Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ξεblogάροντας με... ένα πάρτυ!



Πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει για μια μικρή εκστρατεία που διοργανώθηκε για να βοηθήσουμε παιδάκια και μαμάδες στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού μαζεύοντας είδη πρώτης ανάγκης. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη κι έτσι τα βάλαμε κάτω και είπαμε να φτιάξουμε ένα μπλογκ που θα ξεμπλοκάρει τις ευαισθησίες μας και θα μας κάνει πιο ενεργούς σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Κι έτσι γεννήθηκε το ξεblogαρισμα , το οποίο εκτός από την παρουσία του στο διαδίκτυο θα κάνει κι ένα μεγάλο πάρτυ την 21η Ιουνίου στο χώρο Ορίζοντες, πολύ κοντά στο σταθμό μετρό της Κατεχάκη. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν μαζί με την καλή σας διάθεση και τις προσφορές σας που μπορείτε να τις δηλώσετε στο μπλογκ του καλού μας Πανόπτη.

13 σχόλια:

  1. Very beatiful Eurovision song, good lack Greece. i love bouzouki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο ακριβώς απο πάνω μου.Τι είναι?
    Για πού είναι?Κάνε μου πλάκα οτι νομίζει πως θα στείλουμε ΑΥΤΟ το τραγούδι στο διαγωνισμό να πέσω απο το παράθυρο τώρα(Σε μονοκατικοία μένω,στο μπαχτσέ μις ντομάτες θα βρεθώ!)
    Θέλω και γω να βοηθήσω κάπως.Αλλά δεν ξέρω πώς γαμώτο απο δώ που είμαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KΑΙ ο David Santos να έρθει στο πάρτι!!!
    Θα καεί το πελεκούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δουμε Πασταφλωρακι, 2000 για αεροπορικο εισητηριο, και 15 ανα αποσκευη .. καλυτερα να στειλω "τσεκι" πφ! Μπραβο σε ολους σας. Φιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μου Πασταφλώρα, χάθηκα για λίγες μέρες αλλά να'μαι πάλι. Ωραία η πρωτοβουλία κι ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση και πάλι. Την προηγούμενη φορά είχα πει θα προσπαθήσω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Όπως και τώρα. Ζητάω την κατάνοησή σου, δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά αν βρεθεί ευκαιρία κάτι θα κάνω κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο!!!, νομίζω το έχουμε ξαναπεί.
    Εσείς απ' ότι είδα των πατατακίων είστε!
    Ευκαιρία να χαιρετήσω και τον αρχισπάμερ D.S. που δυστυχώς δεν μου κάνει την τιμή να με επισκεφθεί!
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο D.S. θα παίξει είπε μπουζούκι στο πάρτυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @david santos: Ένα δάκρυ συγκίνησης τρέχει για την υπέρτατη τιμή που μας κάνατε, φίλτατε μπουζουκολάτρη David. Το Γκρίχενλαντ σας αναμένει στα φιλόξενά του άιλαντς για λίγο κρασί λίγη θάλασσα λίγο μουζάκα και τα λοιπά παραφερνάλια (χα, για να δούμε τώρα πώς θα το μεταφράσετε όλο αυτό στο altavista)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @aunt donna: ο κυριούλης στο επάνω πάτωμα είναι ο υπερμέγιστος σπάμερ του βλογκερ. Τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε διότι με τα τόσο ωραία αγγλικά του και το μοναδικό νερντουλέ φυζίκ του μας δημιουργεί ένα άλφα δέος.
    Τώρα, πώς μπορείς να βοηθήσεις για το πάρτυ. ΣΕ πρώτη φάση μπορείς να βάλεις ένα μπανεράκι. Αν τώρα θέλεις να συνδράμεις και υλικά, μπορείς να στείλεις κάποια πράγματα. Κι επειδή είσαι μακριά νομίζω ότι αν πάρεις 2-3 τηλεκάρτες είμαστε μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @incontinentia: θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του, ποιος μας γλιτώνει όμως από τα .. αγγλικά του!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @δεσποινάριον: μην ανησυχείς! Αυτό που μετράει είναι η καλή διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @dr seeng: όπως είπα και στη θεία, μπορείς να βάλεις κάποια στιγμή ένα μπανεράκι, αν θέλεις, ή να στείλεις κάποια πράγματα, όπως π.χ. τηλεκάρτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, εμείς θα συνεισφέρουμε στα ... βρώσιμα, λόγω συνθηκών.
    Όσο για τον τρισμέγιστο David, νομίζω ότι αν κάνετε μια βόλτα από το μαγαζί του, θα σας ανταποδώσει την επίσκεψις. (φανταστείτε τον να τραγουδάει φάντο υπό τους ήχους του Ζόρμπα δε Γκρικ! Χλιδή!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή