Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Ένα μοντελάκι για κάθε πικραμένο



Εκκεντρικέ αραβόφωνε, μπαϊλντισμένε ιδιωτικέ υπάλληλε, πελαγωμένε καρναβαλιστή, το μοντελάκι που βλέπεις στη φωτογραφία έρχεται να δώσει λύση στις στυλιστικές και υπαρξιακές αγωνίες σου. Ξεκινώντας από τους περιπετειώδεις χαρακτήρες που ζουν σε εμιράτα, χαλιφάτα και μεζονέτες σε νησιά – φοίνικες στο Ντουμπάι και έχουν βαρεθεί τα χρυσά Ρόλεξ, τις πλατινένιες Καγιέν και τις ανιαρές κελεμπίες, η αμφίεση αυτή θα τους μετατρέψει στη χαρά του ισλαμιστή δικαστή και του ψαγμένου ταλιμπάν.
Για σένα μπαϊλντισμένε ιδιωτικέ υπάλληλε που καθημερινά σιχτιρίζεις για τα 600 ευρώ που παίρνεις και τις υπερωρίες που δεν πληρώνεσαι ψάχνοντας αξιοπρεπείς τρόπους απόλυσης, μια επίσκεψη στο γραφείο με το συνολάκι αυτό θα σε στείλει αυτοστιγμί στο λογιστήριο της εταιρείας που σου πίνει το αίμα με το καλαμάκι.
Κι εσύ πελαγωμένε καρναβαλιστή που αναρωτιέσαι τι να φορέσεις στο μασκέ του Σαββάτου, ιδού η λύση που θα σε μετατρέψει στην ψυχή του πάρτυ. Με τέτοιο τυρμπάν, τέτοιο πατούμενο και τέτοια χάρη το’χεις σίγουρο το αφτεράκι στο Sodade!

16 σχόλια:

  1. Έχω ψοφήσει στα γέλια! Αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ μωρέ, τι χαρτωμένος που είναι!
    Αντί για mojito στο Sodate τον βλέπω σουβλάκι στη μέση της πλατείας και με θεατές.
    Μην το πάρει είδηση μόνο η εκκλησιαστική αστυνομία γιατί δεν αστειεύονται αυτοί εκεί κάτω! Τον δώσατε στεγνά θεία Παστα-φλώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή pastaflora, απλώς δεν παίζεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου ήρθε η φωτο με email και subject: ταλιγκέυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @zaphod: κι εγώ έχω κοπεί στα γέλια από χτες που μου το έστειλαν. Αν δεν είχαμε πάρει όλον τον εξοπλισμό για να ντυθούμε Γερμανοί τουρίστι, θα ήταν μια εξαιρετική μεταμφίεση για το μασκέ του Σαββάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, ένα τέτοιο αριστούργημα δεν ήταν δυνατόν να το κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου καθότι τα ωραία πράγματα γίνονται ακόμα ωραιότερα όταν τα μοιράζεσαι. Πολύ θα ήθελα να τον συναντήσω στο Γκάζι και να βγω αναμνηστική φωτογραφία μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντασου καλη μου πασταφλορα να ανοιξω την ντουλαπα του καλου μου και να βρω μεσα καστορινα γαλαζια μποτινια. Θα παθω ανακοπη .. εκτος εαν μου εξηγησει οτι τα εχει για τις αναγκες του καρναβαλιου.
    Παντως ο μοδελλος της φωτογραφιας περπατα με πολλη χαρη ουτε στην πασσαρελλα του αρμανι νατανε. Καλα καρναβαλια αγαπητη μου, κατι τετοιες μερες μου λειπει η Αθηνα πιο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @pols: Σπασάτιελναϊα σλιούπκα, ταβάριτς!

    @microsoult: σας μερσί μεσιέ, αν και όλα τα εύσημα ανήκουν στον ευφάνταστο στυλίστα και το μάχιμο φωτορεπόρτερ που αποθανάτισε μια τέτοια μεγαλειώδη στιγμή της haute couture.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @δεσποινάριον: γαλάζια μποτίνια; Μα αυτό αποτελεί μέγιστο στυλιστικό ατόπημα! Μόνο και μόνο για τη συγκεκριμένη χρωματική επιλογή το αίσθημα θα έτρωγε 5 βαθμούς στο πόιντ σύστεμ και θα υποχρεωνόταν να αντιγράψει 365 φορές τη διαβόητη επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε pastaflora! Βρε pastaflora! Βρε pastaflora! Θα μας κουφάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τέτοια περπατησ(παχύ σ)ά τύφλα να χουν οι γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @pussy galore: νομίζω ότι είναι μια νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη. Απλά δεν το ξέρει ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και λίγα λες. Κάτι σε νέα Iman μου κάνει εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @pussy galore: νομίζω ότι εδώ κολλάει τέλεια η δημώδης έκφραση "μπιουτιφουυυυυυυλ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή