Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανήκομεν εις την Δύσιν!

Electroδημοτική ψυχεδέλεια με μία εσάνς Λίμνης των Κύκνων. Η καταιγιστική χορευτική δράση ξεκινά στο 00:50. Αβάντι μαέστρο!

12 σχόλια:

  1. Διονυσιακή Έκσταση-"παραγγελιά" απο την προπέρσινη αναβίωση των Ελευσινίων Μυστηρίων. Το soundtrack είναι cover του μεγάλου χιτ της Πωλινας "Τώρα κι οι γύφτοι κάνουν λίφτινγκ και χορεύουν τσα-τσα".

    Τι ωραία που είχαμε περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! Όλα κι όλα!
    Ο Μάγκας είναι Θεός!
    Για τον χορευτή δεν ξέρω, μέχρι το 2 άντεξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταγγέλλω την ανάρτηση ως παραπλανητική... εγώ περίμενα να ακούσω Μάγκα να παίζει Τσαικοφσκυ...που πολύ με αρέσουν both! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σερί είναι άψογον, δεδομένου ότι υπάρχουν άνθρωποι που εσπατάλησαν χρόνον και φαιάν ουσίαν (καλά, για το δεύτερον δεν είμαι σίγουρος), προκειμένου να παίξουν εις το όργανον του Μάγκα (το κλαρίνον εννοώ) Justin Bieber:
    http://www.youtube.com/watch?v=gcbe_-rIFzs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @kang: ο Γιώργος Μάγγας αποτελεί προσωπική αδυναμία της ιστοσαλονίστ η οποία έχει όντως περάσει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ σε τοπική πανήγυρη όπου είχε την ευτυχία να τον ακούσει και να χορέψει ρέιβ τσάμικο.
    Βιβ λα λιμπερτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ασωτος: ο Τζιν Κέλι τώρα δικαιώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @juanita: querida, όπως έγραψα και παραπάνω, ο Μάγγας αποτελεί μεγάλη μου αδυναμία. Τον λατρεύω, τον ευλαβώ, τον προσκυνώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @happy hour: μπορούμε να υποβάλλουμε μια αίτηση στο μετρ, και στην επόμενη πανήγυρη να απολαύσουμε το μέγα μουσουργό με τη συνοδεία γουρνοπούλας στην λαδόκολα και μπόλικων άμστελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @μεγαλειότατος: Μον Ντιε, πότε οι φίλοι εξωγήινοι θα απαγάγουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το αντιπαθητικόν μειράκιον;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλέ εγώ το βλέπω, ο Μάγκας θα είναι ο πατέρας ενός νέου μουσικού ρεύματος, όπως τα μπλουζ στην αμερική. Ελεκτρομπας, κλαρίνο εκτός ρυθμού και τα ρέστα, μιλάμε για μια tsiftetelic trans dance experience! Ο τύπος που χορεύει ακόμα και στο 4:46 που δένει τα κορδόνια του, στην πραγματικότητα δεν δένει τα κορδόνια του... χορογραφεί!
    Να 'σαι καλά μου 'φτιαξες τη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή