Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Η νέα διαφήμιση του Ελεύθερου Τύπου

Τι ντεκαντάνς κι αυτή! Aντί να διαφημίζεις τα άρθρα της εφημερίδας σου, προβάλεις στα διάφορα σποτάκια τα σιντί, τα ντιβιντί, τους νεοτσελεμεντέδες, τα βλαχοτζίπ και τα λοιπά πανυγηριώτικα τζιτζιμπλόνια σαν να είσαι το Αμάν Τελεσόπινγκ. Έτσι μια ακόμα προσφορά έρχεται να προστεθεί στον καταιγισμό τυρακίων προς το αναγνωστικό κοινό, αυτή τη φορά από τον Ελεύθερο Τύπο που θα μοιράσει 10.000 ευρώ σε 5 ευτυχείς αυτόχθονες ιθαγενείς.
Το ιστοσαλόν βαθύτατα συγκινημένο σας παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της εφημερίδας αναφωνώντας "Ω, μον ντιε λε Μπολσεβίκ!"

24 σχόλια:

  1. Είστε σίγουρη ότι δεν είναι καμπάνια για τον ΕΤ τον Εξωγήινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε τα δίνουν τα λεφτά, γιατί δεν είδα τηλεόραση και δεν ξέρω. Έχω και ένα αμάξι να ξεχρεώσω, άντε να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα!!!!!

    Πράγματι, απίστευτο πανηγύρι αυτό με τις εφημερίδες. Και το κακό είναι πως πας να αγοράσεις μία εφημερίδα και την θυμάσαι όπως ήταν παλιά, η εφημερίδα και κάποιο ένθετο (π.χ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και Ε) και το θες και το ένθετο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τα έχεις αυτά είναι να πάρεις και άλλα 500 άχρηστα πράγματα….. Έτσι λοιπόν οι εφημερίδες κατάφεραν να χάσουν και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας. Παλιά διαφήμιζαν ένα αποκαλυπτικό άρθρο ή μία συνέντευξη και τώρα παίζουν trailer…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι!!!!!
    Το λούκ το ένα, το μοναδικό!!!
    Πείτε μου ποιός σας ράβει!!!!

    (πάταγο θα κάνω μ' αυτό το άουτφιτ στην επόμενη μου επίσκεψη στη Λόντρα!... άραγε πάει με καναρινί σαγιονάρα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @spy: το ίδιο πράγμα δεν είναι;;; (αν κρίνει κανείς από τα ξεκουδουνάμπλ εξώφυλλα της εφημερίδας προφανώς έχουμε να κάνουμε με μία νέα γενιά ΕΤ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @mariw: ουσιαστικά οι εφημερίδες έχουν καταντήσει το περιτύλιγμα των ντιβιντί. Όταν είσαι τόσο μα τόσο διαπλεκόμενος, ο κόσμος θα σου γυρίσει την πλάτη. Κι εσύ τότε, ρίχνεις τα "τυράκια" για να του πουλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πρόκειται για εξκλούσιβ κομμάτι με βιντάζ στοιχεία που παραπέμπουν στο γνωστό έπος της βιντεοπαραγωγής των έιτις "Η Μαντόνα από τα Πετράλωνα". Συνδυάζεται με κοθόρνους στο χρώμα της κυκλαδίτικης άμμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασε πού θές φορτηγάκι για να μεταφέρεις 2 εφημερίδες σπίτι..

    Ο σταυρός πάει με το ανσαμπλακι η χρεώνεται εξτρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι θεός ο τύπος (όχι ο ελεύθερος)
    Καλές οι προσφορές απ΄τις εφημερίδες, προτιμώ όμως χίλιες φορές τον Στήβυ, άρχοντα των πειρατικών στο Βύρωνα, που με μιά κλήση στο κινητό έρχεται σπίτι για να επιλύσει κάθε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάλι είμαι σε δίλημμα.. Να πάρω τα λεφτά από τον Ελεύθερο Τύπο, την Porsche από την Espresso ή το τζιπ από την Real News.. Γιατί είναι και τα τεκμήρια στην μέση.. Μην τα ξεπεράσουμε και βρεθούμε ένα πρωί μεγαλοκεφαλαιούχοι χωρίς να το καταλάβουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γουάου!
    Θέλω αυτό το σακάκι!
    Θέλω αυτό το σακάκι!
    Θέλω αυτό το σακάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα..
    Μόλις η κρίση χτυπήσει την πόρτα της πραγματικής οικονομίας, το πρώτο θέμα θα προσφέρει ένα 5κιλο τενεκέ φέτα με κάθε φύλλο, και η ελευθεροτυπία θα μοιράζει κουπόνια για έναν υπερ-τυχερό που θα κερδίσει ένα τσουβάλι ρύζι μπασμάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντάσου αυτή την προσφορά με πρωτοσέλιδο: "Έχω και εγώ αισθήματα. Συμβάλλω στην καταπολέμησητης φτώχειας" Υπογραφή... η γνωστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτόν τον ελεύθερο τύπο θέλω να τον γνωρίσω στην ξαδέρφη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα ..Και πχιοτικ!
    εισαι τοσο απιστευτη καλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @λένα: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, μπι κουλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @αδαμαντία: άστα, κάθε Κυριακή νοιώθω ότι είμαι πρωταθλητρια της άρσης βαρών! Χωρίς ντοπες και τέτοια!
    Για το σταυρό που λες δεν ξέρω, οι τιράντες όμως είναι σίγουρα ευγενές δάνειο από τον Τζίμη Πανούση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ΚΥΠ walking: αγαπητέ ιστοπανελίστ, εγώ πάλι είμαι τελείως κατά των προσφορών, παρόλο που οικογενειακώς είμαστε εθισμένοι σε κάτι νεοτσελεμεντέδες. Στήβυ, ε; Ρισπέκτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @fevis: όντως, το δίλημμα είναι τεράστιο. Ανυπομονώ να δω αν θα βάλει ποτέ προσφορές η αγαπημένη μου Εστία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @trip: μανούλα, πειράζει που θέλω το πανταλόνι με τα κοχύλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @teddyboy: σωστά λέτε! Να δω την Αυριανή να μοιράζει τραχανά και τι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @sofar: η γνωστή επίσης διαθέτει προσωπικό κομμωτήριο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της κομμωτηριακής τεχνολογίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, πρέπει να διοργανώσουμε το ταχύτερο ένα του νόου ας μπέτερ! Μην χάσει και η εξαδέλφη ένα τέτοιο τεφαρίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @aunt donna: καλή μου θεία, πχοιοτίκ, τρε μπο και πολλά άλλα κοσμητικά! Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή