Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Χάρμα οφθαλμών!

 Επιτέλους! Οι ασσυροβαβυλωνιακοί σκούφοι έκαναν την εμφάνισή τους στις παραλίες της λουτροπόλεως, τη στιγμή μάλιστα που η ιστοσαλονίστ ήταν σίγουρη ότι οι παραθερισταί έκαμαν μια άνευ προηγουμένου στροφή στο στυλιστικό συντηρητισμό.
Δεκάδες ευφάνταστες κρεασιόν σκίζουν  πλέον το κύμα σε όλες τις εκφάνσεις του πλαστικού, αλλά και της ψάθας. Πολύχρωμοι σκούφοι, κωνικά ψάθινα καπέλα που παραπέμπουν σε ξεχασμένους Καππαδόκες θεούς, κομψά σομπρέρο παραλίας, αλλά και μια πλειάδα διαφημιστικών καπελακίων με λογότυπα όπως "βουλκανιζατέρ ο Μίμης", "τεντόπανα Μπερδεμπέ", "κομμώσεις Πουπέ", "οβελιστήριο τα Σάλωνα", χαρίζουν μια αισθητική πλουραλιτέ τέρποντας τους λάτρεις του ωραίου.
ΠιΕς: Σας έχω πει πόσο μα πόσο πολύ βαριέμαι εδώ πέρα;;;

5 σχόλια:

  1. Μας το έχετε πεί με πολλούς τρόπους αγαπητή ιστοσαλονίστ και κάθε φορά που συναντούμε σποραδικές παρουσίες της στυλιστικής σχολής που περιγράφετε, η σκέψη μας ταξιδεύει κοντά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φλωράνς το ξέρω ότι πλήττετε θανάσιμα
    Κουραααζζζζ!
    Στας Αθήνας επικρατεί μια νεκρώσιμος ατμοσφέρ με τους δρόμους άδειοι ενώ οι εναπομείναντες κάτοικοι τελούν σε χαιμπερνέιτιον όταν δεν πλακώνονται μεταξύ τους για ψύλλου πήδημα.
    Οπότε συνεχίσθε να φωτογραφίζετε σκούφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Οταν ο Πούφ του Μιχαλάκη συναντά τον Μέγκα Cthulhu...
    ΕΠΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλω κι εγώ τε΄τοιο σκούφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @όλοι: μήπως επιστρέφοντας να ανοίξω κατάστημα νεωτερισμών με μονδελάκια λουτροπόλεως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή