Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Τον όβολό σας παρακαλώ!

Εκτάκτως το ιστοσαλόν ξανανοίγει για λίγο τις πόρτες του, εκφράζοντας την αμέριστη αλληλεγγύη του στη σκληρά δοκιμαζόμενη τάξη των ελλήνων τραπεζιτών και των λοιπών γκόλντεν μπόις του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Και παίρνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει τον πρώτο ιστομαραθώνιο συμπαράστασης ανοίγοντας έναν εικονικό κουμπαρά για τις ευγενικές προσφορές όλων μας. Διότι δεν είναι και λίγο πράγμα να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να πληρώσεις την Πόρσε Καγιέν, τα εξοχικά στην Αράχωβα και στην Ψαρού, την υπερμεζονέτα στα Β.Π, τον ινδό μπάτλερ, τα κουστούμια από τον Καρούζο και τα δίδακτρα στη Σχολή Μωραϊτη. Όλοι μαζί λοιπόν με βαθύτατο ανθρωπιστικό αίσθημα ας συνδράμουμε τους χειμαζώμενους αυτούς νεόπτωχους, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα του ελληνικού κράτους. Πρώτο το ιστοσαλόν προσφέρει στα ταλαιπωρημένα στελέχη δωρεάν βαφή στο δημοφιλές κομοδινί χρώμα καθώς και ένα ταψί σπανακόπιτα. Εσείς;


*Και για να ξέρετε που πάει το υστέρημά σας, μόνο σε μια ελληνική τράπεζα 8 στελέχη της διοίκησής της μοιράστηκαν, τα χρύσα μου, 20 εκατ. ευρώ, ενώ 9 μεγάλες τράπεζες διέθεσαν σε αμοιβές των μελών των διοικητικών συμβουλίων τους και στα βασικά διοικητικά στελέχη τους το αστείο ποσό των 80 εκατ. ευρώ. Τι ψιλικατζήδες!

30 σχόλια:

  1. τα καημένα τα γκόλντεν μπόις!

    προσφέρω από ένα ρολόι βασερόν κονσταντάν, και από μιά εβδομάδα στα μπόρα μπόρα να συνέλθουν ψυχολογικά από το στρεςς της πτώσης των τιμών του χρηματιστηρίου, επίσης για τον άρτο υμών τον επιούσιο προσφέρω σολωμό σκωτίας και ροκφόρ. και επειδή το ροκφόρ δε φτάνει για όλους, συμπληρώνω με κατίκι δομοκού!


    τι κανει το παστάκι σου, πασταφλωρίτσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου παστίτσααααα!!!
    Το ήξερα οτι θα αψηφούσες όλα τα εμπόδια του τελευταίου καιρού για να διοργανώσεις έρανο για τα πτωχά αυτά (γκόλντεν) παιδιά!
    Χειροκροτώ, σε ενημερώνω οτι το κομμωτήριον σκίζει (και κουρεύει ενίοτε) και προσφέρω μία κρέμα προσώπου "λα πρερί" με χαβιάρι, μιας και δεν έχουν να το φάνε, ας το απλώσουν στη μούρη τους... να θυμηθούν και τα παλιά!
    Με φειδώ παιδιά την κρέμα, είναι ακριβή! Α, και μην τη φάτε..!
    Αν και όπως ενημερώθηκα από τις ειδήσεις του Σταρ που βλεπουμε στο κομμωτήριο, η Βικτόρια Μπέκαμ, βάζει κουτσουλιές πουλιών στη μουρίτσα της σαν κρέμα ημέρας για να διατηρήσει αυτό το υπέροχο προσωπάκι...μήπως να μαζέψω καμιά ντουζίνα περιστέρια από το Σύνταγμα που χει βρωμίσει ο τόπος, να τους τα πάω και να πάρω πίσω την λα πρερί;;
    Οικονομία κύριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλώρα μας, επανακάμψατε δριμύτερη και με φιλανθρωπικάς τάσεις! Εύγε!
    Εγώ λέω να ιδρύσω τον «Σύλλογο η Ελπίδα του golden boy» να έχω και καμιά φοροαπαλλαγή....
    ως μόττο του συλλόγου θα είναι το «Βόηθα με φτωχέ να μην σου μοιάσω».
    Σας φιλώ και σιδερένια ε; Να προσέχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσφέρω ένα varm korv (χοτ ντογκ) με απ' όλα σε κάθε CEO τραπέζης και σε κάθε golden boy που θα έχει προταθεί από τους εν λόγω CEO.

    ΕυχαρισΘώ.

    Σιδερένιοι να είσθε και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρημαδα φτωχια....
    το κρασι παλιό...
    το τυρι μουχλιασμενο....
    το χαβιάρι μαυρο....
    ΦΤΩΧΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΦΤΩΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσφέρω μια μισογεμάτη συσκευασία σερβιέτες ultra night με φτερά και κάτι παπούτσια μέτριας έως κακής ποιότητας που με χτυπάνε (3 φορές τα φόρεσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουάου! Ήρθες!! Λοιπόν..
    Σερβίτσιο του καφέ (πέντε φλυτζάνια, το ένα έσπασε)
    Δύο μπρίκια χωρίς κόλλα (για να έχουνε να τα κολλάνε)
    Καλάθι πλεχτό, απομίμηση μπαμπού (για κουλούρια, ότι πρέπει)
    Και μπόλικη κρατική διαφήμιση να μοιράσουμε στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσφέρω:
    Δυό πατσές (για να ξύνουν)
    Μια τσουγκράνα (για να τα ξύνουν-μη χάσουνε και τις συνήθειές τους οι αθρώποι).

    Επίσης: Δυό κουβάδες πίσσα και τρία τσουβάλια πούπουλα - Θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα.(Φοριούνται και στο δεξί, σαν κόσμημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ria: και με τη σειρά μου να προσφέρω και μια σαμπάνια Ντομ Περινιόν (μη με ρωτάτε χρονιά) για να ολοκληρωθεί το πολυτελές γεύμα!
    Όσο για το παστάκι τζούνιορ, εξακολουθεί να μας κοψοχολιάζει, εξού και το συνεχές χαπάκωμα της μανούλας και η αναγκαστική καραντίνα στο σπίτι (και πάλι). Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @manetarious: αγαπητότατη βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, αβάδιστα ψηφίζω τις φυσικές καλλωπιστικές μεθόδους! Στο Σύνταγμα (για περιστέρια) αδερφές μου! Στο Σύνταγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @apos: querido amigo, μαζί σας κι εγώ για το σύλλογο "βοήθα με φτωχέ μου να μην σου μοιάσω". Ελπίζω να διοργανώνουμε και ωραίες χοροεσπερίδες όπου σε αντιδιαστολή με κάποιες άλλες κυρίες της Ελπίδας αντί για τα μοντελάκια Yves Saint Laurent θα επιδεικνύουμε τα τρυπημένα μας All Star και τα μουσειακά μας Doc Martens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @pols: θεοφιλέστατε θολοκουλτουριάρη γκασταρμπάιντερ, θα πρότεινα επίσης μαζί με τα χοτ ντογκς να τους εγχειρίζουμε το ψυχωφελές πόνημα "Η ανάσταση του μάνατζερ σε τρεις ημέρες" υπό Εφραίμ του Βατοπαιδινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @aunt donna: και λίγα λέτε θεία μου πολυαγαπημένη! Παλιοζωή, παλιόκοσμος και παλιοκΕνωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @lena: Αγαπητότατε βοηθέ πιστολακίου, κάτι μου λέει ότι μετά από μια τέτοια προσφορά τα γκόλντεν μπόις θα προσχωρήσουν στους Χάρε Κρίσνα! Κερδίσατε αύξηση στον ήδη υψηλό μισθό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @wert01gf: ήρθα; Θα δείξει! Αν το μπεμπέ είναι ήσυχο, θα συνεχίσω. Αλλιώς, πίσω στην ξάπλα και πάλι.
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε, μαζί με το σερβίτσιο του καφέ και τα δύο εύχρηστα μπρίκια, δώρο ο Μέγας Καζαμίας της Καφεμαντείας υπό της κας Σουλτάνας Μπερδεμπέ.
    Μαζί με τα καλάθια για τα κουλούρια χαρίζουμε για τους γκουρμέ φίλους μας 32 τεμάχια τυράκια La vache qui rit.
    Όσο για την κρατική διαφήμιση, θα εισηγηθούμε στον κ. Τράγκα και τους ομοίους του να αφήσουν και κανάν άλλον να γλείψει κανένα κοκαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @trip: αγαπητότατο ποντικομικρούλη, μαζί με τις πίσσες και τα πούπουλα θα προσέθετα και καμιά ντουζίνα πρόβεια γιαούρτια με την τσανάκα. (το βλέπω το έργο, θα με πάνε μέσα για τεντιμποϊσμό. Κι άντε μετά να μαζέψει τα λεφτά της εγγύησης η μικρή λουλουδού ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. E με τετοια κριση αναμενομενο ηταν να ανοιξετε το κομμωτηριο καποια στιγμη. Με το μαλακο και να μας προσεχετε το Πασταφλωρακι μας.
    Αποστελω επιταγη με Ντολαρς (ανεβηκε η αξια τους σε σεχση με το αυρω οσονουπω τελευταιως) εισθε ψυχουλε που παιρνετε τετοια ρισκα! Σας φιλω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αγαπητή χεαρστάιλιστ, βαθύτατα συγκινημένη, θα ήθελα να προσφέρω μερικά μπιμπελό βοσκοπούλες για τα νέα καταλύματα τους. Αν τα καταλύματα αυτά μοιάζουν δε με αυτά που έχουν τα άλλα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Αμερική, θα ταιριάζουν πολύ. Με φλοραλ τεντόπανα η βοσκοπούλα πάει γάντι!
    Α, και μία κούτα ολοκαίνουρια, αφόρετα προφυλακτικά! Έτσι, για τα γούστα βρε αδελφέ!
    Σας φιλώ, εσάς και το άφτερ girl-πασταφλωράκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι πολύ συγκινημένη. Τώρα με την αύξηση θα μπορέσω να έχω γεμάτη συσκευασία με σερβιέτες και ολοκαίνουργια παπούτσια. Θα πάω και θέατρο, γιατί είμαι και το πρώτο πιστολάκι αλλά χρειάζομαι και την κουλτούρα μου που και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να προσφέρω και εγώ το κατιτίς μου λοιπόν... Μια εβδομάδα στην ομπρέλα μου στην Ψαρού δωρεάν, με τα Evian κερασμένα... Pas mal νομίζω...
    υ.γ. Πολύ χαίρομαι που ξανάνοιξε το ιστοσαλόν, και που η μπέμπα αποφάσισε να αφήσει την μαμά της να επικοινωνήσει λίγο με το κοινό της... Φιλιά πολλά και τόνους θετικής ενέργειας σου στέλνω....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και το Lu.L.U. εις τον τίμιο τούτο αγώνα για την υποστήριξη του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου! Επιτέλους ένα θεάρεστο έργο!
    Προσφέρουμε τις βενζίνες 2 μηνών για την κάλυψη του δρομολογίου Αναγνωστοπούλου-Πλ.Κολωνακίου με το SUV, καθώς και δυο ντιβανοκασέλες κομπλέ με κουρελούδες για κουλέρ λοκάλ στην Αράχωβα.
    Σας φιλώ αγαπημένη ιδεολόγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εμείς δουλεύουμε για 1000 ευρώ το μήνα. Μπουρλότο θα τα κάνω όλα!


    Και τώρα που το έβγαλα αυτό από μέσα μου, να προσφέρω 2 δωρεάν ραντεβού για μασάζζζζ που μου χρωστάνε στο γυμναστήριο από το καλοκαίρι. Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση και η πουτανιά φτιασίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @δεσποινάριον: ξενιτεμένο μας παιδί, τα ντόλαρς είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Με τη σειρά μας, ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα της Σάρα Πέιλιν, θα τα επενδύσουμε σε σπα, μανικιούρ-πεντικούρ και αγορά πολυτελών ενδυμάτων.
    Η Πασταφλώρα τζούνιορ μας κράτησε σήμερα ξάγρυπνους μέχρι τις 5 το πρωί. Τρέμω στην ιδέα τι θα συμβεί όταν γεννηθεί με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @κόκκινο μπαλόνι: Μπιμπελό βοσκοπούλες! Δεν ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ αυτά τα γκάτζετς! Νομίζω ότι μια βόλτα στο Μοναστηράκι είναι απαραίτητη προς αναζήτηση πινάκων που απεικονίζουν το Γέρο με την Πίπα και συναφείς εικόνες του καθημερινού αισθητικού βίου των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @lena: αγαπητέ βοηθέ πιστολακίου και λίγα λέτε! Η μεγαλειώδης αύξηση του μισθού σας θα σας επιτρέψει επίσης να πάτε εξωτικό ταξιδάκι στις Μπαχάμες και να μετακομίσετε σε οροφοδιαμέρισμα 150 τ.μ. πανταχώθεν ελεύθερο. Γιατί είπαμε, στο ιστοσαλόν είμαστε κυμπάρηδες εργοδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @fevis: θερμές ευχαριστίες για την ευγενική προσφορά! Με τη σειρά μου καταθέτω επίσης μια δωδεκάδα νερά VOss και δωρεάν προσκλήσεις για το πάρτυ της Μαριάννας στο Εκάλη Κλαμπ.
    Όσο για το ιστοσαλόν θα προσπαθήσει να λειτουργήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ρυθμούς, εάν και εφόσον το επιτρέψει το άτακτο βρέφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @incontinentia: πολυαγαπημένη αγωνίστρια, θα σας πείραζε αν κρατούσαμε τα μπετονάκια με τη βενζίνη για να φουλάρουμε τον οικογενειακό μας τετράτροχο κουβά;
    Με χαρά όμως θα παραδώσουμε τις ντιβανοκασέλες με τις κουρελούδες, μαζί με τα μπιμπελό βοσκοπούλες, και ένα τενεκέ ρέγγες παστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ethan: αξιόλογη προσφορά! Το μασάζζζζζ ελπίζω να γίνει από μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών ή έστω από αθλητή του κατς. Τις καλημέρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εγω παλι... επειδη τα εκανα τα ψωνια μου τωρα προσφατα σε δημοπρασιες στο διαδικτυο, παρολο που ξοδεψα μια περιουσια θα διαθεσω τα δυο καλυτερα "κομματια" στον αγωνα σας:
    1.προσφερω το βρακι του Μαικλ Τζακσον, μαρκας Κλάιν Μάιν, το οποιο εχει επανω του δειγμα dna απο τον ασπρομαυρο αηδο, και ειναι στη συσκευασια - σακουλακι φυλακης....
    2.προσφερω και την καλτσα που φορουσε ο παπαρατσι, του οποιου το ποδι πατησε η Μπριτνεη Σπιαρς με το αμαξι της...
    Συλλεκτικα κομματια που αμα βρεθεις σε ωρα αναγκης τα πουλας και σωζεσαι...
    τελος προσφερω αφιλοκερδως τις υπηρεσιες μου για να τους εκδοσω καμια οικοδομικη αδεια...πανω στο κυμα,μεσα σε αρχαιολογικο χωρο, μεσα σε λιμνοθαλασσα,και μεσα στο Αγιον Ορος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @common people: πάσα προσφορά δεκτή! Ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι και για μια αδειούλα επί του Ιερού Βράχου για να ρίξουν κανένα έξτρα όροφο στον Παρθενώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή