Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Να μπει ο Italian Spiderman στο ΥΠΠΟ



Ψαγμένε κινηματογράφιλε, ψαγμένη κινηματογραφόφιλη
εσύ που έχεις βαρεθεί τους πολίτικλι κορέκτ σούπερ ήρωες και τους πάσης φύσεως λιμοκοντόρους των αμερικανικών μπλοκμπάστερς, τώρα έχεις το δικό σου άνθρωπο!
Italian Spiderman, ο ατρόμητος σούπερ ήρωας με το μπυρόκοιλο έρχεται να δώσει τη νέα διάσταση ΄στο κινηματογραφικό τοπίο εισάγοντας το νέο είδος των ταινιών δράσης -σπαγγέτι. Βουτηγμένος στις καταχρήσεις, το αλκοόλ και το τσιγάρο, ο Italian Spiderman εκτός από τιμωρός του εγκλήματος -με τέτοιο φυζίκ- θα κέρδιζε επάξια τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού. Τρέμε Ζαχόπουλε! (φτυστοί δεν είναι;;;)



Το κινηματογραφικό αυτό αριστούργημα θα αρχίσει να ανεβαίνει από τις 22 Μαϊου στο Γιούτιουμπ σε τρίλεπτα αποσπάσματα.

26 σχόλια:

  1. Μαμά!Ο Ζαχόπουλας!Παναϊαμ!!!!
    Που το βρήκες καλέ αυτό!!!
    Θ_Ε_Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι σούπερ χίρο!
    Γκουρμέ, θεριακλής και τσαχπινομπιρμπιλιάρης!!!

    Έγραψες, παστούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε πρόσκληση μανδάμ:
    http://me-moir.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σούπερ χοίρος (δεν το λέω για την κοιλίτσα, αλλά για το "respeti le donne" κ την μπουνιά στο καπάκι...χαχαχα...τι να πεις ακόμα και οι σούπερ ήρωες είναι γουρούνια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά μιλάμε για πολύ μεγάλο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!

    Πασταφλώρα μου υποκλίνομαι!

    Καταρχήν:
    Και μόνο που φωνάζει ο Ιταλός Rispetto alle donne δηλαδή τι να λέμε, νόμιζα ότι ήταν ο ίδιος ο Ζαχό!

    Έπειτα η κοιλιά: την χτυπάς με γροθιές, την ρίχνεις από τον τέταρτο αυτή τίποτα. Έχει δική της ζωή!

    Το πιό αγωνιώδες σημείο της ταινίας ήταν ασφαλώς εκεί που Ζαχόμαν ήταν σκαρφαλωμένος στα βράχια και δεν ξέραμε αν θα αντέξει η οπισθία ραφή του παντελονιού. Μπράβο στην ιταλική ραφή. Είναι οι άνθρωποι πολύ μπροστά στο ρούχο. Τα έλεγε και ο Λαλάκης αυτά.

    Σας ευχαριστώ για την ελπήδα που μας δώσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έναν τέτοιον άντρα ονειρευόμουνα πάντα, όταν τα άλλα κοριτσάκια φανταζόντουσαν τον πρίγκηπα πάνω στο άσπρο άλογο!
    Αυτός εδώ συνδιάζει spiderman, superman, James Bond, Rocky Balboa, Ιταλό εραστή και είναι και πάρτυ άνιμαλ!
    Τι να τον κάνεις τον πρίγκηπα καημένη ...άσε που τα άλογα τα τρώνε στην Ιταλία. Θα σου 'μενε μόνο ο πρίγκηπας και χωρίς ..."ρόδα", ενώ αυτός πετάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επειδη εχεις και εσυ μια ταση στην βλακεια σε καλω να γινεις αν θελεις μετοχος...στο κινημα πολυμετοχικοτητας του Βλακεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @aunt donna: σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι ο χαμένος γιος του Ζαχόπουλου! Εκπληκτική ομοιότης! (μην ρωτάς πού τα βρίσκω, έχω παντού τους πράκτορές μου-Νικόλααααααα σ' ευχαριστώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @trip: χε, χε, με κάνετε και κοκκινίζω! Δεν σου κρύβω ότι από προχτές έχω δει το βιντεάκι γύρω στις 30 φορές... αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @memoir: ωραιότατα! σας μερσί πολύ. Θα κοιτάξω να βρω το επαναστατικό χειρόγραφο υλικό και την άλλη εβδομάδα θα το αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @bitch girl: πρόκειται περί ημίθεου! Αν δεν γκρίνιαζε ο συνήθης καταληψίας θα κορνίζαρα την αφίσα του και θα την έβαζα στο γραφείο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ιφιμέδεια: ναι, ναι, ναι, είναι όντως ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Θα σταθώ στη σκηνή που παίζει ανέμελος τρομπέτα στο λόφο καθώς και στο χορευτικό με το μπυρόκοιλο να σείεται πέρα δώθε.
    Θα είχε πάρα πολύ πλάκα να το κατεβάζαμε και να οργανώναμε μια προβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @manetarious: και πετάει και χορεύει και οδηγεί Gaziva και παίζει τρομπέτα και πολύ άσχημα ντύνεται επίσης. Εδώ δεν μιλάμε για σούπερ ήρωα, αλλά για άντρα- ελβετικό σουγιά! Αν ήμουν αστεφάνωτη, θα τα μάζευα για Ιταλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάστα e basta ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !
    Μόνο 30 φορές; Αυτό είναι Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !
    (Και φυσικά ο Capitan Maximum με την τρελοπαρέα του είναι μασκοφόροι της Lucha libre, πράγμα που με συγκινεί βαθύτατα ως σινεφίλ και άνθρωπο των τεκνών και των ραμμάτων.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @βλαμμένος: η πρότασή σας με τιμά. Σπεύδω να σας επισκεφθώ για τα περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @incontinentia: πιστεύω ότι η ταινία αυτή αποτελεί μια ΤΟΜΗ στην ιστορία της παγκόσμιας φιλμογραφίας. Θα πρότεινα να προβληθεί σε όλα τα μέλη του έγκυρου Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φρέσκα νέα!
    η ταινία θα προταθεί για το χρυσό φοίνικα στις κάννες και ο θεός ηθοποιός είναι ο επόμενος που θα κρατήσει το όσκαρ ξένης ταινίας και του πρώτου ανδρικού ρόλου!

    ετοιμάζω φαν κλαμπ του σούπερ ήρωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πωπω έκανα καινούργιο συκώτι. Η φάτσα του αραχνάνθρωπου είναι όλα τα λεφτά! Να σε πω... είναι κατάλληλος για γραμματέας. Δεν θα παθαίνει και τίποτα αν πηδάει από τον τέταρτο όροφο.
    Δίνω δέκα με τόνο στις φάτσες που την έπεσαν στην κοπέλα και μετά τις φάγανε από τον ήρωά μας.
    Ερώτηση: που τα βρίσκεις αυτά βρε θηρίο. Σε προσκυνώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ria: δηλώνω πρώτη συμμετοχή στο φαν κλαμπ. Νομίζω ότι θα πρέπει να φτιάξω και το ανάλογο μπλουζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @dr seeng: φαντάσου τον μόνο να παίζει τρομπέτα και να χορεύει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής! Απόλαυση! Όσο για τους τύπους, είναι επίσης όλα τα λεφτά, κλασικοί ιταλοί καφραίοι. Τους αγαπάμε!
    Όσο για το πού τα βρίσκω, να'ναι καλά ο υπερπράκτορας των 5 ηπείρων Ν.Α. ο οποίος μου έχει προμηθεύσει αυτή την εβδομάδα ένα σωρό υλικό.λ=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν και μια τάση προς τις καταχρήσεις(γυναίκες, ποτά και τσιγάρα) την έχει, ελπίζω ως νέος Γενικός Γραμματέας να κυνηγήσει και να τιμωρήσει τους μιζαδόρους και τους καταπατητές του πολιτισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @radio marconi: και όχι μόνο αυτούς, αλλά και όλους τους απίθανους εκείνους συλλόγους που απομυζούν τους προϋπολογισμούς του ΥΠΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πού πας και τα βρίσκεις βρε Πάστα; Ολα τα λεφτά!

    Και το απο κάτω αφιερωμενο!
    http://www.youtube.com/watch?v=js6NqlAc29I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Terrore!! χαχαχαχαχαχ. Κορυφαίο pastaflora, απλά κορυφαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @yellow kid: πολύ σας ευχαριστώ αγαπητέ! Η τουρκική φιλμογραφία είναι σκέτο περιβόλι. Το ίδιο και η τηλεόραση τους. Το καλοκαίρι που ήμασταν στην Πόλη είχαμε τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικό αριστούργημα των σέβεντις όπου οι αιμοδιψείς Βυζαντινοί κυνήγαγαν τους αθώους Σελτζούκους. Ακόμα κλαίμε (από τα γελια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @urban: Χα, χα κι εγώ θεωρώ ότι αποτελεί μια από τις κορωνίδες της συλλογής μου! Θα επιμείνω στη σκηνή του χορευτικού και της τρομπέτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή