Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Πολύ ωραίο στυλ, βεβαίως βεβαίως

Κι επειδή μ' έχει πιάσει το πχοιοτικό μου αυτή την εβδομάδα και μου την έχει σπάσει κι αυτός ο μουρτζουφλόκαιρος, με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζω την ανδρική κολεξιόν μαγιώ που θα κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι στην παραλία. Συνδυάζεται άψογα με καφέ σαγιονάρες Μπάφαλο (του στρατού), σομπρέρο, χρυσή αλυσίδα με άγκυρες αλά Τζον Τίκης στο δασύτριχο στήθος, φλούο μάσκα και βατραχοπέδιλα και φραπόγαλα σε πλαστικό ποτήρι - γίγας στο χέρι. Μουσική υπόκρουση το αθάνατο "Πολύ ωραίο στυλ, βεβαίως βεβαίως", από το Θέμη Ανδρεάδη.



Και για όσες και όσους αναρωτιούνται ποιοι είναι οι καλοντυμένοι κύριοι της φωτογραφίας που άνετα θα έστελναν το Μάρκελλο Νύκτα για εντατική ψυχοθεραπεία, πρόκειται για τους Βρετανούς Slade

22 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Όπως όλοι ξέρουμε, οι Βρετανοί φημίζονται για το καλό τους γούστο!
    Θα φοργουορντάρω (εεε; αγγλικό εε;;) το λοιπόν την άνωθεν φωτό στους ασερνικούς φίλους που δεν ξέρουν πια μόδα θα επικρατήσει το φετινό καλοκαίρι στα μαγιώ.
    Σ' αυχαριστώ εκ μέρους τους!
    Αλέ ρετούρ :)

    Υ.Γ. Μπορεί να φορεθεί εκτός την μπούφαλο και με πέδιλο που φορύσαν παλαιότερα οι οδηγοί στα τρόλλεϊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΓΥΝΑΊΚΑ....Έλληνας κροίσος,....με νησί...9 γράμματα..ποιός να ναι...?"
    Κάπς έτσι το oytfit ε?
    Δεν ειν κακό..Δεν ειν κακό....
    Καλημέρα αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρες αγαπητή.Μην τα ανεβάζετε αυτά γιατί κάποιες γυναίκες βρίσκονται σε περίοδο αναπαραγωγής και ποιός τις κρατά από το να χτίσουν έναν ναό στα παληκάρια να προσκυνάνε οι κορασίδες.Γράψατε πάλι....

    Φιλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτος απο το ποιοτικο σας αυτη τη βδομαδα βλεπω και καμ μπακ πριν απο εικοσιπενταετια. Πασταφλωρα μου δινετε ιδεες στους μοδιστρους που εχουν εξαντλησει τις λαμπερες τους ιδεες με φανταχτερα πετραδια τωρα και θα αναγκαστουν να κανουν καποια ρετρο μεταβολη. Και αν ξαναδω εγω καλη μου τετοια σε φιγουρινια, η σε εντυπα μοδος, θα παθω υστερια η γυναικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού να δεις και τους Queen στην αντίστοιχη περίοδο (mid-70s) να σκάνε μύτη με κάτι κιμονό κλπ. Με μαγιό δεν είχαν φωτογραφηθεί (ο Freddie δεν είχε ξεκινήσει γυμναστήριο ακόμα) αλλά και μόνο η ιδέα να φωτογραφηθείς με κιμονό αρκεί για να σε στείλει στο πάνθεον της κακογουστιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eεεε... σχετικά με τον πρώτο από αριστερά... φαβορίτες είναι το τρίχωμα στα πλαϊνά του προσώπου του, ή κανονικά μαλλιά ;
    Ρε μπας και είναι ο Κόκκοτας;
    (Κάποιος εδώ μέσα νομίζει ότι παίζουμε πάλι κουίζ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νόμιζα ήταν οι πρωταγωνιστές των "The κόπανοι" σε καλοκαιρινές διακοπές. Θέλω αφιέρωμα στην αγαπημένη μου ταινία ε... Ξέρεις... Κωνσταντίνου, Λεζές, Πετρόχειλος, Βούρος κτλ.
    Πάντως...πέρυσι έχω δει τέτοια μαγιώ. Ειδικά από τύπους που ψάχνουν κορασίδα και παίζουν με τις ώρες ρακέτες για να αρπάξουν λίγο στο μαύρισμα. Διαχρονική μόδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάσταφλώρα μου,

    ζητείται επειγόντως ιατρός. Θα τρέξω στον δόκτορα Φλάντζα: εμένα μου αρέσουν αυτά τα μαγιώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απορώ πως δεν έχει γίνει γιγαντοαφίσσα στην πόλη αυτή η μοναδική φωτό!
    τέτοια χάρη, τέτοια τσαχπινιά, τέτοιο μπρίο!
    άλλο πράγμα

    μια στιγμή να ξεράσω και θα επανέλθω (για φαντάσου να έρθει το έτερον ήμισυ με τέτοιο μαγιώ να πάμε για μπάνιο!!! με βλέπω κατακαλόκαιρο στα όρη στα άγρια βουνά, στις πέτρες στα λαγκάδια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @manetarious: τι να πρωτοαναφέρει κανείς για το καλό γούστο των εκλεκτών φίλων Βρετανών. Τα φις εντ τσιπς; Τα γυαλιά του Έλτον Τζον; Τη χλιαρή μπύρα; Τις καφέ ολέ ταπετσαρίες; Τις υδατογραφίες με τις πάπιες; Ατελείωτος ο κατάλογος και κάπου εκεί μέσα φιγουράρουν και οι αγαπητοί Slade.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @aunt donna: σεβαστή μου θεία, νομίζω ότι πρέπει να επισκεφθείτε επειγόντως οφθαλμίατρο. Εάν υπήρχε αισθητική αστυνομία οι τύποι έπρεπε να φάνε ισόβια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @island: οι κορασίδες να κοιτάξουν να ξεφουσκώσουν τα μυαλά τους που έχουν πάρει αέρα κι όλο τους μετροσέξουαλ κυνηγάνε και να ψάξουν σε καμιά οικοδομή να βρουν τον άνδρα τον κυμπάρη το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @δεσποινάριον: σερί, ούτως ή άλλως οι μόδιστροι ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν. Εδώ μας λένε ότι οι ανορεξικοί σκελετοί είναι σέξυ, στα έιτις θα κόλλησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @exitmusician: Πασταφλώρα λαβς Κουίν! Και ιδιαίτερα το μουστάκι του Φρέντι που ήταν σαν ταβανόσκουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @incontinentia: εμένα πάλι ο τύπος μου θυμίζει τον Κάπτεν ΄Ιγκλο χωρίς μούσι στα νιάτα του. Βάλτου κι έναν παπαγάλο στον ώμο κι έχεις την εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @dr seeng: γιατρέ μου, ομιλείτε τώρα για ένα κινηματογραφικό έπος. Ειδικά οι ερωτικές σκηνές με την ξανθιά όρκα δολοφόνο φάλαινα άφησαν εποχή στην ελληνική φιλμογραφία. Όσο για τις ρακέτες και τους ρακετοφόρους τύραννους, αν ήμουν πρωθυπουργός θα τους έστελνα εξορία στη Σπιναλόγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια μόνο παρατήρηση. Ο κοντός έχει το ...πακέτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ιφιμέδεια: καλό μου παιδί, όντως χρειάζεστε επείγουσα εξέταση από τον πολυιατρό, πολυεπιστήμονα και πολιτικό μας αρχηγό. Από όσο έχω ακούσει έχει και εξαιρετικές γνώσεις οφθαλμολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ria: δεν πειράζει που δεν έγιναν αφίσες: έχουμε το Νίνο και όλους αυτούς τους απίθανους σκυλοπόπ τύπους για να γελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, ο κοντέας Απάτσι είναι όντως όλα τα λεφτά. Εμπρός γενναίοι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αχ εγώ προτιμώ την άλλη των red hot chili peppers με τις κάλτσες ;)

    http://i13.photobucket.com/albums/
    a254/KEUKENETTE/rhcp_socks.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @bitch girl: ω, μον ντιε! Καλέ τούτοι φαινόσαντε σαν να'χουν βγει από το Νταχάου! Σπούκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή