Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Φωτοβομβίδων συνέχεια

Δεν σας κρύβω ότι με τις φωτοβομβίδες έχω πάθει αυτό τον καιρό μια ψυχολογία. Οπότε θα μου επιτρέψετε να σας παραθέσω ένα ακόμα φωτοανδραγάθημα, το οποίο αυτή τη φορά προέρχεται από έναν τετράποδο φίλο μας. Το καθιερωμένο γλυκανάλατο και φιρφιρουλέ εσταντανέ των μικρομέγαλων παρανύμφων -που σίγουρα το ίδιο βράδυ κοιμήθηκαν με τα κουφέτα κάτω από το μαξιλάρι κι αντί να ονειρευτούν προβατάκια μετρούσαν τους κοιλιακούς του Μπραντ Πιτ- βεβηλώνεται μοναδικά από τον Γούφη, ο οποίος επέλεξε λάθος τόπο και ώρα (ή μήπως όχι;) για να ανακουφιστεί στο φιλόξενο γκαζόν της χλιδάτης επαύλεως.


Επίσης θα ήθελα να πληροφορήσω τους φιλόπονους επισκέπτες του ιστοκομμωτηρίου, ότι έχω ήδη καταρτίσει μια λίστα με τις εκκλησίες SOS (αυτές με τα πολλά σκαλιά και τα κόκκινα χαλιά για τους γάμους) τις οποίες μπορούμε να επισκεπτόμαστε για να κάνουμε και τα δικά μας φωτοβομβιλίκια -κατά προτίμηση ντυμένοι Σούπερμαν.

12 σχόλια:

  1. Αγαπητή μου άγνωστη, ο σκυλούκος είναι μεγάλος. Πολύ μεγάλος. Μου θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό με τις φωτοβομβίδες την εξής σύντομη ιστορία: Δύο κοριτσάκια σαν τα κρύα του λουτρού πάνε διακοπές. Εκει χυλοπιτιάζουν κάθε αρσενικό που τις πλησιαζει. Μια μέρα βρίσκουν την σκηνή τους άνω κάτω, χωρίς όμως να λείπει τίποτα. Γυρνούν απο τις διακοπές. Εμφανίζουν τις φωτογραφίες. Και τι να δουν! Ταταμ! Τρεις φοβεροί τύποι, είχαν μπει στην σκηνή τους, και χτενίζαν τα... αποκρυφά τους με τις οδοντόβουρτσες των κοριτσιών! Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειλικρινα γελασα απιστευτα με το blog σου και απεκτισες αλλον εναν φανατικο αναγνωστη και συναγωνιστη...!
    για αλλη μια φορα ομως το κυριως θεμα της φωτογραφιας ειναι πιο γελοιο απο τον φωτοβομβιστή.... και θα μπορουσε κανεις να πει πως 6χαζες φρουτιερες χαλασαν το χεσιμο του καημενου του ιντεφιξ!
    υ.γ. το ποτιστηρι πανω στο τραπεζακι ειναι αλλη μια εικαστικη παρεμβαση που παραπεμπει σε βιομηχανικα προιοντα ευρείας κατανάλωσης....οπως και τα κορτσοπα (ποντιακο?) της φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γαϊδουριά..




    Αλλά μ' αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααα παίρνουν και σκύλους στην φωτοβομβική οργάνωση;
    Τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @sportgay: αγαπητέ ξένε, πάντα έχετε μια ενδιαφέρουσα ιστορία να μας διηγηθείτε. Ελπίζω μόνο αυτοί οι αλιτήριοι να μην είναι οι κολλητοί σας φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @common people: μερσί, μερσί για τα καλά σας λόγια! Πράγματι τα κοράσια - φρουτιέρες αποτελούν τον πραγματικό καρνάβαλο της φωτογραφίας κι έναν καλό λόγο για να πηγαίνει ο κάθε κακαντρεχής σε γάμους εφοδιασμένος με τη φωτογραφική του μηχανή. Ψηφίζω επίσης το ντιζαϊνάτο ποτιστήρι και αναρωτιέμαι αν αποτελεί εικαστική παρέμβαση ή ένα ακόμα εμπνευσμένο δώρο γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @zaphod: Κι εμένα! Ας οργανώσουμε λοιπόν και τη δική μας ομάδα κρούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτείνω να φωτοβομβαρδίζουμε τις φωτογραφήσεις των πολιτικών στις διάφορες εκδηλώσεις! Φαντάσου το Βενιζέλο και τον Νταρθ από πίσω του!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, όλοι οι καλοί χωράμε! Θα εκπαιδεύσω αναλόγως τον Ντέμη και τον Βεσπούκι- τις πρώτες γάτες φωτοβομβοκομάντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, ήδη το μεγαλειώδες αυτό έργο το έχει αναλάβει ο φίλτατος Δόκτωρ Φλάντζας. Δεν θα έλεγα όμως όχι για μια γόνιμη παρέμβαση των φωτοβομβοκομάντο σε πολιτικές στιγμές του Μπένι και της λοιπής παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρελά respect αγαπητή pastaflora, έχω ρίξει τρελό γέλιο με το θέμα των φωτοβομβίδων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @memoir: σερί, πολύ χαίρομαι! Εγώ να δείτε, που τις σκέφτομαι συνεχώς και γελάω μόνη μου. Εννοείται ότι έπεται δυναμική συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή