Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Μα ποια είναι, ποια είναι...

Βουαλά ένα σπάνιο εύρημα από τις ανασκαφές της θείας Πασταφλώρας στο διαδίκτυο. Η συμπαθής κυρία της φωτογραφίας μαζί με την έξαλλη παρέα της (με τις εξίσου εξωφρενικές κομμώσεις και το λουδοβίκειο στάιλινγκ) υπήρξαν μεγάλες μούρες εκεί στα 90's και μας χάρισαν πολλά σουξέ, αμφιβόλου πχοιότητας για μερικούς-μερικούς θολοκουλτουριάρηδες, αλλά εξόχως διασκεδαστικά για εμάς τους υπόλοιπους σαβούρες. Ακόμα θυμάμαι το μπιτς μπαρ στο Σούπερ Παραντάις* να σείεται από τα χιτ τους κι όλους εμάς να χοροπηδάμε σαν τα κατσίκια ουρλιάζοντας τα ρεφρέν από τα τραγούδια τους. Για να δούμε θα βρείτε ποια είναι για να κερδίσετε ένα δωρεάν λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα στο ιστοsalon;
(Και για όσους ανυπομονούν, η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα στο αυριανό ποστ)

lac

* Διότι κάθε ιστοκομμώτρια που σέβεται τον εαυτό της έχει θητεύσει ΚΑΙ στις εσχατιές της Μυκόνου.

18 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε να είναι μία θεία (εντελώς θεία) της Υβέτ μετά το τραπέζι του Θενξ Γκίβινγ και με την πιατέλα της γαλοπούλας άδεια...
    Παρακάτω δεν ξέρω, καθότι δεν έχω την τιμήν να έχω πάει εις την Μύκονον (επέβαλα αυτοαπαγόρευση σε ένδειξη αλληλεγγύης στα τέκνα του Αλέξη Κούγια-Βατίδου).
    Με μια δευτέρα ανάγνωση, μου θυμίζει μια που δεν ήθελα να της μιλάνε για καλοκαίρια και ακρογιαλιές και αστέρια, αλλά μάλλον έχει θολώσει ο αριστερός φακός επαφής και δεν έχω εικόνα.
    Αναμένω την απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα 90's ήμουν ένα μικρό και ενέμελο κοριτσάκι...μετά το 2000 μεγάλωσα! Οπότε ουδεμία σχέση είχα με αμφιβόλου πχιότητας αηδούς και με τα ορθάδικα της Μυκόνου. Μόνο Χατζιδάκη και Ρουβά ακούγαμε στο σπίτι τότε. Παλιές καλές εποχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αλέξια με τα κορίτσια που ξενυχτάνε δυο δυο? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το Γκλόρια Γκέυνορ, μετά το thanks givin' turkey, χωρίς κορσέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με πιάνετε αδιάβαστη κόρη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάντως απ το χωριό δεν είναι - θα την ήξερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ;;;
    Αγαπημένη μου ιστοχερστάιλιστ, ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει σημαντικά. Θα το κάψουμε το πιστολάκι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς δεν πάει το μυαλό μου. Άσε που εκείνη την εποχή, που εσείς χοροπηδάγατε στις Μυκόνους, εγω έκανα το διδακτορικό μου στην βοηθητική κομμωτική στο Παρίσι.
    Στη δίπλα αίθουσα ήταν η φίλη μου η Τούλα που διδασκόταν ραφτική από την μαντάμ Πελαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και εκείνη την εποχή ήμουν σχεδόν αγέννητος, από διηγήσεις της γιαγιάς μου θα έλεγα η Μαρίκα Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @apos: querido companero, η ωρωική πράξη αλληλεγγύης σας προς τα χειμαζώμενα τέκνα του ζεύγος Κούγια-Βατίδου με συγκινεί τα μέγιστα. Απεταξάμην την νήσον του σατανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @lena: καλό μου παιδί, το παν είναι να παίρνουμε σωστές αρχές από το σπίτι. Ακόμα βέβαια προσπαθώ να κατανοήσω πώς ανέπτυξα αυτή τη λατρεία στο μέταλ και τα πάσης φύσεως ντάμπα ντάμπα όταν γαλουχήθηκα επί σειρά ετών με όπερα και καζατζόκ*.
    (εξαφανισμένο μουσικό είδος των 60's)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @fevis: Η Αλέξια, χμ. Τι να γίνεται αυτό το κορίτσι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @pols: ή ίσως μια μεταμφιεσμένη εκπρόσωπος των Ελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @θεία ντόνα: θεία μου πολυαγαπημένη, σίγουρα την γνωρίζετε, απλά δεν την αναγνωρίζετε. Απροπό, πώς θα το κανονίσουμε για εκείνο το τάπερ με τη μακαρονάδα; Πότε να πάω στα ΚΤΕΛ για την παραλαβή-παράδοση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @μίμης ζερβός: αγαπητέ μίμη, έχετε τα δίκια σας. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί δεν αγοράσατε Τομπλερόν από τα Ντιούτι Φρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @inco: καλό μου παιδί, το ομολογώ. Σήμερα σας έβαλα δύσκολα... Από το αυτί και στον λυκειάρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @manetarious: αγαπητή βοηθέ και πισίνα γκερίλα, όσο εσείς εντρυφούσατε στη μόρφωση, η ιστοχαιρστάιλιστ το είχε ρίξει στην παραμόρφωση. Μπουρλότοοοοοοοοοο, όπως θα έλεγε και γνωστή κινηματογραφική περσόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ethan: πολυαγαπημένε ethan, το νεαρό της ηλικίας σας σας συγχωρεί τέτοιου είδους πολιτιστικές παραλείψεις. Να μου γνωρίσετε τη γιαγιά σας, κάτι μου λέει ότι έχω να ακούσω πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες για τα πολιτικά σελέμπριτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή