Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Καλοκαιρινά Χριστούγεννα



Όχι άλλα Λαστ Κρίστμας! Όχι άλλα Γουάιτ Κρίστμας! Όχι άλλα Βανδή Κρίστμας! Όχι άλλα καρναβαλέ λαμπάκια σαν να προσγειώνονται ιπτάμενοι δίσκοι από τον πλανήτη Άλφα του Φλωρινιώτη! Όχι άλλους πλαστικούς τάρανδους και άγιους Βασίληδες με κοιλεπίδεσμο μέιντ ιν Τσάινα!
Γι' αυτό ας πούμε ναι στα Χριστούγεννα έτσι όπως γιορτάζονται στην εξωτική Αυστραλία: αραχτοί σε μια ωραία παραλία, πίνοντας τροπικούς χυμούς τίγκα στα γελοία ομπρελάκια και φορώντας μπικίνι με κερασάκια. Κι εκεί παρά δίπλα ο Άγιος Βασίλης πάνω στο σερφ ή κάτω από κανά φοίνικα με χαβανέζικη πουκαμίσα να μας κλείνει πονηρά το μάτι.
Viva Australia λέμε!

11 σχόλια:

  1. Σωστα!!! Ετσι ακριβως τα γιορταζουμε τα X-mas εδω κατω στην Αυστραλια!
    Παραλια, μπυρα, κρυα γαλοπουλα και βουτιες...πολλες βουτιες.
    Καλα να περασετε οπου και να ειστε!!! Η παρεα ειναι που μετραει.
    Εμενα που μου λειπουν τα λευκα Χριστουγεννα να παω να με κοιταξει κανενας? Τελικα ειναι αυτο που δεν εχουμε που μας λειπει παντα. Αν θες αλλαζω...

    Merry Xmas και καλες γιορτες Pastaflora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το περίεργο είναι ότι κι εκεί με τα ίδια τραγούδια γιορτάζουν τα χριστούγεννα, εκτός αν έχουν κάποια διαφοροποίηση στον στίχο...δεν μπορώ πάντως να φανταστώ τώρα ποια θα μπορούσε να είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι πόσο παράξενα φαίνονται τα έθιμα των Ευρωπαίων στους αβορίγινες Αυστραλούς ... μες στο κατακαλόκαιρο να φοράνε γενειάδες, κόκκινα σκουφιά και να μιλάνε για χιόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @nemo: αγαπητέ κάπτεν, σας ζηλεύω! Τι λέτε να διακτινιστούμε αμφότεροι ο ένας στη χώρα του άλλου; Πολλές ευχές κι από μένα.

    @dumbdog: ίσως τη λέξη snow την αντικαθιστούν με τη λέξη beach ας πούμε;

    @άννα: μα είναι τρελοί αυτοί οι Ευρωπαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αγαπητή....βουτιές στη θάλασσα με ένα μπρίζερ στο χέρι και μία ρέγγε μπάντα να τα σπάει...οι καλύτερες εικόνες για τα ξεψυχισμένα Χριστούγεννα.Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο και να το ψαχνεις συμφωνω, τις σκυλοβαρεθικαμε ολες αυτες τις παπαριες...Το να βαλεις ομως μεσα σε αυτην την εμποροπανηγυρη και τον εξαιρετο Φλωρινιοτη το βρισκω αδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνυπογράφω στα ΟΧΙ σου εκτός από Wham και Last Christmas! Αν δεν ακούσω George Michael να το λέει δεν μπορώ να μπω στο ...κλίμα!

    Χριστούγεννα με pina colada δεν τόχω...
    Viva Australia ούτως ή άλλως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @island: γουέλκαμ! ναι, ναι, βουτιές και η μπάντα να παίζει νησιώτικα από την Τζαμάικα. Παράδεισος!

    @habilis: Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την απρέπειά μου... Ο Φλωρινιώτης αποτελεί θέσφατο της ελληνικής σόου μπιζ...

    @radio marconi: Εγώ πάλι δεν μπορώ να μπω στο κλίμα αν δεν φάω τα μελομακάρονα της μαμάς Πασταφλώρας! Καλές γιορτές να έχουμε ραδιοπειρατή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ. Κυρίως όχι άλλα Γουάιτ Κρίσμας! (Καθένας με τον πόνο του...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...blueee drooops of the seaaa...christmas...etc .(μακάρι να είχε και ήχο να με άκουγες):))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @3 parties: ο καθένας με τον χριστουγεννιάτικο πόνο του πες καλύτερα! πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ την κατάλληλη μουσική υπόκρουση γι' αυτές τις μέρες. Κάτι σε Ramones ίσως;;;

    @dumbdog: ναι, ναι, καλό! κάνε κάτι με τον ήχο και το νέο αυτό τραγούδι θα γίνει ο ύμνος των χριστουγέννων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή