Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Φωτοβομβίδες; Βας ιστ ντας;

Πολλά και διάφορα -ξεκούδουνα και μη- μηχανεύεται ο άνθρωπος για να περνάει τις ελεύθερές του ώρες. Άλλος εκτρέφει οικόσιτα μπαρακούντα, άλλος πλέκει μαξιλαράκια για το σαλόνι, άλλος μαθαίνει ουρντού κι άλλος γίνεται φωτοβομβιστής. Τι είναι ετούτο πάλι θα μου πείτε. Φωτοβομβιστής είναι ο τύπος που το'χει αμέτι μουχαμέτι να μπαίνει απρόσκλητος στα φωτογραφικά καρέ διαφόρων ανύποπτων και να τους τα κάνει γης μαδιάμ. Έτσι λοιπόν στη ρομαντική φωτογραφία του γάμου που ακολουθεί επέρχεται ο Αρμαγεδδών καθώς τις γλυκερές στιγμές του νέονυμφου ζεύγους καταστρέφει ο άσχετος κυριούλης στα αριστερά που καβαλάει ημίγυμνος -και με μοναδική ομολογουμένως χάρη- το κακόγουστο αγαλματάκι.


Στο επόμενο φωτογραφικό ντοκουμένο ο αρχιφαρσέρ μπλακ μπράδερ κάνει ένα ζουγκλοειδές ντου στο αθώο κοριτσίστικο πάρτυ καταστρέφοντας με πολύ στυλ μια ακόμα φιλόδοξη φωτογραφική υπερπαραγωγή.


Όπως καταλαβαίνετε πεδίον δόξης λαμπρόν αναμένει όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν με το ευγενές αυτό σπορ. Κανείς εθελοντής παρακαλώ;
Περισσότερα παρεμφερή ανδραγαθήματα στον άρχοντα της συλλογής φωτοβομβίδων freddos χάρη στον οποίο γνώρισα το μαγικό αυτό κόσμο και τον ευχαριστώ πολύ.

14 σχόλια:

  1. Τεεεεεέλειο επάγγελμα για πάρτ τάιμ!!
    Που γραφόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυρωδιά δεν έχουν πάρει τα -κατά τα άλλα τρισχαριτωμένα- κολλεγιοκόριτσα!

    Επιθυμώ διακαώς να ακολουθήσω κι εγώ το επάγγελμα του wedding crasher, αιτήσεις που γίνονται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο!

    Τσακίστε όλο το κιτσαριό στους πανάκριβους και καλά σουπερχλιδέ γάμους της συμφοράς!

    Γέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά!!! Δεν παίζεσαι λέμε... Respect!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Πρέπη να σας ενημερωσω οτι με το εν λόγω σπόρ είχαμεν ασχοληθην κε πρωτοπορήσει πρώτοι ημείς καθως κε είς αυτην την φωτογραφίαν .

    Αγαπάμε τα αυγενή σπόρ,
    Dr.Φλάνζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά το ξέρω ότι είμαι λίγο αργός και δεν τα πιάνω αμέσως..

    αλλά μήπως (λέω μήπως) ο Νταρθ Βέιντερ πίσω απ' τους παππάδες εκτελεί χρέη φωτοβομβίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νομιζω πως ο γαμπρος στη φωτο γραφια ειναι πιο γελοιος απο τον παλαβο πισω....
    καλα βρε κοπελα μου....τι πηγες κι εκανες? δεν παντρευόσουν καλυτερα το σιντριβανι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @manetarious: αγαπημένη βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, ένα γιες άι ντου αρκεί για να ενταχθείς στην ένδοξη ομάδα μας! Βάλε τη στολή της προτίμησής σου και ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα στα σκαλιά της Μητρόπολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ethan: καλό μου παιδί, πείτε πως είστε ήδη μέσα στην ομάδα κρούσης. Επιλέξτε την αμφίεση της αρεσκείας σας και ελάτε κι εσείς το απόγευμα του Σαββάτου στα σκαλιά της Μητρόπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @pols: αξιότιμε θολοκουλτουριάρη γκασταρμπάιντερ, κηρυσσουμε και επισήμως το αντάρτικο γάμων! Η τρομοκρατία του νυφικού-τούρτα δεν θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @fevis: μερσί, μερσί! Με κάνετε και κοκκινίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @δρ. φλάντζας: αξιολογότατε δόκτωρ, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή σας! Εμπρός να αλώσουμε ΚΑΙ το ελληνικόν Κοινοβούλιον! Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε ήδη δεκατρείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @teddy boy: το σπεύδε βραδέως είναι το έμβλημά μας στο ιστοsalon, αρά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Σαφέστατα και η παρουσία του Νταρθ στο προγενέστερο θρησκευτικό στιγμιότυπο αποτελεί μια σαγέστατη εκδήλωση φωτοβομβισμού. Εύγε για την παρατηρητικότητά σας, κερνάμε λούσιμο-κούρεμα-μάσκα μαλλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @common people: θα συμφωνήσω μαζί σας. Ο γαμπρός είναι πραγματικά ανεκδιήγητος και φέρνει πολύ σε πλασιέ μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ο οποίος έχει καταναλώσει ένα κιβώτιο Άμστελ. Ας μη μιλήσουμε για το αποτροπιαστικό στάιλινγκ που παραπέμπει σε μόνιμο επισκέπτη της Αιδηψού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή