souvlaki...


Η φωτό του Κλιντ με το εθνικό ντερλικατέσεν αλιεύθηκε σε ναό της γεύσης στην όμορφη Αντίπαρο και το ιστοσαλόν ευχαριστεί θερμά τον αγαπημένο Radio Marconi για την ευγενική παραχώρηση.

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Πασταφλωρίνι! είναι μεγάλο μούτρο ο Μαρκόνης, και το ατού του είναι ο κουλ τρόπος που διατυπώνει όσα στραβά και κουλά βλέπει γύρω του.
    Πασταφλώρα μου, από Δεκέμβρη θα μπορώ - έτσι υπολογίζω δηλαδή - και κινέζικο και ό,τι θέλεις. Αύριο φεύγω
    Πολλά πολλά φιλιά , σε όλους σας και κυρίως στο σέξυ γατί Ντέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπονζούρ μον αφεντίκ!
    Ήρθα να συμπληρώσω άλλο ένα s τώρα που χειμωνιάζει και είναι και καταπραϋντικό μετά από όλα τα προηγούμενα s ... το salepi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @sofar: σε περιμένουμε τότε! Οσο για τον Ντέμη, επανήλθε δριμύτερος, αλλα επειδή του στερήσαμε τον καναπέ ΤΟΥ, που ως γνωστόν είναι μόνο δικός του, μας θέρισε τις γλάστρες στο μπαλκόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @manetarius: βέρι γκουντ! είχαμε φέρει από την Τουρκία, αλλά το πιο ωραίο κυκλοφορεί σε κάτι φακελάκια... μιαμ, μιαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχεις διαβάσει Ντάγκλας Άνταμς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @-: Τον έχω εικόνισμα! Ολη την τριλογία του από τα πέντε ιερά βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή