Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007

Εταιρική κονσομασιόν



Τι καταδίκη αυτές οι εταιρικές εκδηλώσεις κάθε αρχή του χρόνου για την κοπή της πίτας. Είσαι υποχρεωμένος να πας στην άλλη άκρη της Αθήνας, να φας ένα φιλέτο – σόλα και ένα γλυκό βόμβα στο τέλος που σου κάθεται στο στομάχι. Το χειρότερο όμως είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις τους επικεφαλής της εταιρείας να σου λένε πόσες θυσίες χρειάζονται για μια ακόμα χρονιά για να πάει μπροστά το μαγαζί. Φυσικά οι θυσίες μεταφράζονται στις δικές σου αυξήσεις, που ποιος είσαι στο κάτώ – κάτω γραφής και θες να τις πάρεις; Κι αυτά στα λέει κάποιος πρώην Ρηγάς που το προηγούμενο βράδυ έχει φάει 6 δικά σου μηνιάτικα για λουλούδια στην Πέγκη Ζήνα και κάθε φουλάρισμα του θηριώδους τζιπ του αντιστοιχεί στο ένα πέμπτο του μισθού σου.
Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο τίμιο να σου πει: φιλαράκι, φέρε ένα τάπερ με κεφτέδες από το σπίτι σου, πάρε και μια φτηνή ρετσίνα από το περίπτερο κι έλα να μιλήσουμε για το χαμένο όραμα του σοσιαλισμού. Ε, σ΄ αυτή την περίπτωση μπορεί να κουβάλαγες και την κιθάρα μαζί σου για να τραγουδήσετε και κανένα αντάρτικο.

7 σχόλια:

  1. δεν ξερω για ανταρτικο αλλα το Σαββατο που φυγατε ξεχασατε το ταπερ με το καταιφι ,να μας αφυσεται τα εισητηρια ,και να παρεται την φωτογραφικη μηχανη .

    θα τα πουμε αυριο
    μην ασχολειστε το κομμεντ ειναι ασχετο !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa τι έχεις πει πάλι ρε; είσαι θεά!

    και η φωτό από τα χάπι τρι φρεντς τα σπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @tsa: κουμπάρε, το τάπερ με το καταϊφι το φέραμε για σας, τα εισιτήρια για τους Maiden θα σας τα πάρουμε το Σάββατο και όντως ξεχάσαμε τη φωτογραφική μηχανή. Άσε που δεν ακούσαμε και το cd των Metalira. Σαν να ρετάρουμε μου φαίνεται!

    @έρωτας: την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Χάπι τρι φρεντς κικ ας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φάγαν το ΜΠΙΦΤΕΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Θέλω και γω MAIDEN!!!
    Μη μου πεις οτι σας είπε οτι αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά θα λαλείσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LOL( mpouxaxaxa)
    Μα καλά, μέχρι το Πάσχα θα κόβουν πίτες; (είναι και νωρίς φέτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @τσίουμπίου: χα, χα εσύ να κάτσεις στα αυγά σου που μου θες και maiden. δεν σου φτάνουν βρε οι γουρουνοπούλες τα τσίπουρα και ο καθαρός αέρας εκεί πάνω; όσο για τους κλισέ εταιρικούς λόγους περιλαμβάνουν κάθε χρονιά την ατάκα "περνάμε δύσκολες στιγμές στην εταιρεία." ξέρεις τώρα...

    @ναμπ: και τις απόκριες, και το πάσχα, και τον ιούνιο και μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα πες καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή