Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Παγκόσμια Ημέρα Βάνας Μπάρμπα

Το ιστοκαλύβι συνγιορτάζει, μετά από σχετική ανάρτηση του αγαπητού πρόβατου, την Παγκόσμια Ημέρα Βάνας Μπάρμπα.
Και αντιγράφει από το www.provato.gr δήλωση της σημαντικής αυτής θεραπαινίδας της τέχνης: "Μου πρότειναν ρόλο γκεστ και στις "Πεθερές" και είπα "όχι" γιατί σιχαίνομαι την κωμωδία. Εμένα μου αρέσει το δράμα, ίσως γιατί έχω περάσει δύσκολες φάσεις στην ζωή μου και το κουβαλάω".
Απόδειξη του παραπάνω σχολίου αποτελεί το δραματικό βίντεο που ακολουθεί: Η Βάνα πρωταγωνιστεί στο αξέχαστο έπος του μουσουργού Ρακιντζή με τον τίτλο Get Away. Στο πρότζεκτ συμμετέχει ο κύριος Black Night Ίαν Γκίλαν, ο οποίος μετά την ολοκλήρωσή της συνεργασίας τα' σπασε δια παντός με τους Deep Purple και εισήχθη για μακρά νοσηλεία στην κλινική Μπέτυ Φορντ


17 σχόλια:

  1. Ολα τα ειχε δει...αλλα αυτο πραγματικα δεν το περιμενα....
    Παγκοσμια Ημερα Βανας Μπαρμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @πρέζα τβ: το κόπι ράιτ ανήκει στον πρόβατο, το κλόπι ράιτ στην Πασταφλώρα. Όλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρυξέλλες,του ανταποκριτή μας.
    Με κατάνυξη η διεθνής κοινότητα γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Bάνας Μπάρμπα.Η ίδια, πάντα σεμνή και αντισυμβατική,ανέβηκε στο πόντιουμ του Συμβουλίου Ασφαλείας με ρόμπα, ζαρτιέρες και τσόκαρα και κατήγγειλε την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του καλλιτεχνικού χώρου.Αποχώρησε καταχειροκροτούμενη κι ενώ ενθουσιώδεις σύνεδροι φώναζαν: "γκρηκ γκόντες οφ λαβ!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα είχα την απορία με αυτό το βιδεον-κλιπ: τόσες ξερολιθιές έχουν τα χωράφια πίσω τους, όσο για τα άσπρα αιγαιοπελαγίτικα ένα ασπρισματάκι το θέλουν πάντα,
    αυτοί οι άχρηστοι διεκδικούσαν τη Βάνα Μπάρμπα !
    και μετα αναρωτιόμαστε πώς θα ανέβει η βαριά βιμηχανία της χώρας. Αφού το λέει και ο στίχος I want to geat way, to get away from out ( αγγλικά να σου πετύχουν ) this confusion !
    Πού να έρθει ο τουρίστας μετά;

    Στο Like a movie, Γιώργος Μάγκας και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμείς τι σχέση έχουμε με όλα αυτά; Εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι (μας αρέσουν και οι κωμωδίες).

    Γράφε, καλή μου pastaflor, γράφε μπας και το συμμαζέψουμε λιγάκι το ασυμμάζευτο. Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eπιτελους, αν και αργα ,εγινε η μερα της Βανας..Το τραγουδι και gαμω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @incontinentia: επίσης δεν θα πρέπει να παραλείψουμε μια αναφορά στους εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν στο Κρεμλίνο, την Κουάλα Λουμπούρ, καθώς και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Δόκτωρος Φλάντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @so_far: με τόσες ξεκούδουνες καμπάνιες για τον ελληνικό τουρισμό το συγκεκριμένο +βίδεον+ νομίζω ότι θα είχε μεγάλο σουξέ: σι, σαν, γκρικ ξερολιθιά, γκρικ Κέρμιτ, γκρικ γκόντες οφ λαβ, ξένος μαλλιάς φρομ χαρντ ροκ γκρουπ. Ελκυστικό πακέτο, δεν βρίσκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @γιώργος: εσείς μπορεί να είστε σοβαροί άνθρωποι. Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου! Μου το έλεγαν και οι δάσκαλοι στο σχολείο: Πασταφλώρα, παιδί μου, γράφε σοβαρότερα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @habilis: ναι μετά τους εορτασμούς για τον Άη Ντουντ Λεμπόφσκι, μεγάλη η χάρη του, http://pastaflor.blogspot.com/2007_10_01_archive.html
    ήταν καιρός να το γιορτάσουμε κι αυτό. Όσο για το άσμα, δεν υπάρχουν λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χάρη σε σένα, η παγκόσμια ημέρα βάνας μπάρμπας έγινε κίνημα. ένα δάκρυ ευγνωμοσύνης κυλά από το μάτι μου.



    Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!


    λολ. χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όντως αυτή η παλιά Ελληνική video-ταινία με τον Τζανετάκο που κάνει τον τρόφιμο ενός ψυχιατρείου ήταν τραυματική εμπειρία!!! Αυτή και να ήταν για oscar!

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μετά τι έγινε; Τα φτιάξανε; (στο βιδεον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @provato: προτείνω να καθιερωθούν λαμπροί εορτασμοί άπαξ ετησίως και να θεσμοθετηθούν επισήμως τα "Βαναμπάρμπια". Ένα δάκρυ ευγνωμοσύνης κι από μένα για τη λαμπρή ιδέα!
    Γιου αρ μπιούτιφουλ, άι λαβ γιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, εγώ πάλι έχω κολλήσει με δύο υπερπαραγωγές: η μεν πρώτη είχε ως πρωταγωνιστές τον Τζεβελέκο και τη χανούμισσα Β. και είχε γυριστεί νομίζω σε πολυτελές ξενοδοχείο all inclusive κατά Μαραθώνα μεριά. Στην άλλη η Β. συμπρωταγωνιστούσε με τον Σπύρο Μπιμπίλα και κάπου προς στο τέλος της ταινίας ανακάλυπτε το χαμένο από χρόνια πατέρα της που ήταν πλέον τραβεστί στη Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @liketobite: ακόμα αναρωτιέμαι αν το τραγούδι του Κέρμιτ άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του έρωτα... Ο σκηνοθέτης αφήνει ένα ερωτηματικό σε αυτό το σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή