Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Gar Prix

Όπως ίσως γνωρίζετε τα γαϊδούρια (μαζί με τα φερμουάρ) αποτελούν ένα από τα φετίχ του ιστοσαλόν. Φανταστείτε λοιπόν τη συγκίνησή μας όταν ο εκλεκτός φίλος DJ Bwana μας απέστειλε συλλεκτικόν βιδεοτεμάχιον της πλειστοκαίνου με αυθεντικές γαϊδουροδρομίες (ελληνιστί Gar Prix). Δώστε βάση στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

13 σχόλια:

  1. ου ριπόρτερ είν ούλα τα λιφτά!

    οι γραμματικιότς έχν χιουμουρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eκπληκτικό ντοκουμέντο τόσο λόγω περιεχομένου, όσο και γιατί έχει αναφορά στην εκπληκτική στυλιστικά και κοινωνικά δεκαετία του 80΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα έχω να σας ειπώ: Είναι ούλοι τους γαϊδούρια!
    Άκου νέφτι στα κακόμοιρα τα ζωντανά!
    ουουουουουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Θεοδωροπουλαίοι μάλλον το πήραν εργολαβία το Gar Prix... Αυτό που με συγκίνησε είναι η αξιοκρατία: στο Gar Prix δε συμμετέχουν ότι κι ότι, πρέπει να είναι μορφωμένοι!Καλά, πώς αφήνουν κότες να διασχίζουν την πίστα; Μα, να καταλήξει ο Τούρμπο Ουστ ο ασυγκράτητος στα πιτς από ένα σλάλουμ; Για όνομα...
    Πασταφλώρα μου, να είσαι καλά, καινούριο άντερο κάναμε πάλι!Πολλά φιλιά στο φρατζολάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περνας και φεμινιστικο μηνυμα! και γυναικεια συμμετοχη στο γκαρ-πρι!
    τελικα δεν εχουμε αφησει κανεναν χωρο που να μη χωθουμε!
    και δεν ενιωθε και καθολου τρακ η κυρια!
    συναρπαστικη και η επισημανση για το επαθλο των γαϊδουριών!μη μπερδευτει κανεις και δωσει τα λεφτα στο γαϊδουρι και τα χορτα στον αναβατη... βεβαιως βεβαιως!
    ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! μη νομιζετε οτι αυτα δεν εξακολουθουν να συμβαινουν!το πολυ-πολυ να εχει αλλαξει το επαθλο και να μοιραζονται τα χορτα αναβατες και γαϊδουρακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ria: απορώ πού χάθηκε τέτοιο ταλέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ΚΥΠ walking: αγαπητέ ιστοπανελίστ, δεν σας κρύβω ότι κι εγώ συγκινήθηκα πατόκορφα με το όλο ντιζάιν. Τι εποχές κι εκείνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, όπως θα έλεγε και ο μέγας βασίλης λεβέντης "ζώωωα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @balidor: χιλιιάδις λιλιιπουτιιοι καρναβαλιιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @freedom: καλό μου παιδί, χαίρομαι πολύ που αυτό το έπος σας διασκέδασε τόσο. Προσωπική μου αδυναμία η τσεμπεροφορούσα γραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @common people: αγαπητή αδελφή ψυχή, παρά το γεγονός ότι η ελληνική ύπαιθρος γέμισε με 4Χ4, Καγιέν και τα λοιπά ευγενή οχήματα πάντα τα συμπαθή τετράποδα θα αποτελούν ένα αξιομνημόνευτο σημείο αναφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φλοράνς έπεσα τα ανάσκελα με το αντιντόπινγκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή