Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Atenistas, γιατί αυτή η πόλη θέλει τους καμικάζι της!


To αθηναϊκόν άστυ δεν είναι καθόλου σικ! Διότι ο νεοέλλην οικιστής πήρε μια πόλη σαν τα κρύα τα νερά και την έκανε σαν τα κρύα του λουτρού -χτίσε και για μένα μπάρμπα και λογαριασμό μην δίνεις. Tην πόλη - ταγάρι την ζούμε και την μοιρολογούμε καθ' εκάστην. Πλην όμως  για μια ακόμα φορά θα αφήσουμε τις γραίες να πάνε να ψηφίσουν και να ξαναβγάλουν τον Νικηταρά τον Δεντροφάγο ενώ εμείς θα τραγουδάμε No future σφυρίζοντας αδιάφορα. Αυτή η πόλη όμως θέλει καμικαζιές και επιτέλους οι ωραίοι τρελοί βρέθηκαν, λέγονται Atenistas και χαρίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους, το κέφι τους, τις ιδέες τους και την υπομονή τους στην άσκημη πόλη.
Κι όχι άλλη μίρλα παρακαλώ περί διαπλεκομένων, βαρέθηκα το συνωμοσιολογικό μπίρι-μπίρι όποτε πάει να γίνει κάτι που θ΄αλλάξει το εφιαλτικό ταμπλώ βιβάν στο οποίο διαβιούμε.

9 σχόλια:

  1. Ξερναω απο εθελοντισμο.
    Ασε μας βρε σερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπούμαι, αλλά θεωρώ πως τοιαύται κινήσεις, όσο καλές και αν είναι αι προθέσεις τους, δεν θα καταφέρουν τίποτα περισσότερον πέρα από ξεχορτάριασμα αλσυλλίων και αναρτήσεις πανό. Οι λύσεις εις το επίπεδον μιας πόλεως του μεγέθους της Αθήνας είναι αναγκαστικώς πολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά είμαστε μόνοι μας σε τούτο τον μάταιο κόσμο.
    Ό,τι γουστάρουμε εμείς θα το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @tzag: καλό μου παιδί, λάβετε μία δραμαμίνη για την ναυτία και εξηγήστε μου τους λόγους που τέτοιες πρωτοβουλίες σας δημιουργούν προβλήματα στο στομάχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μεγαλειότατος: θεωρώ ότι η μοναδική λύση σωτηρίας δια το άστυ είναι η ανατίναξις και ακουλούθως ο εποικισμός από σκανδιναβικές φυλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @sarper: κοιτάξτε, ο Έλλην ούτως ή άλλως είναι τόσο εγωμανές πλάσμα ώστε στην ουσία κάνει μόνο με τον εαυτό του. Και πολλές φορές ούτε με αυτόν μπορεί να τα βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διαφωνω καntakouzine
    πιστευω οτι επειδη η αθηνα εφτασε στο απολυτο μηδεν τωρα ειναι η στιγμη γιαυτες τις κινησεις
    παμε μαζι αντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @άσωτος: συμφωνώ, από τα μικρά τα δικά μας αλλάζουν και τα μεγάλα. Και κάτι που δεν αντέχω με τίποτα είναι όλη αυτή η μίρλα, η καταστροφολογία και η συνομωσιολογία απέναντι σε συλλογικές πρωτοβουλίες. Πώς ξέρεις ότι ΔΕΝ θα πετύχει, αν δεν το δοκιμάσεις;
    Και μην ακούσω πού είναι το κράτος. Το κράτος είναι νυχτωμένο ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή