Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ζήσε το μύθο σου στα Εξάρχεια!

O γύρος εξαιρετίκ. Το κονδοσούβλιον ονειρικόν, ειδικά η τραγανιστότατη κοτοπουλοπαραλλαγή του. Το κρασί αξιοπρεπές εκ Τυρνάβου ορμώμενο. Χωριάτικη σαλάτα με αυθεντικό χωριάτικο ψωμί μπλουμ, πατάτες τηγανητές και λοιπά χοληστερινούχα ντερλικατέσεν με φόντο πλατάνια και πλακόστρωτη πλατεία. Περί του οβελιστηρίου Τα Εξάρχεια ο λόγος, το οποίο είναι ένας καλός λόγος για να επισκεφθεί κανείς το χωριό Αιδηψός (τα ιαματικά βρίσκονται άλλου, στα Λουτρά Αιδηψού, εκεί που παρεπηδημούν γραίες με ασσυροβαβυλωνιακούς σκούφους και πλαστικά τάπερ με μπάμιες).
Μήπως να διοργανώναμε ένα ιερόν προσκύνημα τώρα που πλησιάζει ο αγωνιστικός Νοέμβριος;


Και η απαραίτητη αθλητική ενημέρωση: Ελπίς Χορτερού - Ποντισμένο 4-0, με γκολ των Στόγιαν, «Μπούκλα» και Στάμτση. Ένα ματς με αρκετό κόσμο, δύο καντίνες και λίγη βροχή.

10 σχόλια:

  1. Αν έχουμε λίγο τσαγανό σκάμε πουλμανάκι με κασκόλ-απρόσκλητοι και αφνιδιαστικοί και με κραυγές και συνθήματα στέλνουμε όλο το χωριό αδιάβαστο. Μέχρι που θα κόψουν την μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω με όλα αυτά μου άνοιξε η όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι δε θα 'δινα τώρα για ένα κοντοσούβλιον αβέκ ντε λα μπυρασιόν στις κερκύδες του Χορτερού, να παρακολουθώ τον Μπούκλα να σκοράρει!

    Άλλη φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σερί το βρίσκω εξαιρετικά ντεκατάνς και φυσικά είμαι μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς τον ζούμε στον "Τσέλιγκα" των ρίαλ Εξαρχείων
    (χο χο χο)
    g r

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @senor pocopico: Μα πού να τρεχουμε στις σέρρες, έχουμε και μικρά παιδιά. Ενώ τα Εξάρχεια, δυο βήματα είναι, τρόπος του λέγειν... Και τα κοντοσούβλια στα κάρβουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ourbax: εμένα να δείτε. Που υποτίθεται ότι ξαναμαναείμαι και σε δίαιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @manetarius: αν και πέφτει λίγο μακριά, δεσμεύομαι όταν το βρέφος ξεπεταχτεί λίγο να οργανώσουμε μια αποστολή. Είμαι δε σίγουρη ότι τα τοπικά οβελιστήρια είναι καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @αβάδιστη: Να οργανωθούμε λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @green revenger: μαέστρο μου, είστε ένας μερακλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή