Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Ελλάς - Γαλλία μουσική συμμαχία;;;

Ο μετρ ονομάζεται Sebastien Tellier. Μην σας ξεγελάει το τραβολτέ κουστούμι αλά Πάρις Κασιδόκωστας επί εποχής Ζέτας Βαμβογιάννη - Graff (ναι, ναι, το ξέρω ατελείωτες οι γνώσεις μου) και το φυζίκ "χαμένος στη μετάφραση, στην αισθητική και τις καταχρήσεις απολωλός αδερφός του Ντέμη Ρούσου και πιθανώς κρυφοσυνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ".
Ο αγαπητός Σεμπαστιέν γράφει συμπαθητικές ίζι λίσενινγκ μουσικούλες και αν η Γιουροβίζιον ήταν λίγο σοβαρότερος διαγωνισμός κι όχι αυτή η σλαβοσαξωνική Κιτσερέλα τίγκα στα κλουβιά με τις τρελές και τους τρελούς, υποψιάζομαι ότι θα τα πήγαινε μια χαρά χαρίζοντάς μας μια από τις πιο συμπαθείς μελωδίες του καλοκαιριού.



*Nα ευχαριστήσω θερμά το νέο και εξαιρετικά μορφωμένο φίλο Μίμη Ζερβό που μου επέστησε την προσοχή (ωραία έκφραση για μορφωμένα άτομα) στην παρουσία του Sebastien στο Γιουροβιζιόν.

18 σχόλια:

  1. Καλέ αυτός από χιούμορ στέκει σχεδόν στο ύψος του Chiki-chiki! Σκληρός ανταγωνισμός και φέτος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλώνω κολακευμένος..το βίντεοκλιπ ομολογώ δεν το είχα δει -εκεί είναι όλο το ζουμί - "τραβολτέ κουστούμι αλά Πάρις Κασιδόκωστας επί εποχής Ζέτας Βαμβογιάννη - Graff" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A χα χα!
    απίστευτο βιντεοκλιπ!
    Να σαι καλά!
    καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πέρυσι η ουκρανία βγήκε δεύτερη, φέτος αν πάει καλά και η ισπανία, του χρόνου να στείλουμε κάποιον από τους τραγουδιστές της αννίτας πάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν το έχεις ήδη ακούσει, ψάξε για το ritournelle στο youtube. ο τύπος φτιάχνει υπέροχες μελωδίες και δεν το πίστευα όταν έμαθα πως τον προορίζουν για γιουροβίζιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε τον Σεμπάστιαν...
    Εμένα πάλι...γιατί με θύμισε λίγο ΑΒΒΑ, λίγο Τζον Λένον (στην εμφάνιση) και λίγο depeche modes?
    Τα έκανα αχταρμά ε;
    Ποια χώρα τον κατεβάζει δαύτον;
    Ωραία η μπαλάντα του. Χαλαρωτική θα έλεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @incontinentia: έχει όμως πολύ ωραίο στυλ. Όμως το Chiki Chiki παραμένει αξεπέραστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @μίμης: μορφωμένε φίλε Μίμη, εμάς μας τιμάει η παρουσία σου στο ταπεινό ετούτο ιστοκαλύβι. Κιπ γουόκιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @sally: καλώς την! Ο τύπος σου φτιάχνει πραγματικά το κέφι. Ελπίζω μόνο να μην τον ανακαλύψουν τα πρωινομεσημεριανάδικα και αρχίσουν τις γνωστές μπουρδολογίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @lolita: είναι! είναι! Και τι ωραίο μούσι, βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ria: συμφωνώ και επαυξάνω. Εξαιρετικά αφιερωμένο λοιπόν το άσμα της Έφης Δώδη με τον τίτλο "Στη Eurovision θα πάω".
    Μαέστρο ρίξε το τεμάχιο
    http://www.youtube.com/watch?v=FbWoENWsrf0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ethan: ναι, το έχω ακούσει, πολύ καλό. Απλά απορώ γιατί στέλνουν τον τύπο σ' αυτό το σαβουροπανηγύρι. Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @dr seeng: ο sebastien είναι πολυσυλλεκτικός. Και κατεβαίνει με τα χρώματα της Γαλλίας στο λάκκο με τα ντισκοκιτς λιοντάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τί είν' τούτο μάτια μ'......????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να λοιπόν που κάτι μ΄αρέσει σε αυτο το βίντεο κλίπ! Ελπίζω μόνο να μην πάρει τους πόντους απο τον οικογενειακό μας ιατρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @so_far: η συμμετοχή της Γαλλίας στη φετινή Γιουροβιζιόν. Σόρι, αλλά προτιμώ τον Σεμπαστιέν από κάτι υπερφλώρους σαν το Ρώσσο Νιου Κιντ ον δε μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @yellow kid: πολύ φοβάμαι ότι με όλες αυτές τις γελοίες τοπικιστικές συμμαχίες θα ξαναδούμε να παίρνει την πρωτιά ο Κόναν ο Βάρβαρος της Στεπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή