Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007

Είπαμε άλλες εποχές τότε…

Ήταν οι εποχές που ήμασταν όλοι χωρισμένοι σε φυλές: τα φρικιά, τα πανκιά, οι νιουγουεβάδες, οι μεταλλάδες, οι φλώροι, οι λαϊκοί. Υπήρχαν κι οι Κνίτες, αλλά αυτοί ήταν από άλλο ανέκδοτο. Τα όρια ήταν αυστηρά και προκαθορισμένα: το ντύσιμο, οι μουσικές, τα στέκια. Αν πάταγες στα μαγαζιά των άλλων είτε σε πλάκωναν στο ξύλο, είτε τα μάζευες κι έφευγες στο πρώτο δεκάλεπτο. Άλλες εποχές τότε.
Ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που με την κολλητή μου, ένα βαρύ μέταλλο, μας είχε πιάσει κρίση ειλικρίνειας. Ξέρετε τώρα, δυο δεκαεξάχρονα φρικάκια που έχουν πιει μια – δυο μπύρες παραπάνω και νιώθουν την ανάγκη να βγάλουν τα σώψυχά τους. Ξεκίνησε πρώτη εκείνη λέγοντάς μου ότι με είχε θάψει σε κάτι φίλους. ΟΚ, συμβαίνουν αυτά, της είπα, αν και κατά βάθος ήθελα να της σπάσω τα μούτρα. Σειρά σου, μου λέει μετά από λίγο. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και της τα ξεφούρνισα: Ξέρεις κι εγώ σε έχω θάψει στους τάδε, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο: «Ακούω Duran Duran». Τι πράγμα;;;; ήταν η αντίδραση της κι εκείνη τη στιγμή ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Μου έριξε ένα ανηλεές χεσίδι, όχι φυσικά για τα θαψίματα, αλλά για τους σκατόφλωρους Duran Duran και τις μαλακίες που άκουγα στη ζούλα. Είπαμε, άλλες εποχές τότε…

14 σχόλια:

  1. Duran Duran???????????????
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρύ μέταλλο? χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΥΓ: Αυτή η γαϊδάρα από πάνω γιατί με κοιτάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @έρωτας: ναι, Duran Duran. Διότι όπως είπε και η μεγάλη Άντζελα "ουδείς άσφαλτος".

    @σεξπυρ: βαρέο και ανθυγιεινό. όπως λέμε ΙΚΑ - ΤΕΑΜ. όσο για το συμπαθές τετράποδο, είναι τα μάτια και τα αυτιά αυτού του μπλογκ. δεν είναι γούτσου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλες εποχές; Όχι και τόσο! Πήγαινε σε λάθος μαγαζί, με λάθος ύφος και θα δεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράτα τη σημαία του χέβυ ψηλά...
    πιο ψηλά μαλάκα δεν φαίνετε καλά!!!

    Κι μένα μ'άρεγαν οι depeche mode!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα και συ ρε παιδί μου απ το Crazy στα λειριά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα! Τι μου θύμισες! Μεγάλα γέλια... Είχαν πλάκα οι εποχές.

    Όπως όταν είχα βρεθεί στη μεταεφηβική εποχή σε ένα rave party, και είχα πάθει κρίση ταυτότητας του τύπου "Τι δουλειά έχω εδώ μέσα? Αυτοί ήταν εχθροί μας στο γυμνάσιο!" (hard rockas τοτε, στο γυμνάσιο). Τελικά μετά τις 3-4 μπύρες έστρωσα, και γύρισα 8 το πρωί... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τραβεστί εξομολόγηση. Ανατρίχιασα... Να μας πεις ποιον από τους DD γούσταρες και να μη μας πουλάς δήθεν ειλικρίνεια.
    Να, π.χ., μια εξομολόγηση που φτάνει ως το κόκκαλο. Εγώ γούσταρα τη φίλη σου, αλλά την είχα συνεχώς στην απόρριψη. Μαλακία μου, αλλά όπως λες κι εσύ... άλλες εποχές τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικά είναι η μέρα των μεγάλων αποκαλύψεων σήμερα. έχουμε και λέμε λοιπόν:
    @σίγκμουντ: ουπς, κάτι σε πιάνο μπαρ και κυριλέ σκυλαδερί εννοείς! απελθέτω το ποτήριον τούτον!

    @τσίουμπίου: και δεν σου φαινόταν φιλαράκι! θα τα πω όλα ξέρεις σε ποιον, που έχει τους depeche στη μπούκα και όχι μόνο. καταλαβαίνεις τι σε περιμένει βέβαια, από δω και πέρα! ΠΑΣ, ολέ!

    @gordon: μόνο crazy; και όμπρε (όπου χτίσαμε τη μεσοτοιχία) και Rainbow. Victoria μόνο μια φορά κατεβήκαμε, οι βόρειοι, και την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια εντός 10λεπτου. όσο για τα λειριά, είπαμε, ουδείς άσφαλτος.

    @atron: χε,χε. είδες οι κακές παρέες και οι Amstel;;; γενίτσαρους μας έκαναν! όντως πάντως είχαν μεγάλη πλάκα αυτές οι φάσεις.

    @κακό νινί: αυτό κι αν είναι αποκάλυψη από τον ημίθεο του μέταλ! καλά, βάστα αύριο να δεις τι "μαργαριτάρια" έχεις να ακούσεις μέχρι την εύβοια. Τρέμε, compadre!

    @tsemberi: δεν σου λέω τίποτα γιατί ξέρω ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου! αλλά εντάξει, επειδή κάνουμε γκρουπ θέραπι σήμερα εδώ μέσα βασικά μου άρεσε ο πιο φλώρος από τους Duran, ο John Taylor. και δεν θέλω ου λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Victoria ακριβώς ετσι, αφού ευχηθήκαμε καλή πρόοδο στα παιδιά τζάσαμε.

    Αχ! έρημά μου νιάτα... :pp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ καλέ θα τρελαθώ! Έχω και γω ένα μυστικούλι! Στα χεβυμεταλάδικα νιάτα μου, κοσμούσαν τη δισκοθήκη μου,πίσω από την βιβλιοθήκη μαζί με τις τσόντες, διαμάντια του τύπου, Europe, Bon jovi και ζητώ το έλεός σας, Vixen. Τι να λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @gordon: άστα, και διηγώντας τα να κλαις!

    @sportgay: έλα τώρα, πες και το χειρότερο: για τους δίσκους των Τζέγκις Χαν. να μη μιλήσω για το τι βλέπεις ακόμα στο Youtube (Moscow, Moscow!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o anamartitos na petaksei prwtos tin kotrwna!
    -------------------
    oi duran duran exoyn pei omws to The Chauffeur, opote exeis alothi
    -------------------
    mia xara epoxes itan tote, ta pragmata itan pio ksekathara (gnwmi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @mitsakos: και το rio, και το hungry like the wolf και το girls on film. άστα, πολλά άλλοθι τελικά...
    και όντως τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα τότε. έκαστος στο είδος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή