Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Περνάει - περνάει ο ... ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ


Το σημερινό ποστ λογοκρίθηκε. Ελπίζω η φωτογραφία του κυριούλη που ακολουθεί να μην προσβάλει το φιλοθεάμον κοινό.

17 σχόλια:

  1. Ποιός είναι καλέ αυτός ο Λογοκρίθηκε που μπαίνει στο κομμωτήριο μας και κάνει ότι θέλει;
    Αίσχος! θα πετάξω τα μπικουτί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του είχες κάνει ένα μαλλί!!!, δακτυλίδι!!! Σκέτη διαφήμιση...
    Και ο Μπόρατ εσάς εμπιστεύεται? Hollywood το καταντήσατε.
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο πιο καλόγουστος από τον χτεσινό, η αλήθεια να λέγεται....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, η διεύθυνσις του ιστοσαλόν τακτοποίησε το θέμα του κυρίου Λογοκρίθηκε με μια γρήγορη μιζανπλί. Δεν συντρέχει λόγος αναστάτωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, έχομε γίνει πλέον ιντερνασιονάλε. Τόσο ιντερνασιονάλε που λέμε να προσχωρήσουμε στους Κομμωτές χωρίς Σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @fevis: αγαπητή γειτόνισσα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Τα χτεσινά χαϊρια ήταν ολίγον χαρντκόρ.
    Επίσης να σας ενημερώσω ότι κάθε βράδυ πεζοπορούμε γύρω - γύρω όλοι στη φιλόξενη περιοχή μας. Έχετε κέφι να μας κάνετε παρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Πάσταφλώρα:

    Αχ, βαχ, αχ. Τι τραβάτε κι εσείς οι κομμωταί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ιφιμέδεια: πολλά τραβάμε, οι δυστυχείς, και θέλουν να μας βγάλουν και από τα βαρέα και ανθυγιεινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διαφωνώ και με αυτή την φωτό θεωρώ ότι είναι χουντική. λολ πολύ.


    λολ τα φιλιά μου. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @provato: προβατάκο μου, συμφωνώ! Αυτή η άσπρη κάλτσα κι εμένα μου κάθεται στο λαιμό! Σμακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Πρόβατο σας την έπεσε για τις φωτό, εγώ θα την πληρώσω ε; Είδες αμα έχεις καλες δημοσιες σχέσεις ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. e-lawyer: ωχ, εσείς. Δεν απαντώ πριν συμβουλευτώ το δικηγόρο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πείτε όμως ότι τον συμβουλευθήκατε πριν κατεβάσετε και τις φωτο και μην τα ρίχνετε σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να το τελειώνουμε το ζήτημα εδώ: ο πρόβατος πολύ καλά έκανε και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και την αγανάκτησή του. Σωστό, δίκαιο και σαφέστατα απαραίτητο να ακουστεί η άλλη πλευρά. Όπως κι εγώ με τη σειρά μου του ανέλυσα τα δικά μου επιχειρήματα, μπήκα στη συλλογιστική του και εν τέλει κατανόησα την οργή του.
    Δεν νομίζω όμως ότι το να αποκαλέσω κάποιο Ερωτιδέα ή να κάνω ένα σχόλιο για μια κακή περμανάντ (ας μην ξεχνάμε ότι το μαγαζί εδώ μέσα έχει δηλώσει "ιστοκομμωτήριο")θίγει τα ιερά και όσια ή τη σεξουαλικότητα κανενός. Εγώ να δεις καζούρα που έχω φάει στη ζωή μου για ένα σωρό στυλιστικές και μη σαχλαμάρες που έχω κάνει (και ναι κάποτε έφαγα κράξιμο μέχρι κι από κουτσομπολίστικα περιοδικά που έδειξαν φόρα παρτίδα τη φάτσα μου κι είπαν και το όνομά μου- ε, και τι έγινε στην τελική; Μου σπιλώσαν την υπόληψη;)
    Για μένα όμως δεν έχει σημασία μόνο τι λες, αλλά και το πώς το λες. Το να μπαίνει λοιπόν κάποιος εδώ μέσα για πρώτη φορά με εισαγγελικό ύφος είναι κάτι που με ενοχλεί. Κι αυτή μου την ενόχληση έχω κάθε δικαιώμα να την εκφράσω όπως και να αναρωτηθώ αν οι αντιδράσεις σου θα ήταν ανάλογες αν στη θέση του Ι.Μ. ήταν ο Χατζηνικολάου ή ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Μήπως τελικά πρέπει συνεχώς να ακροπατούμε σαν τα αμερικανάκια μην τυχόν και περάσουμε τα σύνορα του "πολιτικώς ορθού"; Και να επικαλούμαστε κάθε τρεις και λίγο όλο τον αστικό και ποινικό κώδικα στήνοντας στον τοίχο την ελευθερία της έκφρασης για ψύλλου πήδημα;
    Και για να μην βυζαντινολογήσουμε περαιτέρω, το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν. Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα μπαίνω όπου θέλω εφόσον έχεις ανοιχτά τα σχόλια και θα γράφω ό,τι θέλω για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι την διαχείριση προσωπικών δεδομένων τρίτων προσώπων, χωρίς τη συγκατάθεσή σου.
    Το εισαγγελικό ύφος είναι η αισθητική "αστυνομία" την οποία επαγγέλλεσαι, χωρίς ανοχή στη διαφορετικότητα και κυρίως χωρίς διάκριση ότι κάποιος βρίσκεται σε μια προσωπική στιγμή και όχι σε στούντιο ή μπροστά σε κάμερες. Το ότι σε έχουν κράξει κι εσένα ουδόλως σου δίνει το δικαίωμα να παραβιάζεις την ιδιωτικότητα τρίτων και να βγάζεις και γλώσσα από πάνω, με βαρύγδουπες και αβάσιμες κατηγορίες για λογοκρισία (που ουτε καν κατάλαβες τι σημαίνει).
    Εφόσον διαχειρίζεσαι ένα δημόσια προσβάσιμο βήμα αναπαραγωγής πληροφοριών έχεις υποχρέωση να σέβεσαι και ορισμένες θεμελιώδεις αρχές. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές υπεκφυγές που δεν πείθουν κανέναν. Σε έσωσα από τη μήνυση και το ευχαριστώ είναι να με κατηγορείς κι από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολλή φασαρία για το τίποτα! και ερχομαι να σχολιάσω, αφού πέρασε η μπόρα

    γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε με το σουπερ σέξυ μουστάκι και τα φιλήδονα μπουτάκια του νεανία? μόνο η fevis mε καταλαβαίνει εμένα τελικά. Θα πάω στην Πάνια να παραδοθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή