Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Υδροχαρείς εκκεντρικότητες

Η αυριανή ημέρα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αγαπούν τη δράση και τις εκκεντρικές εμφανίσεις: οι παγωμένες θάλασσες ενδείκνυνται για στυλιστικές εξτραβαγκάντσες και μεταμφιέσεις που συνάδουν με τον υδροχαρή χαρακτήρα της ημέρας.


4 σχόλια:

  1. Ξημερώνει, όντως, υδροχαρής μέρα, μήπως γιορτάζει και το μπλογκ σας λόγω ψαριών; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ένα καρέ από τις σκηνές του "Θωρηκτού Ποτέμκιν" που κόπηκαν στο μοντάζ επειδή θεωρήθηκαν ρεβιζιονιστικές.

    Καταραμένη λογοκρισία, τα καλύτερα μας στέρησες! Ξεχνούν βέβαια οι σοβιετικοί ότι αν δε γινόταν όλο αυτό την ανιμασιόν στο καψιμί του θωρηκτού, όχι τσάρος αλλά ούτε μπουκαπόρτα δε θα έπεφτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @marionastro: ω, αυτό δεν το είχαμε σκεφτεί! Αν και το μότο αυτού του μπλογκ είναι "εδώ το καρναβάλι κρατάει 365 ημέρες το χρόνο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @kangs: Αντιγράφω συνεπαρμένη (και αδυνατώντας να καταλάβω τι εννοεί ο σύντ
    ροφος καλλιτέχνης) από την wiki: "η ρεβιζιονιστική θεωρία υποστήριξε ότι είναι δυνατή η άμβλυνση της πάλης των τάξεων και η οργάνωση του εργατικού αγώνα μέσα από νόμιμες διαδικασίες στο πλαίσιο του αστικού κράτους.
    Στα λενινιστικά κόμματα ο όρος ρεβιζιονισμός χρησιμοποιείται ως κατηγορία εναντίον όσων επιχειρούν να αναθεωρήσουν βασικές αντιλήψεις του μαρξισμού. Οι μαοϊκοί επιπρόσθετα χαρακτηρίζουν ρεβιζιονιστική την ηγεσία και τη δομή της Σοβιετικής Ένωσης μετά τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή