Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007

Σκουπιδιαραίοι, σκουπιδιάρισσες


Σκουπιδιαραίοι σκουπιδιάρισσες,
Χαράς Ευαγγέλια αυτή την Κυριακή!
Επιτέλους βγαίνει στις εφημερίδες το CD της Εφης Θώδη με τις ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ disco single επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε. Ετοιμαστείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας το λατρεμένο I love you baby και το Scoppia scoppia mi sco και πόσα άλλα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφικής παραγωγής. Σε ποια εφημερίδα βγαίνει δεν θα σας το πω από δω, για να μην κάνουμε και διαφήμιση, όμως θα σας δώσω ένα στοιχείο: την αντιγράφουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως στα δελτία ειδήσεων. Καλή ακρόαση!

10 σχόλια:

  1. για το προηγουμενο ποστ εχω να πω πως ατυχησατε την ταινια την εχω δει στο ΑΛΤΕΡ στα μεσημεριανα ωραρια πριν χρονια οταν δεν ειχε τις κουτσομπολιστικες εκπομπες ,και καθε μεσημερη πλακοναταν και εβαζε ολες τις ελληνικες ταινιες απο το 78΄- 98 .

    οσο για την εφη θωδη την αδικης .
    τουλαχιστον αυτη και και φωνη ,και το παραδεχεται οτι δεν ξερει τι λεει , και οτι οτι κανει ειναι καθαρα για χρημα . μωρε μπραβο της για διαβαστε τα εσεις φραγκοχιοτικα γραμενα και τραγουδιστε τα να σας δω.!
    αλλα ειναι τα ζωα ξερεις τι λεω κατι "νινι" κατι "θελω τα υγρα σου" Ντουβλι και αλλα για αυτες εκτος απο τον λαζοπουλο δεν λεει κανεις τιποτα ,και ξερεις γιατι; δεν τολμουν γιατη οι συζηγοι τους εχουν τσεπες σαν υπεροκιανια ,και αν πουν τιποτα θα τους παρεις ο διαλος ,ενω η θωδη βολευει .
    εγω παντως δεν νομιζω οτι αξηζει τετοιο ντορο .στο κατω κατω και αυτοι που κρινουν την θωδη οτι τραγουδα ξενα τραγουδια με προφορα ινδου , ας τολμησουν και αυτοι να τραγουδησουν δημοτικα ,να γελαση και ο καθε πικραμενος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η θεά των απανταχού πανηγυριών της επαρχίας, το πρότυπο για κάθε αγρότισσα που μοχθεί για να καλλιεργήσει τη γη και ο λόγος που αποκτά νόημα η ζωή κάθε βιοπαλαιστή αγρότη: Περιμένει την επιδότηση για να την ακουμπήσει στο Music Hall στα Αθίκια Κορινθίας!
    Δες και κάποιες αγρότισσες που δεν περιμένουν την επιδότηση στο http://agroblog-gr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προβλέπονται τρελές πωλήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικότις μου για άλλη μια φορά η εν λόγω. Για την ακρίβεια, έχω παίξει το γλύκα-γλύκα, από περισι μεχρι φετος καμια 300αρια φορεές οπότε διακιούμαι ν αμιλισω ως άξιος καλιτέχνης. Για όσους δεν έχετε ακόμα πειστεί για την καλλιτεχνική μου αξία, ας παραθέσω άλλα δυο στοιχεία. Εχω επίσης συνεραστεί με Γιαννη Φλωρινιώτη και γωγουλινι!! Αμ πως. Πωπω γάμησα πάλι. Παω να κάνω καφέ, να αυτοθαυμαστώ λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @κακό νινί: την έφη θώδη δεν την αδικώ. γι' αυτό που κάνει και ξέρει να το κάνει καλά τη σέβομαι και την εκτιμώ. όμως, έκαστος στο είδος του. Για φαντάσου τον Μικ Τζάγκερ να τραγουδάει νησιώτικα: έχει λόγο που ΔΕΝ το κάνει! Θυμίσου πώς λέει ο Όζι το "Είσαι πολύ κακός" στο Mr crawley. Δεν είναι να χτυπιέσαι κάτω από τα γέλια; Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι μπουρούχα οιSabbath;;; Κάθε άλλο. Απλά δεν μπορούν να πουν μια φράση στα ελληνικά. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την Έφη σε ό,τι αφορά τα αγγλικά της. Το ζήτημα είναι να ξέρεις μέχρι πού σε παίρνει. Αλλιώς πας και τραγουδάς στα γκαλά της Δασκαλαντωνάκη και γελάνε μαζί σου οι κοσμικοί. Αδικία δεν είναι;;

    @agroblog: και πολύ καλά κάνουν: τα δημοτικά είναι στο DNA πολλών από εμάς. Χίλιες φορές να κάνεις κέφι με την Έφη Θώδη παρά με το κάθε φυντάνι από τα ξεφτιλο- μουσικοριάλιτι. Σε πληροφορώ ότι σε πανηγύρι έχω περάσει αξέχαστα με δημοτικά, γουρουνοπούλες στη λαδόκολα και μπύρες. Τι είναι τούτο το μιούζικ χολ που περιγράφεις;;;
    Ωραίο το ταξίδι σου στο Πήλιο. Ζηλεύω! Την άλλη φορά που θα βρεθούμε να κεράσεις κανένα γλυκάκι.

    @numb: βλέπω το φύλλο της κυριακής να εξαντλείται. πας ένα στοίχημα;;;

    @καφουρούτσος: περιττό να σου πω ότι από χθες έχεις μπει πανηγυρικά στο πάνθεον των ινδαλμάτων μου! ξαναπροσκυνώ! και ραντεβού στο γκαγκάριν, όλοι οι καμμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν μια εφημερίδα δεν διαθέτει δημοσιογράφους πρέπει να βρει άλλους τρόπους να τα κονομήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @έρωτας: πες καλύτερα ότι δεν διαθέτουν κοινό. το γιατί όλοι το ξέρουμε.

    @funel: γέροντά μου γιου μέιντ μάι ΠΣΚ. υπόχρεη!
    +συνεχίστεκακαθεκτος+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχμ… σα να νοιωθω ενα χλφρδζμ… στο ζβγκδοχν μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κύριε σάκη μου, πολύ χαίρομαι που περάσατε από το μαγαζί μας. η δήλωσίς σας αν και σιβυλλική, θα ληφθεί σοβαρότατα υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή